• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: třeba to tak od začátku plánovali, alafilip se cítil v kopcích skvěle ale věděli že potřebuje nějaký náskok tak prostě qs prohlašoval že jedou jen na etapy a pro žlutej na pár dní
    JAZ
    JAZ --- ---
    PAN_SPRCHA: s Froomem, Thomasem a Wigginsem nemůžeš Alaphilippa (zatím) vůbec srovnávat, oni se spoustu let připravovali na pozici lídra pro GC, úplně všechno tomu podřídili... zatímco Alaphillipe ještě před týdnem říkal, že o GC nejede, že si přijel na Tour pro etapu, pár dní žluťáka a nazdar. Tour se určitě nevyhrává tak, že si člověk po deseti etapách vzpomene, že vlastně chce jet na GC a tak pojede a jen tak vyhraje.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: giro nebo vueltu ne, ale tour? Celkově prakticky šest horských etap s kopcema které se jedou nejlíp v háku. Předloni se Uran jenom provozil k druhýmu místu, loni vyhrál thomas na kteryho sedí +- to co jsi napsal v top10 GC nedojel nikdy na žádný GT na velkých kopcích až do loňska neexceloval a to je v 33 letech na sklonku kariéry a ne jako alafilip který je mladý a má vrcharske proporce. Kariérní vzestupy wigginse, frooma, thomase jsou daleko divnejsi než u alafilipa
    JAZ
    JAZ --- ---
    ATOMIKS: klidně ho mohl Bahrajn vykopnout, je to prasárna nejen vůči týmu a kolegům, ale i vůči Tour a duhovýmu dresu. Kdyby aspoň utekl po časovce, ale den před ní?
    JAZ
    JAZ --- ---
    PAN_SPRCHA: nejde o počet dní, jde o to jaké ty závodní dny byly. No pokud si myslíš, že Tour může vyhrát v dnešní době čistě někdo, kdo do ní vůbec nešel s ambicí na celkový pořadí, není vrchař, nikdy v životě nepřejel s nejlepšími velkej kopec a už v prvním týdnu šel několikrát na šrot nebo rozjížděl spurty... tomu bych já prostě neuvěřil.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ATOMIKS: no tam v tý poslední horský etapě ještě podpořil Rollanda který tu etapu vyhrál.
    MISO
    MISO --- ---
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    PAN_SPRCHA: to mý srovnání s Voeclerem souvisí s tím, jakým způsobem se dokázal sám o sobě vyšachovat ze stupňů vítězů. na první místo neměl a v té (před?)poslední horské etapě dělal vše pro to, aby nedal ani pódium, na které mít mohl.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JONAS3: padají nějaká srovnání s Voecklerem, ale ten měl při stejný výšce o 11kg víc. fakt je ten že Alafilip JE jasný vrchařský somatotyp a to že donedávna nebyl počítán jako GC jezdec je prostě proto že to ještě nezkoušel.

    Letos mu nahrává nízká konkurence. Tím jak se počítalo s Froomem, Dumoulinem atd. se ostatní jako Roglič,Landa,Nibali,Lopez vrhli na Giro.

    Kdo tam je? Thomas, který měl problémy s životosprávou ze začátku sezóny, Bernal po zranění, který ho v přípravě prostě muselo trochu limitovat. Quintana vyhořelý, Uran po zranění. Pinot obvykle kolem pátého místa je tam nejlepší v kopcích a nebýt chyby na rovině tak je první. Landa po Giru, který jel až do konce naplno. Kruiswijk taky normálně tak ta +-5.místo a tady jede na výhru.

    jako kdy když ne letos?
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    nějaký pomluvy
    What next for troubled Rohan Dennis? | Cyclingnews.com
    http://www.cyclingnews.com/features/what-next-for-troubled-rohan-dennis/
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PAN_SPRCHA: Já mu fandím, byl by to zasloužený vítěz. Thomas bude muset ještě hodně zabrat, aby ho urval.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    JAZ: Jsem zaujatej přiznávám. Ale aspoň k němu mohli posadit nějakých toho "závoďáka" co by trochu víc vysvětlil to správný "vsazení".
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    PAN_SPRCHA: Moc tomu nevěřím. Jede výborně, což o to, ale limity už jsou vidět a ta čtvrteční etapa, no uvídíme. Osobně tipuju, že se pojede dost peklo o žluťák mezi Pinotem x INEOS x Kruikswijk už ve čtvrtek a že už na Izoardu mu odjedou. A když ne tam, tak na Galibieru. A pátek a sobota bude taky vcelku maso, které by papírově neměl s nejlepšími přejet (papírove - co to dnes vůbec znamená, podle toho, jak reálně jede).
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ATOMIKS: poslední kopec, teď by měl být tři dny klid....on nesmí blbnout hlavně čtvrtek,pátek
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Alaph hlavně nesmí Voeclerovat, včera tam fakt dělal nesmyslný skopičiny
    a Pinot podobně
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: imho si už nevystoupí....naprosto reálně může v TOP5 dojet sedmý Landa už má pět minut, to se udržet dá i když zrovna nebude dojíždět vepředu.



    KEIKIN: to je otázka....na jednou stranu by normálně bylo že zítra to spurterské týmy udrží a pozítří bude únik....jenže spurterské týmy jsou Quickstep,LottoJumbo,Lottosoudal.....první dva za těhle okolností nemůžou plýtvat silama a třetí tam má Degenta a Wellense. Bora, že by to tahala pro Sagana mi taky nepřijde. Sunweb, Bahrain a Trek zase nemá vyložený favority do spurtu
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---

    BATY: jo zítra myslím
    BATY
    BATY --- ---
    KEIKIN: Dnes je volný den, ne?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    a dneska co ? Bude neuda ? Asi bude únik, taková De Gentovina....závěr jsem nijak nestudoval, ale asi sprinterská že ?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Buďme realisti, Julian to v Alpách nedá. Jako je fajn, že se drží, je to hezký příběh, ale jak dojde na lámání chleba, tak si podle mně vystoupí a bude zkoušet pak ještě urvat etapu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam