• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CMLKACvičme doma aneb na takovéto domácí cvičení
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    CMLKA: Krokoměr je fajn. Mně osobně teda zatím nedonutil chodit na hodinový procházky každej den , ale je pravda, že si nezkracuju cestu, chodím víc po eskalátorech než abych jenom stála a kolikrát si "jen tak" několikrát po sobě doma vyběhnu schody nahoru a dolů, abych nahnala kroky.
    A zatím největší "objev" - nechodím často na mejdany, ale díky krokoměru jsem pochopila, proč mě vždycky po mejdanu tak moc bolej nohy! :-) V den koncertu jsem za 24 hodin měla na displeji 17 tisíc kroků. :-) To jsem až nevěřila svým očím...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    A jak vubec kdo doma cvicite ted na jare a co?
    jinak jsem si koupila Xiaomi mi band naramek, ktery meri kroky a spanek a tak, a je to docela fajn, vim, ze ty kroky nejsou presne, ale jako i tak si myslim,ze se nad tim pohybem behem dne clovek zamysli...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Tak dojela jsem 31 dni jogy s Adriene, ted mam pomalu prvni tyden za sebou s Timem, jako rekla bych, ze znat to je, ja mam vzdycky strasnej problem vydrzet ve strese, konecne snad vim, jak tam spravne mit ty ruce, uz me tak rychle nezacnou bolet a i u jinych pozic si zacinam uvedomovat treba ty protisily a tak ruzne, neni to ze jen to telo do ni nastavim, ale pak se snazim i v ni pracovat, jako dobre, urcite bych chtela u jogy zustat, nicmene musim zacit s nejakym i silovym cvicenim.

Cvicil jste nekdo tu kaylu Itsines bikini body? Asi se na ni od dubna vrhnu...
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    How to Fix Anterior Pelvic Tilt (SIT HAPPENS!)
    https://www.youtube.com/watch?v=K-CrEi0ymMg
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    jinak jsem si dneska nahodne vsimla, ze mily Lidl ma svou variantu trx bratru za 500. netusim jak funkcni, jen jsem to zahlidla koutkem oka, ale dovedu si predstavit, ze pro chudyho studenta dobry :)
    PUCZ
    PUCZ --- ---
    poprosila bych o radu na nějaké video, které by mělo cca 30minut a bylo to takové pilates pro začátečníky, ale zároveň s vcelku dobrou kondicí. kdyby měl někdo zkušenosti, uvítám:)
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    odlozim si tu trochu trx rychlovky:
    30 minut https://www.youtube.com/watch?v=RNoS20NSXSI
    10 minut rychlovka https://www.youtube.com/watch?v=nfleVhMT4FE
    ma tam i specializovane na nohy/ruce/bricho kdyztak.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    ALONSY: určitě to půjde :-) Taky mám tu zkušenost, že se doma trochu víc šetřím, ale to asi souvisí s lidskou soutěživostí. Jak není s kým se poměřovat, není úplně silná motivace. Takže jsem se rozhodla, že budu soutěžit sama se sebou a to by bylo, aby nakonec ten stoj na hlavě nebyl :-)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Jak mi mohla tahle diskuze uniknout? :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    VESTIGIA: Druhý den jsem dala (ne)poctivých deset minut.
    Protože jsem se k tomu dostala až teď, ráno bylo úplně zabitý a přestože rána nesnáším, tyhle věci mi jdou líp.
    Ale cítím se už trochu.. rozpohybovaněji.
    Myslím, že můj hlavní cíl bude denně aspoň chvíle a třeba to časem půjde.
    Je zajímavý, jak na trénincích mimo domov, který jsou 100x náročnější, to prostě jde přežít, a doma to prostě nepřekousnu tak „dlouho". :o
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    CMLKA: Snažím se každou půl hodinu protáhnout nohy, zmiňované dřepy nejčastěji, někdy si chvilku zaklušu na místě, pár protahovacích cviků, poválím se na míči... spíš kvůli rozproudění krve, než že bych od toho něco čekala ;)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    tak pracuju ted castecne z domu, tak si rikam, ze by bylo dobre delat neco treba kazdou hodinku nebo tak...clovek se i osvezi, odreaguje a tak, delate nekdo neco u prace, myslim treba 10 drepu? mam tu i cinky, takze s nima muzu mavat :) nebo mate tip kam se podivat pro inspiraci?
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    ALONSY: to se zlepší :-) Taky si u některých pozic připadám jako skrčenec :-) Má tam i kratší videa a třeba včera jsem jela 7. den a tam se jen medituje v leže :-)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    CMLKA: Myslím, že přesně tu: https://www.youtube.com/watch?v=Br2XBPWU5X8&feature=youtu.be
    Aspoň jsem se tam přes 30-denní výzvu hlásila. Ale těch 30 minut je na mě moc, a úplně nestíhám dělat ty pohyby a koukat na video, jestli je dělám dobře. :-) Ale šlo to a bylo to docela příjemný, jen se trochu obávám, že to dělám úplně blbě. :-)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ALONSY: a co cvicis? on ted ma taky tu 30 denni vyzvu....kdy mas dokonce ta jednotliva videa opakovat, dokud je nezvladnes...
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    VESTIGIA: Doma mi to nakonec taky šlo. Každopádně dala jsem 20 minut a divím se, že jsem se nerozpadla nebo si něco nezablokovala. :-)
    Domácí jóga dobrá, ale asi do začátku potřebuju něco kratšího - tipy beru. :-)
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    ANNNA: Díky, něco takového jsem chtěla. Už se těším, až to vyzkouším :)
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    ALONSY: to je divný, mně funguje normálne
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    GLOBALISTA: Tahle paní působí příčetně a samotné jí roste napříč cvičením břicho, tak jí ty cviky člověk věří. Zatím ale nemám ozkoušeno na ostro ;) https://www.youtube.com/watch?v=bEiGdAi5Szo&list=PLLFqPCPSf5BgbFR0MvnZi0GnF8jpTBovm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam