• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    co mi to Ekoi provedl?! kde jsou ty původní kola za 50? jako rozšířit nabídku, dát tam custom nálepku a nápalit cenu o 11k?
    Silniční karbonová zapletená kola Ekoï – Lehkost, Rychlost & Výkon - EKOI
    https://www.ekoi.cz/cs/2246-silnicni-zapletena-kola
    ROMI
    ROMI --- ---
    Gall hezky, ho stahoval na konci
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Dnes startuje Itzulia Women i s Noskovou jako lídriní Cofidis. Jsem na ni zvědav, letos jezdí v kopcích moc pěkně, ty 3 etapy by jí mohly sedět. Dost do kopce. Rozhodně je dobře, že se po dlouhé době docela probrala.
    JAZ
    JAZ --- ---
    CUKI: mně nepřišlo, že to bylo o náhodě. Ti dva největší mazáci nejeli tu zatáčku vnitřní stopou jen tak z nudy.

Tenhle dojezd byl mnohem bezpečnější, než první etapa v Bulharsku. Pokud najedeš na vlhké kostky jako blázen, spadneš, to ví každej. Ale když je to do kopce v nízké rychlosti, jako dnes, tak za mě je to i přes ty mizerné podmínky dobře vymyšlený bezpečný finiš, kde si můžeš lehnout, ale nic se ti nestane. A aspoň nevyhraje sprint pokaždý jen ten, kdo má ostrý lokty a silný nohy, tady je potřeba něco víc.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    CUKI: Taky jsem v mládí blbnul, třeba jsme v Brně jeli v noci v protisměru Husovickym tunelem, prostě adrenalin, půlka lidí navíc na fixkách. Nebo Alley Caty, kdy se taky jezdilo úplně na prasata, hovaďáci prostě. Není to nic, na co bych byl pyšnej, ale tehdy to prostě byla nějaká forma výzvy, kam až lze posunout hranice. Jo, taky jsem měl párkrát z prdele kliku, třeba když jsem předjížděl auto z kopce a najednou se objevil v protisměru autobus, nebo jsem prostě na červenou vlítl do křižovatky, nebo jsem nedal přednost a vlepil se vedle auta na milimetry a bylo mi to jedno, protože prostě Alley Cat. Dneska už adrenalin nevyhledávám, jezdím pro radost z volnosti a především ujíždím před lidmi pryč, jenom je rychle míjím, protože mi lidi poslední dobou nedělají moc dobře. A jízdu na kole beru jako formu meditace.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Jak jsem psal, nechci rozdmýchávat flame. Dneska to bylo ovlivněný především počasím. Každý mokrý kostky jsou riziko. Je nám asi všem jasný, že na suchu by se to nestalo. Ale chápu, že to někdo vnímá tak, že ten finiš byl zbytečně rizikovej. Jedeme dál, zítra Blockhaus!
    CUKI
    CUKI --- ---
    Extreme Sport Racing
    ROMI
    ROMI --- ---
    CUKI: Co je ESR?
    CUKI
    CUKI --- ---
    HUGH_BOYLAN: Jenže o riziko nesmí bejt o náhodě alá ruská ruleta, navíc často ten pád zaviní někdo před (vedle). Prostě pokud chceš vyhrát musíš jet stůj co stůj na krev a někdy to za to už nestojí.
    V mládí (fuj to zní hnusně :-) ) jsem závodil v ESR. Ty závody byli pro sázkaře (tvé chlebodárce) atraktivní, protože to bylo nelegální a proto, že se stávalo, že poměrně často závod někdo nedokončil, přesněji nedokončil už nikdy žádný závod.
    Tenkrát jsem to bral jako přípustné riziko, ale dneska když mám děti, si říkám, že bych nechtěl aby mé děti něco takového podstupovali. Protože často rozdíl mezi tím, kdo už nikdy žádný závod nepojede a ostatními byl pouze o náhodě. O debilní náhodě! Ne o tom jak moc jsi dobrej. Já měl jenom víc štěstí...
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    PAN_SPRCHA: Mám raději technické dojezdy, ale proti gustu. :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HUGH_BOYLAN: jaký nudě? tam se právě rovnají ty týmový vlaky, spurteři si hledají místa a všechno je krásně vidět, pomalu to graduje až do vyvrcholení.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    PAN_SPRCHA: Já ti nevim. Chtěl bys spurterský dojezdy nudně jenom na širokejch bulvárech? Já teda ne. Za mě to dneska bylo cajk, nikomu nepřeju zranění, prostě je to vrcholovej sport, ve kterym je riziko pádu. Mnohem nebezpečnější mi přišly včerejší sjezdy v průtrži mračen kolem těch betonovejch zídek.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HUGH_BOYLAN: všichni to dobře věděli..... jenže vítěz je jen jeden, je dopředu jasný že do toho ten druhý sled spurterů vletí po hubě protože to je jejich jediná šance vyhrát.
    Taky Magnier a Milan k zemi nešli, ti se zadrhli až sekundárně o ty spadlý.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PAN_SPRCHA: ten dojezd prý kritizovali už dávno před startem.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    PAN_SPRCHA: Technicky složité pasáže k vrcholové cyklistice patří. Všichni moc dobře dopředu věděli, že je v Neapoli mokro, že jsou tam kostky a vjeli tam jak magoři a neodhadli stopu. Technická chyba a pád je chyba jezdce, ne toho, kdo chystá trať. Měli brzdy? Měli. Mohli jet pomaleji? Mohli. To je jak říkat o Rogličovi, že měl při těch jeho pádech smůlu. Prd. Ten by spadl i na tříkolce.

Nechci vyvolávat flame, nicméně s tebou nesouhlasím. Sport je nejen o těle, ale i o hlavě.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Jsem si to stopovali.... čtyři spadli během pár setin to nebylo řetězový, oni spadli najednou. Prostě mokrá zatáčka na dlažbě těsně před cílem.... geniální nápad
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Jsem čekal že Stuyven vyjede z háku a ono nic.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Tvl, to zas byl finiš.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    HUGH_BOYLAN: Nipple tam hodis dirou na ventilek a pak magenetem manipulujes, trosku mne stve, ze nemuzes mit internal nipples, libi se mi to esteticky, ale za tu uzivatelskou jednoduchost to stoji. A servisaci te budou nenavidet :P.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    HUGH_BOYLAN: no prostě tam nejsou vyvrtaný montážní diry pro nipple
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam