• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    PAN_SPRCHA: už začíná připomínat Voecklera, taky byl porad ujetý.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Otruba denním úniku.... alespoň bude trochu vidět
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    LARS_GUNNER: dneska si to Soudal už ujet nenechá.
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    Tak co dneska
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    Je to blbá kopačka a vzteklej kretén, kterýho nikdo nemá rád. A kvůli tomu taky nikdy nic pořádnýho nevyhraje.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    To má asi z fotbalu.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    RICK: to je zajímavý kam Remco jde tam má problém se spolujezdci.......
    JAZ
    JAZ --- ---
    Řekl bych, že pro UAE teď bude hlavní cíl dostat na druhé místo Del Torra. Pro případ, že Pogi spadne, onemocní, nebo cokoliv podobného.
    RICK
    RICK --- ---
    aspon bude čas řešit ostatní :-D

Remco Evenepoel uvedl, že cítil „oprávněný hněv“ na svého týmového kolegu z Red Bull-Bora-hansgrohe Floriana Lipowitze poté, co se zdálo, že spolupráce mezi nimi v šesté etapě Tour de France zhroutila. Podle Evenepoela, který po etapě v Pyrenejích hovořil s belgickým tiskem, mu Lipowitz odmítl dát v Gavarnie náskok před startovní čárou. Pokud by Evenepoel vyhrál sprint a skončil třetí, získal by v celkové klasifikaci bonusové čtyři sekundy. Místo toho se týmový kolega vítěze etapy Tadeje Pogačara, Isaac del Toro, prohnal dopředu, aby získal více času za Jonasem Vingegaardem. „Požádal jsem o náskok a nedostal jsem ho,“ řekl Evenepoel deníku Sporza. „Myslím, že jsem byl oprávněně naštvaný. Na závodě Volta a Catalunya jsem pro něj jel 30 kilometrů vpředu. Požádal jsem ho, aby jel jeden kilometr vpředu, a to nebylo možné. To mě naštvalo a bude třeba to dnes večer důkladně probrat.“ Více si přečtěte pod odkazem v komentářích.

https://www.cyclingweekly.com/racing/tour-de-france/i-think-i-was-justifiably-angry-remco-evenepoel-blasts-team-mate-after-tour-de-france-stage-sixhttps://www.cyclingweekly.com/racing/tour-de-france/i-think-i-was-justifiably-angry-remco-evenepoel-blasts-team-mate-after-tour-de-france-stage-six
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    PAN_SPRCHA: no tak nic no....
    MISTR_CHVEJ
    MISTR_CHVEJ --- ---
    DRAGON: tak muze prijit pad a je vse jinak, ale jinak jo, Pogi ted muze jezdit za Jonasem a cekat co udela a jen to kontrolovat, dneska az moc velka naloz v cili
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Tour se jede o druhé místo, co? První je jasný... To je obrovská dominance...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Jako jestli takhle bude vypadat kazda etapa tak v pulce nebude mit smysl koukat :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    tak a muze se setrit na Vueltu :) jeste del Toro na druhy misto a bude to fajn :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    sem ten klid zakřikl, to dopíšu a hned útok jednorožců na přední příčky

DRAGON
    DRAGON --- ---
    Dnešní Tourmal zatím žádný velký vzrušení, ale líbí se mi, že má Visma zkratku TVL.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CUKI: no ono je tam teď ta šestka a pak týden nic
    CUKI
    CUKI --- ---
    PAN_SPRCHA: Tak těch horskejch etap je tam ještě dost, i když přiznávám jsou profilem dost nemastné neslané. Ale to neznamená že se jim pogi a parně několik dalších neztratí o 20minut. Podle mě to byl kalkul, je nechat ujet, jen to trochu přepískly.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CUKI: není, ale ukazuje to že to že by tu etapu č.6. mohl ustát pak je tam pár etap kdy se na celkový nepojede
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam