• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: ty kopce jsou moc mekke na to aby Pog setrasl lidi ve forme, Ganna se udrzel na daleko horsim kopci tedka na Tirrenu. podle me se bude zase rozhodovat ve sjezdu a jak moc budou lidi co si veri z kopce riskovat (Pidcock se uz teteli, ten to da, ale lidi co se jej budou snazit drzet muzou skoncit v nemocnici). proste presne to co UCI ma tak rada.

btw proc to neudelaj bud a) o dost tezsi ke konci (kopce tam jsou) aby se zase neriskovly zivoty pri jizde ulickama z kopce, nebo b) proc to neudelaj daleko placatejsi nez je to ted a neposunou tezke kopce dozadu a dojezd je po bezpecne ceste na rovine lidi co umi do kopce (jak to ma Lombardie)?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    COCOBRYCE: zážitek....... nejdřív ujede pár no name, UAE to bude držet na třech minutách, před cipresou zaberou, na ciprese nastoupí Pogi a tím závod skončí.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    z toho nebude žádnej záážitek:)
    ROMI
    ROMI --- ---
    me staci az zkusej nastup na Ciprese bo kde :D mi napis 10 km pred tim tady :D at to nepropasnu :)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    takže zítra v 10:00 na značkách, a kdo se nebude dívat od začátku, nezaslouží si vidět konec, páč se bude málo těšit!!!:D
    a Pogi to vyhraje!:)
    ROMI
    ROMI --- ---
    COCOBRYCE: to je zas kokotina
    VITI
    VITI --- ---
    ROZI: ja mam hodne dobry zkusenosti s Campagnolo Zonda ... ale je to jina cenova kategorie ;-)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    všechny body za vítězství + 200 franků pokuta za bradavky, přitom ten dres měl rozbitej zip, UCI dělá UCI! :)))
    Behold, Isaac del Toro's banned nipples
    https://escapecollective.com/behold-isaac-del-toros-banned-nipples/
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: 7.:) dal Alec Segaerta :)
    mi přišlo, že krapet plýtval silami, asi nejvíc když 4km před cílem stahoval ten dlouhej nástup někoho z Lotta a na konci začal moc brzo, pak se nechal zavřít u bariéry, sednul si a bylo
    BATY
    BATY --- ---
    ROZI: Já myslím, že to je pohoda. To tě přežije...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JONAS3: a vyhrál Brennan 19 let, první rok ve WT týmu a třetí výhra za březen....o tom taky ještě hodně uslyšíme
    ROZI
    ROZI --- ---
    BATY: jo, ale ty koukám nemají Al brzdnou plochu? Celokarbon jsem zavrhl z toho důvodu, že celkem často jezdím v mokru, tak mám pocit, že by dost trpěly...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    tvl. do spurtu nohy nic, 8. ve skupině, poslední, ale super na 1.Pro! Tahal moc pěkně.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    2 km do cíle, to dají!!! 40s náskok
    BATY
    BATY --- ---
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jinak tedy pozor. Kopecký v úniku, nestahují je, spíše naopak, do cíle je 16 km
    BATY
    BATY --- ---
    ROZI: Před dvěma roky jsem kupoval Hunt kola na celistvé brzdy: https://eu.huntbikewheels.com/collections/carbon-road-cx-rim-brake-wheels

Dají koupit i v jednom obchodě v centru Prahy.
    ROZI
    ROZI --- ---
    JONAS3: fuha, tak díky. Na ty Krysium jsem posilhaval, skrz solidní recenze a fakt, že na entry level Aksium jsem nakroutil přes 30 000 km bez jediného problému. Díky za zkušenost...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ROZI: S Fullcrumy neuděláš chybu. Dlouho dobu jsem na nich i závodil, a je neuvěřitelné, co vydrží. I když v balíku vymeteš jámu jako hrob, tak nic. Dojížděl jsem je na zimáku, ani jednou za celou dobu nebylo potřeba centrovat, jednou jsem měnil ložiska. A sundal jsem je, protože na brzdná plocha už byla dost probržděná, a přišlo mi, že už tam není žádný materiál a musí se zhroutit. Ale i tak to bylo více jak 50.000 km.
    A jestli ty druhé myslíš Ksyrium od Mavic, tak ty rozhodně nedoporučuji. Ty centruji docela pravidelně, a dokázal jsem je rozplést ve spurtu.
    JAZ
    JAZ --- ---
    ROZI: nové skoro nedělají, ale zase tím že po nich není poptávka, tak v tomhle rozpočtu bys mohl z druhé ruky v dobrém stavu sehnat i libovky typu Bora Ultra, nebo možná i lightweighty :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam