• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    RUSTU: no nejenom čtyři minuty...tam je ještě podstatný že další má devět minut. Tedy víceméně si nikoho hlídat ani nemusí, to ho dostalo v těch ročnících kdy vyhrál Jonas.
    Tohle je neskutečný polštář, tam je jediná možnost nějaké změny prostě nehoda.
    RUSTU
    RUSTU --- ---
    PAN_SPRCHA: Jo, čtyři minuty je dobrej polštář. I pokud bude mít krizi a Vingegaard ho dropne, tak je favorit na GC. Ale aspoň malý drama by tomu slušelo.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: Hodnoty Romana Kreuzigera v biologickém pasu nikdy nepřekročily dovolené meze - toto tvrzení se mi zdá v tomto světle poněkud unáhlené :-)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Tak co? dneska Bittner na bedně?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    RUSTU: jenže ta situace před etapou kdy Tadeje soupeři v alpách odrovnali byla takováhle, musel si tam hlídat hromadu jezdců co nastupovali.
    nejdříve to zkoušel INEOS a pak Jumbo a Tadej všechno pokrýval sám až to nakonec nepokryl. Jo a nechal tam 2,5 minuty což i tak by mu letos úplně v pohodě stačilo

zítra mu stačí úplně v pohodě si hlídat Jonase.

001
    RUSTU
    RUSTU --- ---
    Já myslím, že to může být ještě zajímavý. Přijde mi, že Vingegaardovi a asi i Kussovi najíždí forma. Třetí týden, dlouhý stoupání a tady na tom kopci už Pogačara jednou odrovnal...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    kde je Pogačarův čas včera od Saint esteve? teď jen probíhá že zajel nejrychlejší čas od Bedoinu, ale všechny tabulky doteď bylyod saint esteve kde začíná prudší kopec

001

002
    CUKI
    CUKI --- ---
    PAN_SPRCHA: Ten déšť na pikaču, zrovna tady jsem si představil že by pogi mohl zase něco ukázat, ale ty sjezdy nemůže riskovat.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    no zítra má celý den pršet, nahoře devět stupňů

a do toho dva brutální sjezdy....jako ještě pořád se může někdo rozmáznout.

001

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Jonáše shodil fotograf v cíli a Pogovi nechutnalo :-)

Se svým dnešním výkonem jsem spokojený, protože jsem dokázal obhájit žlutý dres, jak jsme si ráno naplánovali. V některých místech jsem se trápil, ale dnes to bylo jen jedno stoupání, jedno úsilí na plný plyn odspodu nahoru. Další dny budou mít více stoupání a budou pro tělo více namáhavé,“ upozorňuje Pogačar.

Občas jsem se trápil, přiznal Pogačar, ale na Mont Ventoux nic neztratil. Vingegaarda v cíli srazil k zemi jeden z fotografů | RoadCycling.cz
    https://www.roadcycling.cz/clanek/obcas-jsem-se-trapil-priznal-pogacar-ale-na-mont-ventoux-nic-neztratil-vingegaarda-v-cili-srazil-k-zemi-jeden-z-fotografu
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Něco ze studia :-)
    Hlasy české Tour de France: Proč je takový fenomén a co stojí dostat ji na obrazovku? | Forbes
    https://forbes.cz/hlasy-ceske-tour-de-france-proc-je-takovy-fenomen-a-co-stoji-dostat-ji-na-obrazovku/?
    JAZ
    JAZ --- ---
    COCOBRYCE: podle oficialni casomiry zavodu mam Ventoux za 1:13, ale na Strave se mi ten hlavni segment nechytl, prvnich par stovek metru jsme totiz jeli z jineho smeru nez jsme se napojili na hlavni trasu. Nejblizsi segment tam mam 1:18 versus Pogiho dnesnich 49 minut, takze asi tak, zhruba na urovni dnesniho grupetta :D slo to urcite aspon o 5 minut lip, ale najizdeli jsme na Ventoux po 110km a s 2000 vyskovych metru v nohach, takze uz v docela velke unave.
    ROMI
    ROMI --- ---
    jinak dneska bylo vtipny, jak se tam vzdycky nekdo dotahl o kom clovek nemel ani potuchy, ze nekde pobliz jeste slape :) a nejak jsem si myslel, ze to ti dva dojedou a Pog vyhraje jeste
    DUKED
    DUKED --- ---
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    MAESTRO_007: no a pak ho zas urval na konci. Háže ksicht páč ho to asi už fakt nebaví a chce byt raději někde v dešti a bahně před Rubaix a porazit Van de Poola na velodromu inho
    CUKI
    CUKI --- ---
    MAESTRO_007: No moc mi to nepřidá, ale taky kdyby vyhrál všechno, tak by to niko nebavilo na to koukat :-) Podle mě zvětšili náskok. Třetí přes 9 minut, má puntíky a brzy asi i zelenej. :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SUMAC: šetřil? Ve tváři vypadal nejhůř za celou Tour chvilkama :-) ..spíš to vypadá, že se Jonáš ve třetím týdnu začíná dostávat na Pogovu úroveň
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Jako přišlo to jenom mě nebo se Pog šetří na Vueltu? Dneska visel dal dva pokusy a visel dal.

Na vuelte pojede Majka a Almeida tak Pog bude mít motivaci to vyhrát pro team a nechat pár etap i domestikum
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Wouw, frantíci mají vítězství :)
    DUKED
    DUKED --- ---
    Držel jsem palce Healymu. Ale jak říkali, takticky to neudělal úplně správně asi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam