• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KEIKIN: Ty jsi fakt kretén. Jdi do piče.
    ROMI
    ROMI --- ---
    porad nechapu toho mdvp :) a Fuglsang je zabavnejsi nez Jozka :) nehledim na narodnost tady
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    D1RABBIT: jaký hipster pick? Bouhanni mě baví, je to takový Balotelli cyklistiky. Bez klaunů není cirkus
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    D1RABBIT: Nairo au. Já ho mám tuze rád...
    BATY
    BATY --- ---
    Cyklista Schlegel podepsal smlouvu na dva roky ve španělském týmu Caja Rural - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/sport/cyklistika/michal-schlegel-silnicni-cyklistika-caja-rural.A210911_144956_cyklistika_tof
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    D1RABBIT: Sešly se nějaký hlasy s hlasováním jen o víkendu? To bych do budoucna určitě nedělal, osobně jsem na Nyxu mimo pracovní dobu zcela výjimečně:)
    ROMI
    ROMI --- ---
    PAN_SPRCHA: aha, to jsem nevedel, jen jsem cetl konec, ze nestihal Evenoepela
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ROMI: tak oni jak to na začátku nakopli Belgičani s Italama tak tam zůstal Pogačar jenom s Mohoricem , zbytek Slovinců odpadl hned po startu. Pak se to holt na konci projeví když to jede prakticky 150km bez týmu.
    ROMI
    ROMI --- ---
    Pogacar nejak z formy nebo to bere to ME jako pripravu na MS? Colbrelli me prekvapuje obcas jak ty kopce uvisi
    MATISK0
    MATISK0 --- ---
    Multicyklista Aert, kloboucek
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Mám rád Stybyho
    Vlastní ego jde pryč. Nemusí být camp, ale vi
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ROMI: Hlavně zjara, kdy ještě nechci jezdit rychle (a ani to ještě nejde). Ale někteří jsou takoví ti dědci, jen samá šlacha, ani gram tuku, celý život na kole. A až jednou budou muset skončit, tak rovnou umřou :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    JONAS3: a ti jako ujedou tobe zavodakovi jo jeste, to je husty :) to mam takhle na surfu, kdyz me davaj 70 lety ozici, co to delaj celej zivot :)
    BATY
    BATY --- ---
    JONAS3: :D ale jo..
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ROMI: Některým je přes 70. Mě 45, ale vypadám dobře :D :D :D
    ROMI
    ROMI --- ---
    JONAS3: a kolik ti je a kolik je jim jako duchodcum? :D
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    D1RABBIT: A já už mám odhlasováno!
    ROMI
    ROMI --- ---
    BURKHAR: nemam, oldskul vsude
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    BURKHAR: Jeden autem - ten co jel 60. Další na kole, ale obou dali dýchnout (přeskok k jiné osobě je zde: "na to se jeden rozčiloval"). Pardon, musel jsem to ze sebe dostat, byla to fakt demence k pohledání.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    JONAS3: Počkej, tak jel autem, nebo na kole?!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam