• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    Klub zaměřený na silniční cyklistiku a vše kolem ní. Novinky, závody, švihy, postřehy. GIRO Velogames


    VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707

    http://www.velogames.com/




    Weby věnující se silniční cyklistice:
    Roadcycling.cz
    Supercycling.cz
    www.steephill.tv
    www.cyclingnews.com

    Výsledky:
    Procyclingstats.com

    Streamy:
    cyclinghub.tv/livestream
    sportlemon.tv

    Velogames - Nyx Cyklo liga
    http://www.velogames.com/

    rozbalit záhlaví
    BATY
    BATY --- ---
    JAZ: A je to kvalitní? Vždyť ti to prasklo! ;)
    JAZ
    JAZ --- ---
    Každopádně kdybyste sháněli novou helmu, můžu doporučit https://www.ekoi.com/en/road-cycling-helmets/9736-casque-ekoi-ar13-noir-noir.html
    Dnes mi přišla nová potom, co jsem původní rozpůlil na Krakonošovi. Poměr cena/výkon bezkonkurenční i když není ve slevě. Mám doma Bontrager za skoro trojnásobek ceny, ale jezdit v tom je oproti téhle utrpení.
    JAZ
    JAZ --- ---
    MAESTRO_007: když já nechci, aby jezdil úplně bez ní :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JAZ: se tady malem poperem kvuli helme a ty ho klidne nechas jezdit v praskle :-)))

    ale s meridou souhlas .)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    BATY: Vyhod, stejne je voskliva
    JAZ
    JAZ --- ---
    ONASYS: no právě, Meridu bych zařadil mnohem výš než Factor :) ten se strašně moc snaží tvářit jako luxusní značka, ale pokud se nepletu tak nikdy nic moc nedokázali, ani ve sportu ani ve vývoji. Black Inc je jejich brand (něco jako Bontrager u Treku), takže to samý. Když jsem o Froomovi četl, jak šílený perfekcionista je, tak to může být zajímavý.
    BATY: cos dělal? Je to na hraně, být to vepředu tak není co řešit, ale takhle by to ještě mělo vydržet :)
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    JAZ: factor neni merida:), kola maj Black inc s loziskama od ceramicspeedu a sadu shimano. To nebude problem, mozna trosku TT kola.
    BATY
    BATY --- ---
    Asi vyhodit, co?



    JAZ
    JAZ --- ---
    D1RABBIT: tým jako takový zkušenosti nemá, ale Froome si tam udělá pořádek a zařídí to tak jak potřebuje, jeden takovýhle člověk je schopný svýma zkušenostma posunout tu organizaci obrovsky dopředu. Ve Španělsku mají už teď za hotovou věc, že mají na příští rok podepsané oba Izagirry a další lidi jsou na cestě. Ben Hermans může být jeden z nejlepších superdomestiků. Co ale může být kámen úrazu je technika, přeci jenom Factor a Katusha mají do Pinarella a Castelii hodně daleko.
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: ono to bude celý trochu absurdní, oba nejsilnější týmy proti sobě půjdou se třemi lídry. Pinot i Bardet budou mít velkou šancí, tím že je to pro ně ušité na míru bez jediné klasické časovky. Hodně věřím i Supermanovi, loni se mu nedařilo a tak nebude letos pod takovým tlakem. A těším se taky, co předvede Más. No a Pogačar, Huguita, Simon Yates? Věřím, že to nebude zdaleka jenom o Ineosu a Jumbu :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    D1RABBIT: No kdo? Nikdo, sami...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JONAS3: pokud se pojede...... osobně když se tak dívám na křivky covidu v Evropě, vidím šanci že se pojede tak na 5:1
    ROMI
    ROMI --- ---
    Pinot je neco jako Porte, proste mu neverim :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Ona ta situace v Ineosu na TdF, pokud se pojede, bude dost komická, potenciálně 3 lídři, z nichž jeden je protěžovaný týmem, druhý starý a třetí a starý a na odchodu, a tím pádem se s ním nebude chtít nikdo moc zaplést. Aby z toho nebyl Movistar efekt.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    D1RABBIT: To je klidně možný, ale když už zmiňuješ ten věk, tak se podívej na Valverdeho, sice kromě mistráku nic nevyhrál, ale pořád tam je. Nikde není napsáno, že na to Froome má, to se uvidí až v srpnu, pokud tam pohoří, můžeš říct, žes měl pravdu ,)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MAESTRO_007: Jenom doplním, že jde o "logickou věc" oboustranně.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PAN_SPRCHA: pokud Froome vyhraje po pate TDF tak se zaradi mezi Merckxe a dalsi legendy cyklistiky. Jak psal Ondrat, je to nejlepsi grand tour cyklista na svete. samozrejme po zraneni a s nastupem mladsi generace uz treba tour nevyhraje, ale to ukaze budoucnost... navic sky mysli na budoucnost a z frooma uz jedineho leadera neudelaji, maji zajem udrzet Bernala v kterem je velky potencial. ten prestup beru jako logickou vec
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PAN_SPRCHA: To mě taky napadlo, ale proč teda nakoupili ještě Richarda Carapaze a Rohana Dennise? Já myslím, že životní cíl Frooma je vyhrát popátý nebo ještě lépe pošestý Tour a to už v Ineosu příští roky tak snadno nepůjde. U něj se teď každej rok počítá a pochybuju, že by akceptoval na Tour svou případnou neúčast.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ONDRAT: spíš jak už to není SKY tak nebudou neomezené prostředky na to držet několik potenciálních lídrů a k tomu je přeplatit tak aby drželi hubu a krok a podřídili se týmu.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    D1RABBIT: Za zenitem? Možná věkem ale jinak je (nebo možná ještě nedávno byl, protože neznáme jeho aktuální výkonnost) nejlepší cyklista na etapácích současnosti.
    Někdo tady psal o sledování starých TdF v archivu Čt. Taky jsme to zkouknul a musím říct, že Froome tam jezdil špičkově a vyhrál vždycky zaslouženě, protože na něj prostě nikdo neměl. Jiný to bylo v roce 2018, kdy vyhrál Thomas, protože Froome vyhrál před tím Giro a ještě před tím Vueltu. Nicméně byl nakonec třetí a prohrál jen o vteřinu závěrečnou časovku s Domoulinem.
    V Ineosu je teď Bernal a je klidně možný, že vyhrajete taky Tour ještě několikrát. Já osobně bych Froomea vůbec neodepisoval, ještě pár let bude jezdit na špici.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam