• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CMLKACvičme doma aneb na takovéto domácí cvičení
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CMLKA: A neprijde mne teda, ze bych jedla tak katastrofalne, rozhodne nedavam furt smazo a sladky. Ale nedokazu prezivat jen na zelenine a kurecim prsu, to je fakt. Potrebuju rovnovahu a ne, abych se pred kazdym jidlem chtela zabit :D.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CMLKA: Jasny, ja ze jen pak amm pocit, ze cvicit je vlastne zbytecny, protoze stejne zadna zmena nebude. Tak me demotivuje , ze jako utrpeni a jeste pro nic :D.
    A jasne, 30 minut cistyho cviceni, ale na jednu partii, coz mne teda prijde docela brutalita.
    Kdysi jsem videla trochu efekt cviceni na zadku, ale nezadouci, ze se mne azdek akorat zvedl. Veskrze pozitivni efekt jsem nevysledovala ze cviceni nikdy.
    A i kdyz kouknu na tu Rebeccu, tak ta asi cvici jak blazen a nezere nic krome zeleniny a stejne...ma docela velkej zadek :D. Takovouhle postavu bych brala zadarmo, ale kdyz si vemu, jak moc ona na tom musi makat...tak nic moc pomer "cena/vykon".
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MOODYCAT: ale jinak ja kdyz cvicim, tak rozhodne vidim treba zmenu na zadku a na rukou, jinak bricho je proste z jidla...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MOODYCAT: no samozrejme, ze najednou...jako dyk to je kolem 30 minut cistyho cviceni, to je uplne stejny jako jakejkoliv jinej program typu Autumn Calabrese, Jillian, atd. Hele ona sama v kazdym videu rika, ze 80% je jidlo ze jo, hlavne jak rika muj kamarad cvicis 30 minut parkrat tydne, ale jis kazdej den nekolikrat, jako jestli jis spatne, tak jako normalne, v tvym pripade spis abnormalne, pracujici clovek, nemas moc sanci spatnou stravu precvicit, s tim se smir
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Jeste dotaz na Rebeccu - to se fakt mysli, ze ma clovek cvicit tech 4/5 videi najednou, zejo? Ne, ze si jako yvberu jedno a k tomu dam warm up a cooldown....mne 30+ minut na jednu cast tela prijde brutalne hodne :D.
    A propadam demotivaci. Zajimalo by me, jestli nejakej normalni clovek fakt dosahl nejaky zmeny postavy (obrazky na webech ignoruju, to nemusej bejt ralny pribehy, zajima me realny vysledek). A slovem normalni lidi myslim nekdo, kdo normalne ji, nedrzi nejaky sacharidovy vlny, cvici treba trikrat tydne atd. Treba moje kamaradka s podobnou postavou se pripravovala na bikini fitness soutez, cvicila dvoufazove kazdy den pul roku,d rzela ruzny silenosti typu 0g sacharidu na den, sypala milion suplementu a stejne mela stehna a rpdel jak pivovarskej valach. To se za to utrpeni vubec nevyplati.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Amy mam taky rada
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    VESTIGIA: díky, zkusím!
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    ANNNA: bodyfit by Amy, má tam 14 post natal cvičení a co jsem shlédla, tak mi to nepřišlo špatné. Hopkání tam není ani u těch cardio videí.
    BabyFit by Amy Post Natal Workouts - YouTube
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLMHMyl3oeyh1EjXr_VvHH_TtMyhT2jLIo
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    díky všem!
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    ANNNA: Lejstro z porodnice? ,))
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Když tu padlo cvičení po porodu. Nemáte někdo doporučení na nějaká pěkná cvičení vhodná krátce po porodu? Aby to nezrasilo zbytky břišních svalů, a ideálně bez velkého hopsání...
    KAERI
    KAERI --- ---
    SAAYURI:
    ATARKA: Yoga with Adriene. Mohu doporučit :)
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    ESPERANZA: Joga je na tohle super :) Zkus Yoga with Aidriane, nebo tak nejak :)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    ESPERANZA: já bych zašla na pár hodin pilates nebo jógu pro zač, kde tě naucej nejen protahovat, ale k tomu i správně dejchat, aby to cvičení k něčemu vedlo
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    Jaké yt videa se vám osvědčila na flexibilitu? V předklonu nedosáhnu prsty na zem, chtěla bych to zlepšit. Nevím, jaká konkrétní protahovací cvičení mám na tohle cvičit, uvítám tipy, zatím hledám "flexibility for beginners". :-) Předem děkuju.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CMLKA: Dobry, tos me uklidnila, ja planuju zatim stihat cvicit dvakrat az trikrat tydne, protoze mam omezeny casovy moznosti :D.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MOODYCAT: he ja cvicim teda zatim tak dvakrat, aspon si muzes vybirat cviceni
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    VERCA_ZABA: Jasne, to kazdej podle svyho :) jen jsem psala svou zkusenost, diky ni si vlastne az ted lajznu cvicit doma a nebojim se, ze to budu delat spatne a bude mi dalsi dny hur, coz driv tak byvalo :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    SAAYURI: mas pravdu, ze stred tela nesmim opomijet. zkusim si nejaky cviky najít prip. si zkusim zaplatit hodinu trenera. uz jsem zacala chodit jednou tydne na jógu, chtela bych pridat jednou tydne plavani a tim zatim budu mit asi vycerpano z chozeni ven, takže proto bych rada cvicila doma.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Tak jsem si taky zaplatila tu Rebeccu a moc to nechapu, tam je v tom kalendari na kazdej den cviceni? ale treba i na 35-45 minut....to mam jako cvicit kazdej den? To se prece neda stihat :D.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam