• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CMLKACvičme doma aneb na takovéto domácí cvičení
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Po delší době jsem hledala, jak začít ráno jinak než jogou a tohle bylo prima :)
    7-Minute Morning Workout in Pyjamas
    http://www.youtube.com/watch?v=03O3aOWSHPI
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Kazdopadne opravdu doporucuju sledovat toho Jamese Smithe, rika to vsechno dost na tvrdo, dost na ferovku, ma treba i jedno video o coca-cole light. A proste zaklad je, ze musis mit vetsi vydej nez prijem, thats it, thats all a hlidat si bilkoviny, pokud trenujes, jak to poskladas uz je ve finale jedno
    https://cs-cz.facebook.com/pg/JamesSmithPT/videos/?ref=page_internal
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    CMLKA: Samozrejme, ze nevycvicis. :)) Ale tak me to prijde jak hovory s moji mamou, dokud nebude jist lip a vic se hejbat, tak bude mit smulu :)))
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MOODYCAT: tak jupiii
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CMLKA: No nemam, ale aspon jednou za cas si muzu nejaky jidlo udelat.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MOODYCAT: ja myslela, ze ty si nemas cas varit
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SAAYURI: no hele špatnou stravu fakt nepřecvičíš, ne pokud neni tvoji každodenní naplní fitnes
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    MOODYCAT: Tak, najis se, ceho budes chtit, jen se musis vic hejbat :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    DRIZZT: Diky za tip!
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    MOODYCAT: Lehce nevyžádaný tip - moc ráda vařím podle Jamieho Olivera Superfood hravě a zdravě. Jsou to recepty pro každodenní vaření. Rozhodně to není nuda bez chuti, je kladen důraz na výživové hodnoty a ne na co nejmenší množství kalorií. Jí mi to děti i manžel.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SAAYURI: Prakticky rikame to same :). A ja jen rikam, ze potrebuju v zivote rovnovahu, ne pocit, ze uz se nikdy nenajim neceho, co ve nne nebude vzbuzovat touhu se zabit. Viz zdravy jidelnicky.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    MOODYCAT: Neni to o zelenine a o kureti, je to o vyvazenych sacharidech, bilkovinach a tucich + pohyb a vydana energie. Bez jednoho druhy proste nepujde.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CMLKA: Tak porad je obed jen jedno jidlo denne.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MOODYCAT: tak to se pak fakt tezko ji jinak no...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CMLKA: Ja ceskou kuchyni az tak nejim...ale tesim se do novy prace, kde budou variabilnejsi obedy, ze si budu moct davat salaty atd. Ted mame jedno jidlo a je to klasicka jidelnova slichta :D.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MOODYCAT: tak jako ceska kuchyne tomu příliš nepreje,.to je pravda, uplne by stacilo, kdyby v cr bylo zvykem mit jidlo na vahu,.nakombinovat si přílohy, atd. kdyz clovek ji nekde po hospodach, tak je to fakt hruza, kdyz pak premyslis, jestli si dat maly salatek a.zvysit tak cenu obeda o tretinu nebo i polovinu a naopak nesnist kus prilohy :(
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CMLKA: Ale pozru, ale videlas nekdy ty zdravy jidelnicky? Tam teda chute nevzbuzuje fakt nic. A zacinam mit pocit, ze jist “dobre” znamena prave jist jen tohle. Ze proste nic jako rovnovaha neexistuje.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MOODYCAT: ale proc to vzdycky musis tak vyhrotit, ze to je jen kure a zelenina, protoze tak to prece neni, kure nemusis jit vubec, kdyz ti nechutna a zeleninu v takovy.podobe, aby ti jela,.neverim, ze nepozres zadnou formu
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CMLKA: A neprijde mne teda, ze bych jedla tak katastrofalne, rozhodne nedavam furt smazo a sladky. Ale nedokazu prezivat jen na zelenine a kurecim prsu, to je fakt. Potrebuju rovnovahu a ne, abych se pred kazdym jidlem chtela zabit :D.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CMLKA: Jasny, ja ze jen pak amm pocit, ze cvicit je vlastne zbytecny, protoze stejne zadna zmena nebude. Tak me demotivuje , ze jako utrpeni a jeste pro nic :D.
    A jasne, 30 minut cistyho cviceni, ale na jednu partii, coz mne teda prijde docela brutalita.
    Kdysi jsem videla trochu efekt cviceni na zadku, ale nezadouci, ze se mne azdek akorat zvedl. Veskrze pozitivni efekt jsem nevysledovala ze cviceni nikdy.
    A i kdyz kouknu na tu Rebeccu, tak ta asi cvici jak blazen a nezere nic krome zeleniny a stejne...ma docela velkej zadek :D. Takovouhle postavu bych brala zadarmo, ale kdyz si vemu, jak moc ona na tom musi makat...tak nic moc pomer "cena/vykon".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam