• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    JAZ
    JAZ --- ---
    HUGH_BOYLAN: já to nikomu rozmlouvat nechci, je to strašně individuální ;) Jsou případy, kdy používání bezduší naprosto chápu, třeba bajkeři co jezdí krátké XC, kde defekt znamená konec, nebo profíci, kteří mají své mechaniky a nic neřeší... Ale já na to koukám u sebe racionálně a nedává mi to absolutně smysl.

Jezdil jsem s tím asi 3 měsíce na novým bajku (byl jsem línej ho přehodit na duše) no a stálo mě to vyhraný závod https://www.strava.com/activities/12689552048

Fakt si neumím představit co by se muselo stát, abych tomu dal ještě někdy šanci, zvlášť v chvíli, kdy se kvalita a odolnost plášťů neskutečně rychle zlepšuje.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    DRAGON: fantasy co tu hrajem kazdou GT

Velogames Fantasy Itzulia Women 2026 | Velogames Fantasy Cycling |
    https://www.velogames.com/
    VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SUMAC: pls, uz to ctu ponekolikaty, co jsou nyx velogames? To mate nejaky souteze na strave nebo to je hadaci soutez ohledne cyklistiky? dik :)
    VITI
    VITI --- ---
    SMOKY: za posledni roky se plaste hodne zlepsujou, takze porovnavat defekty pred 10 lety uplne nejde.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JONAS3: jako Bahrain nemá nic lepšího na práci, mohli by toho růžováka udržet pěkně dlouho.
    A ještě je tam Scaroni, ten by taky nemusel dostat na Blockhausu ty tři minuty co má náskok.
    ROMI
    ROMI --- ---
    PAN_SPRCHA: Tam jsem pocital s Vinem no nejak
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Uvidíme, co předvede v pátek na Blockhausu. První pořádný kopec.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ROMI: jinak Eulalia taky nechápu, toho jsem nikdy neuvažoval. Prostě řadový domestik z řadového týmu.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ROMI: protože UAE nemělo jasného lídra po tom co Almeida nenastoupil....a jsou to všechno kvalitní cyklisti.

Jenže já jsem i tak v pytli protože Vine a DeLie nenabrali ani bod.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ROMI: Klíd, je teprve po 5. etapě a teď vedou spíš "haluzáři". Navíc to dost ovlivnil ten silnej déšť, bylo jasný, že nikdo krom těch pár magorů (a to oba dva na čele spadli kousek před cílem) to nikdo nebude hrotit. Minut je naděleno hodně, ale počkej na třetí týden.
    ROMI
    ROMI --- ---
    Nechapu, jakum zpusobem jste se rozhodli pro Cristena a Arrietu, cekal bych, ze bydou jen pomahat a v cili je clovek uvidi az v zadu. Nebo Eulalia, toho jsem ani neznal 🙂 ja si to tam skudlim po par bodech jen
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SUMAC: Hodně hustý. :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: jednou tu byl někdo třetí..... už nevím kdo, už je to pár let
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Kdopak je to na velogames osmý celkově po dnešku? Slušný to jsme mezi náma ještě neměli takového odborníka !
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    BINARY_PARANOIC: duse za 500 ... to s moji spotrebou dusi v dobe, kdy sem je vozil by mne vyslo dost draho :)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Naprostej úlet.
    DUKED
    DUKED --- ---
    Ty vole 😁

To je zase nuda to Giro
    DUKED
    DUKED --- ---
    A ještě vyhraje, ne?
    DUKED
    DUKED --- ---
    Co ten Arieta blázní?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JONAS3: v tom dešti nic riskovat nebudou, dojedou to v klidu bez útoků a nechají růžovej být
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam