• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUID_SOUNDUniversal Audio UAD DSP
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: natuty vzdycky na vanoce jsou velky slevy..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Hele obecne do plena, docetl jsem se na Fb group UAD users. Ze dvakrat do roka dela Universal Audio vyraznejsi slevovy akce, nez jsou tyhle bezny mesicni. Prosinec a cerven, je tomu tak? X lidi se tam na to tesi...
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: WTF!!! Eq na ktery cekam!!!! To asi teprve vydaj, ale nekdo aktivne updejtnul spreadsheet! hehe
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Hele to je asi provar. Chandler Curve Bender přeci v Pluginech v8.5 ještě neni ne? ;)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: No budu muset zjistit... Diky.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: hmm ja bych rekl ze jo.. pisni na cust. supp.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: A netusis, ten Legacy k tomu dostanu taky?
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: mrkni na tu tabulku kolik co zabira...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Coze?! Jeden celej Sharc jedna instance? Tzn. Spustim iich osm? :(
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: 1073 taky zabira myslim jeden celej chip nebo pulku.. kazdopadne ten channel strip je killer i v ty legacy verzi, tu pouzivam porad.. myslim ze pro ten strip najdes vic vyuziti... a funguje i jako unison preamp.. deal!
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    NEOTO: Celej den mi to srotuje v hlave. Nevim jestli vzit 88RS. Prej je to hrozne vykonove narocny. Mam 2x Quad.

Nebo jestli vzit 1073 za min a jit od toho...

Ale asi 88RS. 229USD je i tak dost penez (holt zadna hospoda dva mesice, plus se to nesmi doma provalit ;)) a budu t jeste rozmejslet. Zas tak uplne super nutne to asi nepotrebuju ergo zkusim demo a uvidim. Asi by me stvalo, kdybych spustil treba jenom osm instanci. To bych se na to vyprdnul.
    NEOTO
    NEOTO --- ---
    LIQUID_SOUND: moc pekny :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: HW ma peknej tube drive ve spodkach.. ale muze to bejt treba i preampem.. HW se mi libi vic v tech ukazkach diky tomu drajvu dole..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    (Mix) UAD PULTEC EQP-1A vs EQP-1s Hardware
    https://www.youtube.com/watch?v=iao4QI4kg_Q
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: tyo.. to vypada dobre, za 30 ecek ta dynamicka verze...
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    LIQUID_SOUND: UADckova LA2A, ta nova, nie Legacy je super. Jednak tri rozne modely, s roznymi casmi, ale uz len kvoli tej saturacii bez kompresie sa to oplati. Na niektore hlasy super, takisto na tomy to pouzivam cisto len ako saturator.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    MARIHAI: presne, tilt a saturation knob na kazdym faderu pls!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam