• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    V ohni jsme ztratili všechno, ale nekončíme, říká majitel Equator Cycling – Zlínský deník
    https://zlinsky.denik.cz/zpravy/v-ohni-jsme-ztratili-vsechno-ale-nekoncime-rika-majitel-equator-cycling/

cert vem boty, ale kola ... :/
    JAZ
    JAZ --- ---
    JAZ: :D

MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    DIOM: Matthias Vacek - 59. místo... ztráta 0:9:54
    DIOM
    DIOM --- ---
    ROMI: ted tam ma 6 minut na čelo a 5 na balík
    ROMI
    ROMI --- ---
    Co ten Vacek, docvakl se do hlavniho baliku nebo ztraci?
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak jsem zvedavej, zda to ten Slock udrží do cíle
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Tak Otruba naplňuje moje očekávání, dvě sprinterské etapy, dva úniky.
    JAZ
    JAZ --- ---
    KEIKIN: dneska ho naopak dovezli až do finále úplně skvěle, narozdíl od minula, kdy sice byli nějakých 8 km před koncem ve čtyřech, ale každý úplně jinde v pelotonu a nevěděli o sobě.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Dnes se potvrdilo leda to, že Pavel není ještě po zranění rozjetý a ve formě. Chybí mu rychlost,... Uvidíme později, snad
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ARXIE: dneska se potvrdilo, ze Pavel by potreboval lepši support.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    PAN_SPRCHA: už začíná připomínat Voecklera, taky byl porad ujetý.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Otruba denním úniku.... alespoň bude trochu vidět
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    LARS_GUNNER: dneska si to Soudal už ujet nenechá.
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    Tak co dneska
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    Je to blbá kopačka a vzteklej kretén, kterýho nikdo nemá rád. A kvůli tomu taky nikdy nic pořádnýho nevyhraje.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    To má asi z fotbalu.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    RICK: to je zajímavý kam Remco jde tam má problém se spolujezdci.......
    JAZ
    JAZ --- ---
    Řekl bych, že pro UAE teď bude hlavní cíl dostat na druhé místo Del Torra. Pro případ, že Pogi spadne, onemocní, nebo cokoliv podobného.
    RICK
    RICK --- ---
    aspon bude čas řešit ostatní :-D

Remco Evenepoel uvedl, že cítil „oprávněný hněv“ na svého týmového kolegu z Red Bull-Bora-hansgrohe Floriana Lipowitze poté, co se zdálo, že spolupráce mezi nimi v šesté etapě Tour de France zhroutila. Podle Evenepoela, který po etapě v Pyrenejích hovořil s belgickým tiskem, mu Lipowitz odmítl dát v Gavarnie náskok před startovní čárou. Pokud by Evenepoel vyhrál sprint a skončil třetí, získal by v celkové klasifikaci bonusové čtyři sekundy. Místo toho se týmový kolega vítěze etapy Tadeje Pogačara, Isaac del Toro, prohnal dopředu, aby získal více času za Jonasem Vingegaardem. „Požádal jsem o náskok a nedostal jsem ho,“ řekl Evenepoel deníku Sporza. „Myslím, že jsem byl oprávněně naštvaný. Na závodě Volta a Catalunya jsem pro něj jel 30 kilometrů vpředu. Požádal jsem ho, aby jel jeden kilometr vpředu, a to nebylo možné. To mě naštvalo a bude třeba to dnes večer důkladně probrat.“ Více si přečtěte pod odkazem v komentářích.

https://www.cyclingweekly.com/racing/tour-de-france/i-think-i-was-justifiably-angry-remco-evenepoel-blasts-team-mate-after-tour-de-france-stage-sixhttps://www.cyclingweekly.com/racing/tour-de-france/i-think-i-was-justifiably-angry-remco-evenepoel-blasts-team-mate-after-tour-de-france-stage-six
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam