ELIZHANNAH: 21 Day Fix jsem taky cvičila, to bylo fajn, ale pak jsem pár měsíců necvičila vůbec a už jsem se k tomu nevrátila (většinou jsem si dávala, ruce, nohy a dirty 30 :)
momentálně cvičím Blogilates Cassey Ho a baví mě to a dokonce to vypadá, že to má i výsledky, což jsem tedy moc nečekala, ale taky se možná víc měřím než u těch předchozích. Stáhla jsem si aplikaci Blogilates (zdarma), což je super, protože nemusím ta videa na Youtube lovit a zároveň jsem si zaplatila ten její kalendář, což stojí 1 dolar na měsíc a to je úplně super, protože mi tam na každý den přímo ta videa dá, takže prostě jedu podle toho plánu, nemusím to vymýšlet a ta videa stahovat, ale ona vydává ten kalendář i papírově, takže se dá si ho vytisknout a pak to odcvičit, ale pro mě je to pohodlnější mít je rovnou v aplikaci, většinou je to na delší dobu, než nějakých 30 minut, někdy i hodina, ale to pilates je pro mě prostě příjemnější než ty hiity a nevadí mi cvičit déle, řekla bych, že to na mě funguje nějak lépe a efektivněji, nebo mám menší nechuť k tomu cvičení, možná. Každopádně těch videí je hrozně moc, takže opakovaní se moc nekoná.
Cassey má teď nově PIIT, což je hiit, ale s pilates, je to už placené, hrozně to propaguje a mělo by to být hodně efektivní, je to klasicky jen 28 minut nevím no, já asi radši cvičím ve větším klídku déle, než ty intenzivky, kdy člověk málem umře, ale asi to holt bude efektivní.