• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    CUKI
    CUKI --- ---
    7 vítězných etap z dosavadních 13.
    druhé místo celkově
    4 vrchaři v první pětce.

Jestli dá Almeida Jonase, tak to může jít zabalit a jít hrát kuličky. :-D
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    7.etapa....:/
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    CUKI: dva visací zámky dokážou i z nejbrutálnějšího a dříve nejzábavnějšího kopce udělat závod asi tak zábavný jako sledovat pásový dopravník...
    CUKI
    CUKI --- ---
    SUMAC: Přesně jak jsem čekal, jen jsem tedy doufal že to zkusí i nějakej vrchař mimo pořadí.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Lol Vingo uvisel Almeidu, tak to bylo úžasné vzrušující. Ani jeden útok, ani jeden
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Smutné...
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    SUMAC: Tvl na tohle nemám, samostatně a si vyfiltruj jeho sólově vyhraný etapy na PCS, je jich fakt dost (+ samozřejmě taky ne každej útok vede nutně k vítězství:)
    Ano, klasiky nejezdí, ale to je případ většiny lidí na GC. Tadej je mimozemšťan a osobně jsem zvědavej, jak dlouho mu na tohle šílenství vydrží motivace..
    ROMI
    ROMI --- ---
    "Pogacar wants Ayuso out immediately" - Dutch pundit argues World Champion had a say in Ayuso's UAE departure
    https://share.google/fwlkqD2dyAYnncMID
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    HELLISH: mnohokrat - kolikrat? jeho nejvetsi vyhra je kdzy ho WVA vytahl na posledni kopec a pak na nej dve minuty rval at uz proboha zautoci, ze Pog nema nohy. Jo a pak ta druha jak Rogla utcil 3x-4x od asi 70km od cile a Poga utavil a Jonas se schovalval a na psoednim kopci mu ujel.

Clovek co uvisi par GT a nejede nikdy zadnou klasiku, monument, nechce vyhravat etapy pro me neni zabava a kvuli nemu si to nezapnu.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HELLISH: ti není stylem závodění ale vzhledem a výrazem že má tu pověst nudného jezdce.

Takový Nibali nejezdil nijak megaaktivně ale dělal u toho ksichty vždycky jak v posledním tažení.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    HELLISH: Sumac ti to kdyžtak dovysvětlí.
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    Ještě k Vinegaardovi - podle mě zcela neprávem je nálepkovanej jako nudnej jezdec apod., přitom je to podle mě skvělej bojovník, co se nebojí zaútočit, což v minulosti už mnohokrát prokázal. Akorát holt útočit na Pogačara je většinou sebevražda:)
    Vzpomeňme, jak se vyhrávalo za časů dominance Team Sky, stačilo vyhrát časovku + možná jednu etapu v horách a nazdar.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HELLISH: ještě je tam mladej Garofoli, toho si pamatuju jak se šplhal na Giru s Yatesem do Sestriere
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    CUKI: Já myslim, že dneska to budou chtít rozhodnout, Jonas na to má, tak co by si to nevyhrál. Ostatně tomu odpovídá i složení úniku, vrchař je tam jedinej Tiberi bez formy..
    CUKI
    CUKI --- ---
    HELLISH: Spíš Jonas pojede dál svojí nudu a Visma bude kontrolovat jakýkoliv únik. Vyhraje nějakej vrchař neohrožující pořadí.

Já bych všechny ty vysílačky a komunikaci totálně banoval a přenos by se vysílal s mírným zpožděním.
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    Třeba dneska Ayuso vytlačí Almeidu až nahoru, to by byl krásný příběh:) Ale fakt bych si na to nevsadil, spíš to bude Jonas, 2 minuty za nim sám Almeida a pak někde v dáli ostatní...
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Koukám, že jste tady banda frustrátů, tak jděte do prdele. Stejně jezdíte jak buzny na gravelech, mrdky levičácký teploušský! :D
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ONDRAT: přísahám. Fotka není seděl jsem v shuttle busu a kecal s kolegou. ale on mi to dosvědčí :) Remco je fakt cool boy jak si to šupal sám jen se sluchátkama na anglickém venkově a asi se divil se že tu jezdí na opačné straně!
    CUKI
    CUKI --- ---
    ROMI: Zejtra minuta sem minuta tam nehraje roli :-)
    A zas maj zatím každou druhou etapu a přitom nejsilnější kůň není na trati...
    ROMI
    ROMI --- ---
    Jinak mi prijde, ze UAE skoro od zacatku odpiskali sanci na celkovy umisteni, nebo jejich zavodeni moc nechapu. Kazdej tam bojuje o etapovy vitezstvi , ale Almeida tam pak nikoho nema
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam