JONAS3: Cube neni spatny, dobry pomer cena vykon.... a napada me treba jeste Willier
jinak jak jsem se tady nedavno ptal na elektriku, tak kamos co snim jezdim, poridil Ultegru DI2 a hned pri prvni vyjizdce jsme resili nesedici/vypadavajici konektor do baterky a kabel od presmykace prodreny od zadniho kola :) ....tohle se vychytalo a uz to jede dobre a funguje krasne, ale jak uz tady padlo, Shimano by melo udelat bezdrat, protoze to je jina liga. takze otazka je jestli neco nechystaji a nepockat (par let :D /sram porad nechci :)
JAZ: argumenty vsechny ok :) ...ale ty brzdne ucinky, davkovani atd. jsou naprosto super (i za sucha) a klasicke brzdy porazi...
clovek si musi rict pritority a pro nekoho nemusi byt vaha na prvnim miste. i ta udrzba je relativni, vetsinou ty kotoucovky fungujou bez problemu i nekolik let a pak jdes do servisu :)
a je logicke ze kotoucovky tour nevyhravaji, kdyz leaderi setri kazdy gram do kopce, a klasicke brzdy jim fungujou dobre, protoze jim ty spalky neustale meni, cisti vyplety a meni za nove jakmile je ta brzdna plocha rafku trochu vydrena, coz bezny smrtelnik uplne nedela a pak to brzdi hur a hur :)