• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    Klub zaměřený na silniční cyklistiku a vše kolem ní. Novinky, závody, švihy, postřehy. GIRO Velogames

VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707

http://www.velogames.com/

Weby věnující se silniční cyklistice:
    Roadcycling.cz
    Supercycling.cz
    www.steephill.tv
    www.cyclingnews.com

Výsledky:
    Procyclingstats.com

Streamy:
    cyclinghub.tv/livestream
    sportlemon.tv

Velogames - Nyx Cyklo liga
    http://www.velogames.com/

rozbalit záhlaví
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    JAZ: Vcelku s tebou souhlasim, ale to "nedá čuchnout několika jezdcům v životní formě" úplně pravda není, prožíváme to hlavně proto, že to z 90% odsral Vacek (+ trochu Simmons, ale ten je trochu vychcanej a možná měl i víc štěstí, takže si jel pár etap na sebe). Gee a Verona makají spíš pro Ayuso/Skjelmose a Skujinše jsem popravdě ani moc nikde neviděl (ale tak je fakt že na to nečumím každej den 5 hodin:)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JAZ: zelený dres je prestižní a vyhrát jednu etapu je úspěch, ale chápu jak to myslíš. Jinak tady pěkné popsané to dojíždění úniku a taktické chyby, kdyby si chtěl někdo pročíst a divil se proč tak špatně zaspuroval :-) Pedersen se úplně vypráskal, ale sympatické že to prostě chtěl zkoušet :-)

Byl to mizerný den, jsem strašně zklamaný, prohlásil Pedersen poté, co přišel o většinu svého náskoku v bodovací soutěži | RoadCycling.cz
    https://www.roadcycling.cz/clanek/byl-to-mizerny-den-jsem-strasne-zklamany-prohlasil-pedersen-pote-co-prisel-o-vetsinu-sveho-naskoku-v-bodovaci-soutezi
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    JAZ: dneska to bylo celkem ok. Ale jsem zvedavej na souboj Skjelmose vs Ayuso o celkové pořadí :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    JAZ: zlenej dres je porad podium na champs elysees, to se imo pocita
    JAZ
    JAZ --- ---
    SMOKY: oni jako vidět jsou, ale otázka je, jestli takový tým má být viditelný tím, že dělá spoustu taktických chyb, zoufale dojíždí úniky které předtím podcenil, nedá ani čuchnout několika svým jezdcům v životní formě, a do poslední etapy se bude klepat strachy jestli vyhraje béčkovou klasifikaci, o kterou nikdo kromě nich po celý závod nejeví vůbec žáídný zájem :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    JAZ: mne prijde, ze jsou naopak hodne viditeny i pres vyhranou pouze jednu etapu. Navic drzi pate misto v GC.
    JAZ
    JAZ --- ---
    CUKI: mně právě přijde, že za éry Sagana se nějaký zelený dres řešil jenom v Československu, zbytku světa to bylo úplně fuk :)

PAN_SPRCHA: nakonec se stejně počítají jenom průjezdy cílem s rukama nad hlavou. To budí největší emoce, zviditelní tým a jeho sponzory, zaplni na celý den televizi a internety a zapíše se navždy do historie. Jestli měl Vacek 7 hodin bílý dres, to nebylo zajímavý ani ve chvíli kdy ho měl na sobě, natož kdykoliv pozděj :) A v tomhle kontextu mi jedno vítězství Treku přijde jako velká bída na to, jak mají obrovský rozpočet, velkou hubu a jak přeplácí a skupují jezdce, trenéry a DS z ostatních týmů.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    JAZ: no budou to teď šachy v soutěži o zeleňáka. Lidl dneska dle mně pojede na sprinterskou prémii na 129 km. čekám že Vacek i Mads nastoupí do úniku jen kvůli tomu.
    CUKI
    CUKI --- ---
    JAZ: Tak já nevím, ale třeba za éry Sagana byl zelenej dres často víc, než než ten žlutej, protože tam bylo o co bojovat. Zatímco žlutej byl získanej většinou dost nudným způsobem.

Vyhrát etapu, tak o tobě druhej den nikdo neví, ale o zelenej dres se bojuje celé tři týdny.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: je to tour, je extrémně těžký se na tu bednu dostat.

ROMI: mají etapu, zelený dres, vezli bílej trikot, vedou týmový pořadí.

Co by za to dal Ineos nebo Bahrain s podobným rozpočtem
    ROMI
    ROMI --- ---
    PAN_SPRCHA: to sice jo, ale jak rikaj ostatni, mohl byt i vic klidne
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    JAZ: Quinn I Vacek by asi bednu udělali na některé z těch etap. Jenže Mads je boss, kterého tam asi poslouchaji inoba GC jezdci.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: tak vyhrávat ty etapy není taková sranda. To chce každej a půlku toho vyžere UAE. Lidl je úspěšnej tým tyhle tour.
    JAZ
    JAZ --- ---
    KEIKIN: Ja jim ho uz ani nepreju. Nechapu, ze kvuli blbymu zelenymu dresu, u ktereho par dnu po Tour vsichni zapomenou kdo ho ziskal, tak velky tym jako Trek obetuje na tri tydny nekolik silnych lidi v top forme, kteri by jinak mohli vyhravat etapy. Nevim co si o te jejich zoufale snaze lne absurdnich chyb myslet, pro me je to takovy tragikomicky pribeh letosni Tour, at uz to dopadne jakkoliv.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ROMI: stejně Pedersen toho zeleňáka neudrží. :-(
    ROMI
    ROMI --- ---
    Hmm skoda, ze Vacek ted tu volnost nedostane
    CUKI
    CUKI --- ---
    RICK: Jo, žádná aklimatizace a šílený vysílení. Špatně mi bylo už po cestě nahoru, ale vydržel jsem to až dolů. Slezl jsem z kola, zatočila se mi šíleně hlava, a všechno šlo ven.
    RICK
    RICK --- ---
    HUGH_BOYLAN: to já vím, akorát dle toho popisu jsem to pochopil tak, že cíl byl dole :-)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    RICK: To je normální reakce, když ze sebe vyždímeš maximum.
    RICK
    RICK --- ---
    CUKI: z čeho poblil? změna nadmořské výšky?
    CUKI
    CUKI --- ---
    zejtra asi nuda ale pozejtří i popozejtří Alpe d'Huez může bejt solidní masakr v úniku.

Z koho kopečku mám dodnes husí kůži i když pro mě prostě končí o půldruhého kilometru výš.
    :-D

Vyjel (část vynesl) jsem to nahoru a sjel dolů na hardtailu a v cíli se pořádně zeblil...
    ROMI
    ROMI --- ---
    HUGH_BOYLAN: zatim se odpalil v kazdy etape to vypada dle sprintu :)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    CUKI: No, hory to rozčísnou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam