• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: jo je to hlavne casovkar a dost dobry biker, je jeste o 1cm vyssi nez Pollit takze se za nium krasne schovas ve vetru.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: to bylo to divný podzimní Roubaix kdy místo cyklistů jezdily jen koule bahna. Ale jasně tam nastoupil dobře, Colbrelli s MDVP si ho moc nevšímali a málem jim po tom nástupu ujel. Ale to nemění nic na tom že tu absolutní rychlost nemá, může jen překvapit nástupem.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    jo a jeste loni byl druhy na gravel MS a vyhral by to o dve a pul minuty kdyby si zrvna MVDP nerekl, ze gravel titul mu chybi do sbirky
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: nevyhral, ale byl o galusku druhej za Colbrellim a porazil MVDP v dojezdu na velodromu ve spurtu (a bylo to to epic destive Rubaix 2021), od ty doby si ho pamatuju a jeho prestup do UAE me fakt potesil.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    SUMAC: jak píše Sprcha, nicméně Politt je za mě furt velká ztráta
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: tak toho brali vyloženě pro Poga na kostky ne? jinak nikdy nic většího nevyhrál, nemá finiš chlapec.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    COCOBRYCE: hlavni gorila pro Poga bude podle me Florian Vermeersch, ten vypada celou sezonu nazhavene a klidne by to mohl vyhrat on sam...
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Pogi starší číslama, láme rekordy na segmentech P-R: https://www.idlprocycling.com/cycling/faster-than-van-der-poel-and-van-baarle-pogacar-blows-records-to-pieces-during-roubaix-training?
    nevíte někdo jak dopadnul včera Polit po tom pádu? Nevypadal dobře, nechtělo se mu zvedat, jeho absence by nebyla dobrá, aspoň že Bjerg vypadal celkem ve formě
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    bylo to hrozný fiasko včera, z jasný výhry absolutní trapas a jen kvůli tomu, aby zvedli sebevědomí WVA, čímž ho / se dost možná pohřbil definitivně, tu čočku co dostane s týmem od domácích medií mu nezávidim
    je mi to moc líto, ale WVA je nejspíš odepsanej, už loni jsem si to začal myslet
    COCOBRYCE:
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PAN_SPRCHA: nešvejkuj :-) však píšu přesně to co říkáš.

Mohl za to Van Aert. Je na něho obrovský tlak a chtěl ukázat že na to má když se vrátil z Tenerife. Prostě jim řekl ať ho tam dovezou, že to vyhraje on. Což nikdy v životě neudělal, vždycky se o vítězství podělil, ale chtěl proste všem zavřít hubu. Toto byl super fail a takto blbě takticky by to nikdy nezajeli kdyby nechtěl vyhrát on.
    MUCHI
    MUCHI --- ---
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MAESTRO_007:
    RICK: to se nedá moc srovnat.....QS neudělali vyloženě taktickou chybu. ....zpomalili, jeden ujel a nechali Stannarda to dojet, pak v momentě dojetí nastoupili hned ti za ním znova, všechno správně, jen byl Stannard v ten moment prostě nejde jinde a ušlapal si to celý sám.

Takhle dovézt soupeře až před cílovou čáru jsem teda fakt neviděl.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: lišák, nelišák....oni ho tam dovezli jak na podnose. Vůbec nic poslední kilometry nezkoušeli kromě toho aby se Nelson náhodou moc neunavil.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    RICK: jj, ale to byla aspoň pěkná koncovka, se ho tam snažili roznastupovat, super závěr. Dneska to byla hrozná nuda a fail taticky. Chudák Art
    "Jsem za to zodpovědný, protože jsem to byl já, kdo řekl, že pojedeme do sprintu a požádal jsem Mattea a Tiesje, aby to jen kontrolovali a dovezli mě do spurtu. Věřil jsem si, ale ve spurtu jsem měl křeče a Neilson Powless byl silnější."

Standard mašina :-)

Three quick step with one sky cycling hero
    https://youtu.be/-MGzKf0jK94?si=0u7u71yPYHBeEcXm
    RICK
    RICK --- ---
    SUMAC: 10 let zpátky na Omloopu, kde vyhrál Ian Stannard před Etixxem
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    RICK: lol tak tak posrat vyhraný závod jsem teda ještě nikdy nikoho za těch 25 let co se na to dívám neviděl. Ale Nielson je starý lišák. Bravo!
    RICK
    RICK --- ---
    Visma to může zabalit
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JONAS3: jaký systém výchovy? Oni podepisovali hotové 20+ jezdce prostě proto že konkurence cílila jen na GT a talentovaní klasikáři šli tam.
    I ten Boonen přišel až v 22 letech po tom co už byl třetí na Roubaix.
    Je to jenom o penězích a konkurenci. Před deseti lety měla konkurence peněz málo nebo cílila jen na GT.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: když furt nevíš, jak to bude s Remcem dál, ti taky bere další možnosti rozhodování kam tým směřovat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam