• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Ona ta situace v Ineosu na TdF, pokud se pojede, bude dost komická, potenciálně 3 lídři, z nichž jeden je protěžovaný týmem, druhý starý a třetí a starý a na odchodu, a tím pádem se s ním nebude chtít nikdo moc zaplést. Aby z toho nebyl Movistar efekt.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    D1RABBIT: To je klidně možný, ale když už zmiňuješ ten věk, tak se podívej na Valverdeho, sice kromě mistráku nic nevyhrál, ale pořád tam je. Nikde není napsáno, že na to Froome má, to se uvidí až v srpnu, pokud tam pohoří, můžeš říct, žes měl pravdu ,)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MAESTRO_007: Jenom doplním, že jde o "logickou věc" oboustranně.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PAN_SPRCHA: pokud Froome vyhraje po pate TDF tak se zaradi mezi Merckxe a dalsi legendy cyklistiky. Jak psal Ondrat, je to nejlepsi grand tour cyklista na svete. samozrejme po zraneni a s nastupem mladsi generace uz treba tour nevyhraje, ale to ukaze budoucnost... navic sky mysli na budoucnost a z frooma uz jedineho leadera neudelaji, maji zajem udrzet Bernala v kterem je velky potencial. ten prestup beru jako logickou vec
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PAN_SPRCHA: To mě taky napadlo, ale proč teda nakoupili ještě Richarda Carapaze a Rohana Dennise? Já myslím, že životní cíl Frooma je vyhrát popátý nebo ještě lépe pošestý Tour a to už v Ineosu příští roky tak snadno nepůjde. U něj se teď každej rok počítá a pochybuju, že by akceptoval na Tour svou případnou neúčast.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ONDRAT: spíš jak už to není SKY tak nebudou neomezené prostředky na to držet několik potenciálních lídrů a k tomu je přeplatit tak aby drželi hubu a krok a podřídili se týmu.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    D1RABBIT: Za zenitem? Možná věkem ale jinak je (nebo možná ještě nedávno byl, protože neznáme jeho aktuální výkonnost) nejlepší cyklista na etapácích současnosti.
    Někdo tady psal o sledování starých TdF v archivu Čt. Taky jsme to zkouknul a musím říct, že Froome tam jezdil špičkově a vyhrál vždycky zaslouženě, protože na něj prostě nikdo neměl. Jiný to bylo v roce 2018, kdy vyhrál Thomas, protože Froome vyhrál před tím Giro a ještě před tím Vueltu. Nicméně byl nakonec třetí a prohrál jen o vteřinu závěrečnou časovku s Domoulinem.
    V Ineosu je teď Bernal a je klidně možný, že vyhrajete taky Tour ještě několikrát. Já osobně bych Froomea vůbec neodepisoval, ještě pár let bude jezdit na špici.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KEIKIN: prestupuje az pristi sezonu a do te doby mu izraelci nakoupi par dobrych domestiku bez problemu
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ROMI: tvl a kdo mu to tam bude tahat ? To bude asi jen osamocený zajíc v poli allrounderů
    ROMI
    ROMI --- ---
    Tak Froome nakonec nevydrzel a prestupuje :) https://www.idnes.cz/...chris-froome-prestup-ineos-silnicni-cyklistika.A200709_110641_cyklistika_tm2

    to jsem na nej zvedavej, mozna mu budu poprvy fandit v zivote :)
    VITI
    VITI --- ---
    KOLEM MELECHOVA 11.7.2020
    KOLEM MELECHOVA
    http://www.melechov.cz/kolem-melechova.html
    BATY
    BATY --- ---
    SALO: No já jsem si to právě taky přehodil na silničku 32z z cyklokrosky... Ale asi nikam nepojedem, protože počasí moc nevypadá...
    SALO
    SALO --- ---
    BATY: ja si na Glockner vzdy beriem 11-32 z cyklokrosky :D
    pred par rokmi som si omylom zabudol a na 39-28 to bol celkom opruz...
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: to je i tím, že většina lidí nedojede až úplně nahoru, otáčejí to těch 600m pod vrcholem, aby si ušetřili bolest :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JAZ: letos máš 3. čas zatím, not bad!
    JAZ
    JAZ --- ---
    YANKEEE: Ty první dvě fotky jsou Grossglockner strasse a ten průsmyk je sice průjezdný, ale myslím, že na druhé straně jsou dlouhé tunely, takže to na kole buď nejde vůbec, nebo jen hodně blbě a všichni to nahoře otáčí.
    A další dvě pak ten Kitzbuheler Horn a tam je jen jedna cesta, musí se stejně dolů, což je tak trochu volný pád... ale mě to nevadilo, měl jsem celodenní kolečko kolem celého toho masivu a tohle byla jen krátká odbočka
    JAZ
    JAZ --- ---
    BATY: jojo a zaplťpánbůh za ní. Třeba loni Mortirolo mi šlo pohodlně s 30, ale předevčírem na Kitzbuheler Hornu si to neumím představit, půlku kopce jsem tam měl 36x32 a hlavně na posledních 600 metrech, které mají průměr 17%, mi to přestávalo stačit, tam jsem rval přes 300 wattů jenom abych nezačal couvat :D to je opravdu nejtěžší kopec co jsem kdy jel, už se tam nechci nikdy vrátit, je to strašně zákeřný, první půlka má kolem 11%, u kterých se dá i trochu odpočívat, ale ve druhé není ani chvilka na oddych a děsivě to graduje až do posledního metru. Uklidňuje mě jen to, že se tam trápí úplně všichni, i takový Buchmann to dal nedávno jen o 11 minut rychlejc https://www.strava.com/segments/2256007
    YANKEEE
    YANKEEE --- ---
    JAZ: to je výšlap se deadendem, že se vracíš stejnou cestou nebo to je sedlo a sjedeš druhou stranou? Podle koncové stanice lanovky bych to tipoval na první možnost. Případně není to pruda vracet se stejnou cestou?
    BATY
    BATY --- ---
    JAZ: Co tam máš za kazetu? 32z?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam