• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CUKI: protože celý vozový park čítá několik set vozů, představa že po skončení etapy je pro ně někde v Alpské díře připraveno několik set nabíječek není zatím úplně reálná.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    COCOBRYCE: Já vlastně fakt cením, že to takto napřímo a upřímně říká.
    CUKI
    CUKI --- ---
    COCOBRYCE: já hlavně nechápu proč při těch penězích, co se v tom točí, nezaskočí k čínaňovi a za pár babek s nenechají vyrobit nějaký pružný držák. Pro všechny stejný, bez možnosti z něj získat nějaký ten watt či se o něj zranit. I pro jezdce by bylo jednoduší si to přebrat.

Ale tohle ne jen maličkost co mě na té organizaci sere. Podobně nechápu proč už dávno není veškerý vozový park elektrický. Ono je to zážitek ždímat poslední síly na vrchol HC a jet za motorkou, co má emise horší než 20let staré auto.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    SUMAC: si s ním už spíš neví rady
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    COCOBRYCE: A Kreuziger asi taky nebude bez viny haha
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Remco tom Bora, zdá se, že je to upečený od 2026, zdroj Gazzeta
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Tadej: „Pokaždé, když přijde třetí týden, stane se mi to samé, divím se, proč je to tak dlouhé, tři týdny, prostě chci skončit a věnovat svůj život dělání jiných věcí. Nakonec jsem znechucený všemi kolem sebe a chci se jen vrátit domů.“ Arribas, El País.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    ROMI: viděls to? gel do ruky, gel zahodit hned zpět do auta, předstírat že zandavám / vyndavám bidon a ten poslední si ani nevzal, nechal ho DS v ruce....hrozná ostuda
    ROMI
    ROMI --- ---
    a koukam, ze Matinezovi odebrali 8 bodu z vrcharske souteze za pridrzovani se auta.
    ROMI
    ROMI --- ---
    SUMAC: hehe aby ses nedivil :D
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    https://x.com/procycletrumps/status/1948482537736613982
    nejlepsi je jak Onley sam vypada ze je mu tak 12 a o OF mozna slysi poprve :)

ROMI: mel by si to updatovat a dat tam za Simona ruzovej z Gira
    ROMI
    ROMI --- ---
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: jo dneska jenom 20b za 1.....:/ zas tak neva, to Milanovi přeju :)
    SUMAC: celou dobu, co jsem, ne něj koukal, tak jsem si říkal co mu je, rýmička, nervozní z Jonase / Vismi, šetří se na Vueltu nebo je snad znuděnej...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    COCOBRYCE: pro Milana byla klíčová ta etapa do Valence...tam si zelený zajistil. Taky tam Lidl celý den makal o 106
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: To už si Milan pohlídá, kdyby Pogi vyhrál dnes a v neděli, má 70 bodů, to už teď nestačí. V sobotu se asi honit nebude. A myslím, že prémie na Champs Elysees v neděli za 20 bodů půjde za Milanem.
    Teda jestli si to Milan práskne i zítra přes ty 2 kopce na prémii, nevím nevím. To tam spíš kontrolovaně Trek pustí velký únik.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: tak to bude mít Milan hoňku se zeleným, pokud se v Paříži dáva 50b, Martinez nejspíš bez puntíků a ano Onley musí Lipa skočit! :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: Vypadly první 2 kopce, zůstaly obě HC - tak snad to bude Onleymu stačit, aby orval Lipowitze
    Vypadla také sprinterská prémie, to se asi oddělí gruppeto hned po startu ;)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Visma už fakt neví co by jak by se Tadeje zbavila:)
    @domestiquecycling.com on Bluesky
    https://bsky.app/profile/domestiquecycling.com/post/3luqioujgzc2w
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    DIOM: nodulární dermatitida - neptej se mě co to je:)
    zkráceno na 95km
    Animal cull on Col des Saisies reduces Tour de France stage 19 to 95km
    https://www.domestiquecycling.com/en/news/animal-cull-on-col-des-saisies-reduces-tour-de-france-stage-19-to-95km/
    DIOM
    DIOM --- ---
    zítra to asi bude kratší, než by mělo

"Stage 19 of the Tour de France has been modified due to a contagious outbreak affecting cattle in the Col des Saisies."

..že by nemoc šílených krav? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam