• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CMLKACvičme doma aneb na takovéto domácí cvičení
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    Jaké yt videa se vám osvědčila na flexibilitu? V předklonu nedosáhnu prsty na zem, chtěla bych to zlepšit. Nevím, jaká konkrétní protahovací cvičení mám na tohle cvičit, uvítám tipy, zatím hledám "flexibility for beginners". :-) Předem děkuju.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CMLKA: Dobry, tos me uklidnila, ja planuju zatim stihat cvicit dvakrat az trikrat tydne, protoze mam omezeny casovy moznosti :D.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MOODYCAT: he ja cvicim teda zatim tak dvakrat, aspon si muzes vybirat cviceni
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    VERCA_ZABA: Jasne, to kazdej podle svyho :) jen jsem psala svou zkusenost, diky ni si vlastne az ted lajznu cvicit doma a nebojim se, ze to budu delat spatne a bude mi dalsi dny hur, coz driv tak byvalo :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    SAAYURI: mas pravdu, ze stred tela nesmim opomijet. zkusim si nejaky cviky najít prip. si zkusim zaplatit hodinu trenera. uz jsem zacala chodit jednou tydne na jógu, chtela bych pridat jednou tydne plavani a tim zatim budu mit asi vycerpano z chozeni ven, takže proto bych rada cvicila doma.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Tak jsem si taky zaplatila tu Rebeccu a moc to nechapu, tam je v tom kalendari na kazdej den cviceni? ale treba i na 35-45 minut....to mam jako cvicit kazdej den? To se prece neda stihat :D.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    SAAYURI: Petky, ne prtky, pardon :)))
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    VERCA_ZABA: Ja se teda nechci vtirat, ale vic nez ruce bych se nejdriv zamerila na core a na stred teda (a na jeho spravnou aktivaci), a z toho potom vychazi zbytek. Co se tyce rukou, ty jsou uprimne namahany dost zvedanim, pokladanim a chovanim mrnouse, a muzou byt namozene, nicmene se to casem upravi. Ja zacala cvicit po porodu prave s trenerkou, uz je to rok, co chodim 2x tydne a nemuzu si ten “dohled” vynachvalit, poprvy v zivote spravne cvicim, spravne dycham, zapojuju ty spravny svaly, esicko se mi neblokuje, hlava neboli, bedra jsou v poradku. Kor po tom porodu, kdy jsme jako prvni davaly dohromady “diru” mezi brisnima svalama :))) Tos asi slyset nechtela. Nicmene TRX je super na ruce, prtky mensi pro zacatek taky, ale spis bych si nasla cviceni na zada a na ramena a tam zacala nejdriv. Na pinterestu je toho spousta, jestli ho znas.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ahoj, chtěla bych poprosit o radu - po porodu jsem zjistila, že mám mimo jiné absolutně povolené ruce - už neudělám ani jeden klik. Mohli byste mi poradit nějaké cvičení na ruce a ramena, co můžu cvičit doma? Z pomůcek mám TRX a dyžtak činky z PET lahví.
    Díky:)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MOODYCAT: ja ted mam zaplacenou tu Rebeccu, stoji to kolem kila na mesic, je tam kalendar a v nem ty videa, srovnany za sebou vcetne warm upu a protazeni...zatim jsem teda cvicilajednou, ale ja ji mam rada a mam rada to cviceni s cinkama, kde se neskaka...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Nemate nekdo tip na jinou sexy cvicici aplikaci krome NTC? Uz me NTC neba...nechci Kaylu.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Premyslim o predplatnem u Rebeccy Louise, je to jen za 4 USD mesicne a je tam cviceni na kazdy den, taky jidelnicek, atd. ale to me tak nezajima, coz mi financne prijde v pohode. Mela jsem neco podobneho od Blogilates a docela jsem podle toho cvicila, i kdyz pak me to nejak prestalo postupem casu bavit, coz se tady urcite stane taky, ale stejn...
    Rebecca-Louise
    https://rebecca-louise.com/
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    MART1NKA: já sem cvičila devět měsíců s trenerkou, celý těhotenství, naučila mě jak na to, ale prostě vím, co zvednu a co ne, záda mám v prdeli, panev se mi nestáhla do původního stavu, kyčle mám hnuty tím pádem a pri pohybu ve mě rupe jak
    v pendlovkách a i sezení mě bolí, lymfa mi nefunguje jak by měla, to samý srdce,, nejdřív musím posílit pomalu zada a pak můžu začít něco vic, jde to pomalu, ale jde a já sem na sebe svým způsobem hrdá, že sem to ve skoro čtyřiceti nezabalila, nesedim na gauči a nebrecim, že sem jak vorvaň :)))
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ATARKA: Ja dávam odzačiatku v aréne 12kg na dead lift, 8 kg na goblet a TGU sa ešte len učím so 4kg. Swingy začnem až budem vedieť tie ostatne cviky a neprestane ma to baviť. Bez aspoň trojmesačného pravidelného dozoru trénera by som tie začiatky fakt nedala. A určite nikomu nodporúčam si domov kupovať kettlebell a učiť sa to z obrázkov. Holky, čo chodia dlhšie, u nás dvíhajú i 24 kg :).
    Behám, chodím po horách, cvičím jogu. Nie som typická kancelárska krysa. Ale väčšie váhy som nikdy nezdvíhala a je to strane zvláštny pohyb, na ktorý moje telo nie je zvyknuté. Každopádne výsledky vidím okamžite.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    ALONSY: ne nechodim
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    MAGUMI: já se toho nebojím, jen mi není dvacet a moje srdce by mohlo začít protestovat, momentálně spíš trenuju běh, ze včerejška mám svůj rekord šest a půl kilaku, posilovani půl hodky a pak dvacet minut chůze do kopce nebo kolo, zvedat mega váhy nějak není mým cílem .)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    VESTIGIA: Ok, diky :).
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    MOODYCAT: určitě to není na prd, neblázni. Jen je potřeba dát tomu víc času. Abys po měsíci viděla nějaké výsledky, muselo by to být fakt intenzivní (i co se týče přidané zátěže) a hlavně, včetně překopání jídelníčku. Měsíc je fakt krátká doba.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAGUMI: Kurz jsem neabsolovala, ale ucili me s kettlebellem na dvou kruhacich, na ktere jsem chodila, plus mam docela dobre povedomi o vlastnim tele a o tom, jak funguje, takze vim, ktery svaly zapojuju a tak...to mi docela usnadnuje, abych delala cviky dobre :).
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    VESTIGIA: Ja jsem si dala 3-4x tydne, vetsinou je to treba 2x30 stredni intenzita a 1x15 minut vysoka intenzita...doufala jsem, ze to bude stacit, no, uz tak je to pro me dost narocny to skloubit.
    Jestli i tohle je naprd, tak me to silne demotivuje a asi se na nejaky cviceni vykaslu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam