• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    KVETACEK: Tak pojďme - trenažér nebo válce, pro a proti?
    KVETACEK
    KVETACEK --- ---
    HUGH_BOYLAN: Já na Zwift nedám dopustit. Jezdím hlavně ráno nebo večer, což se přes zimu venku téměř nedá. Na začátku zimy si nastavím tréninkový plán a až do března vytahuju kolo ven jen tehdy, když je opravdu hezky. Pokud nechceš platit za Zwift, tak MyWhoosh je taky dobrá volba. Jen bych doporučil místo válců raději trenažér, kde to mas jako zadní kolo.
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    já se v zimě bez výčitek válim na gauči
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    HUGH_BOYLAN: Trenažer (zwift) nebo ven. Říkám si, že je lepší hodina v kose a sračkách, než 2,5 h onanie na trenažeru. Ale poslední dobou teda častěji zůstanu na trenažeru, už nejsem tak odvážný. A taky se mi nechce sundávat zimák z trenažeru. Teď bych měl mít zimáky 2, tak asi budu venku častěji, bo odpadne to sundávání.
    ROMI
    ROMI --- ---
    HUGH_BOYLAN: surf ;)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    HUGH_BOYLAN: jezdim na kole, co bych delal
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    HUGH_BOYLAN: Ja jezdim i v zime, obcas i valce.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HUGH_BOYLAN: Dám tomu šanci ještě.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    JONAS3: Pecka, na tohle po šesti letech víceméně chlastání ještě nemám výkonnost, ale makám na tom, letos jsem do toho střízlivě zas vstoupil a po včerejšku 4666 km, ta pětka padne.

Řešil jsem s kamošama, co přes zimu. Vytvořil jsem si na tom kole docela závislost a jenom plavání mi stačit nebude.

Co děláte přes zimu vy, pravověrný kolomrdi velomináti?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    HUGH_BOYLAN: Ne všichni mají terén rádi, že ;)
    Tady jsme na Kolokrám švihu, co má být social ride, z toho udělali trochu asocial ride. Oba rozjetí ze sobotního Zeleňáka, jsem jim jeli ve dvou takovou špici, jak vidíš na Garminu. Na segmentech jim pinkali PR, a my se dobře projeli :D - jsem modro-růžový, miluju ty barvy, jako Lampre kdysi ;)

CUKI
    CUKI --- ---
    HUGH_BOYLAN: Ok to beru, sere to tu všechny. Ale prostě řešení to žádné nemá. Koukni jak se staví na GT k neukázněným fanouškům, nebo i těm řidičům. Ani tam nemají páky na to něco udělat. Já si naopak myslím, že tím že na to "nereagují" to výrazně deeskalují.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Jinak je mi fakt jedno, jakého etnika, barvy pleti apod. někdo je. Když je někdo piča, tak je to piča, tečka.

Sorry za hejt, jsem nějakej emočně nevyrovnanej poslední týden.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    CUKI: Já to napsal ve smyslu, že má misantropie považuje za rasu člověka.

Ale dobrý, serme na to.

Já jsem prostě neskutečně vytočenej tím, že tyhle protestující likvidujou můj oblíbenej sport a prochází jim to.
    CUKI
    CUKI --- ---
    PAN_SPRCHA: Určitě to tam někoho z této sorty přitáhne, ale nebude to majorita. Nepamatuji se že by se něco takového dělo ve velkém na takových závodech, až letos. A myslím že si pořadatel nezaslouží kritiku k tomu jak to řešil. Ten team neměl jet, bez toho aniž by se veřejně distancovali vůči tomu co se tam děje (což je asi vzhledem k financování nemožné), ale vyřadit ho v půlce? To je také špatně. A to jakým způsobem upravil etapy je poměrně nadstandardní. Krom jednoho závodu, dokázali přesunout cíl jinam. To se často nepodaří ani na TdF, kde nahodí čas z posledního checkpointu.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    Prosím zklidněme to, já jsem si vědom, že jsem si též neodpustil komentář, ale teď toho lituju, držme se prosím tématu a emoční výpady nechme v poště.

Dále bych byl velmi rád, kdyby zde neměl místo hejt a rasismus a to ani ten, který si přispěvatel myslí, že je oprávněný. Ta situace na Vueltě je kontroverzní a určitě né jednoduchá, tím spíš se vyvarujme rychlých soudů a hodnocení, nadávek a zbytečných emocí. Vzájemně se tady banovat? To snad je pod úrověň dospělých.

díky
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CUKI: ale pointu v tom že jde o ty samé lidí co se tam před pár lety lepili k silnici kvůli klimatu, před tím zase bojovali proti globalizaci a předtím si lehali na koleje při přesunech jaderného odpadu. Teď frčí Palestina, ale brzy bude z módy a najdou si zase jiné téma.

Problém je vždycky překřičí lidí co se danému tématu věnují dlouhodobě.
    CUKI
    CUKI --- ---
    HUGH_BOYLAN: To si napsal o sobě ty. Paměť už ti asi neslouží :-)
    Já právě žádný terorismus neobhajuju. A proti tomu, jak tam nějakej kokot vlítnul jsem se ohradil. A myslím že tohle zrovna policie řešila do důsledků. A je to dobře.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HUGH_BOYLAN: na to stejně nemám práva
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Prosím PAN_SPRCHA o permaban, děkuji.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Mrdám na to, tohle auditko opouštím, silniční cyklistika se zde řeší okrajově a zase sem přetekla politická sračka. Stejně drtivá většina z vás jezdí na vymrdanejch gravelech nebo MTB, chybět mi nebudete.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam