WERT: Hele já proto mám pochopení a není pro mě problém počkat, ale tady konkrétně to nezastavilo jen dopravu v tomto místě, ale utvořili se kolony všude v dalekém okolí a to takové, že se nedalo nikam projet, protože všude šňůra aut.
Je mi jasné že je to někde složité vymyslet, tady to podle mě ale šlo. Proto jsem o tom psal.
Pokud jsi jel za posledním, tak je jasné že už ji ty kolony neviděl.
Co se týče značení, tak z některých směrů fakt nebylo a nebylo třeba z dálnice na výjezdu do Loděnice. To mě asi vadilo nejvíc. že jsem blokoval dopravu, když jsem v klidu mohl jet jinudy. Bohužel jsem zdaleka nebyl sám. :-(
Když jsem vyjel z dálnice, jel jsem kolem mnoha pořadatelů a nikdo (ani žádná cedule mě neupozornili že se tudy nedá jet. Jedinej nákres, nebo že by se mě snažil někdo informovat...
Prostě za mě škoda.
Z druhé strany byla jediná cedule na výjezdu z dálnice u Rudné a pak až přímo před uzavřením.
Místní lidé se to neměli jak dozvědět.
To neber jako kritiku, ale jako feedback co udělat příště jinak, pokud jsi organizátor.
A pak ještě dopravní omezení není to samé co dopravní uzávěra. A tak bych to osobně nazval. Protože za hodinu tam pustili jeden autobus a jednu sanitku s houkačkou. Dost lidí to tam blokovalo protože nevěděli do čeho šli. Tady kousek v sousedství čekali na rodiče až za nima přijedou na návštěvu a aniž by jeli přes uzavřená místa dostali se sem asi za hodinu a půl, protože to všude stálo.
2k za amatérský závod asi není pro každého, ale to je jen věc názoru.