• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUID_SOUNDUniversal Audio UAD DSP
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: to obcas delam s vokalama..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Btw. v jednom videu, nevim jestli jsem ho nepostoval i sem, jsem našel trik dát na master buss nezabírající Fairchild. Zkuste. Jde jenom o obohacení harmonickejch. Včera jsem to nainsertoval omylem a už jsem to tam nechal.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    RASTADELIC_T_: To se mi zatim nestalo. Tipuju protože beru důchodcovsky jenom věci ve slevě… ;)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Jak nad tim tak přemejšlim, tak se na tu Neve akci vykašlu. 40pct neni zas tak hyper mega no brainer, abych dával prachy do něčeho co zas tak nepotřebuju. Lákal by mě fakt ten 88RS, ale prvně spustim jenom osm instancí a tim končim, druhak si myslim, aby to mělo kýženej efekt, míchal bych prakticky v tom a to bych to musel mít na každý stopě. Když si vezmu, že včera jsem domíchal do Turecka nějaký reklamní tracky kde jsem měl stop asi osmdesát, devadesát a i po redukci ještě tak sedmdesát zbylo, nikdy nebudu mít tolik UADů. A ani nechci. ;) Dám na ten rumour o červnu a i když tam nebude nic (moc), počkám si na věci, který upotřebim víc tj. K-Stereo, Massenburg, oba Manley cajky.
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    liquid sound: ..teda mam Appolo asi 2apul roku ..a mezitim uz probehlo par hodne vyraznych slev trebas 60% .. nejcasteji pred vanocema ..
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    liquid sound: je to tak .. a navic dyz neco koupis poslou slevovy kupon na dalsi nakup..
    NEOTO
    NEOTO --- ---
    LIQUID_SOUND: nedivim se ti, je to vzdycky tezky rozhodnuti :) ten 88RS je hodne lakavej, za dva mesice na to penezenka zapomene a uz se bude jen kroutit :)
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: natuty vzdycky na vanoce jsou velky slevy..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Hele obecne do plena, docetl jsem se na Fb group UAD users. Ze dvakrat do roka dela Universal Audio vyraznejsi slevovy akce, nez jsou tyhle bezny mesicni. Prosinec a cerven, je tomu tak? X lidi se tam na to tesi...
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: WTF!!! Eq na ktery cekam!!!! To asi teprve vydaj, ale nekdo aktivne updejtnul spreadsheet! hehe
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Hele to je asi provar. Chandler Curve Bender přeci v Pluginech v8.5 ještě neni ne? ;)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: No budu muset zjistit... Diky.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: hmm ja bych rekl ze jo.. pisni na cust. supp.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: A netusis, ten Legacy k tomu dostanu taky?
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: mrkni na tu tabulku kolik co zabira...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Coze?! Jeden celej Sharc jedna instance? Tzn. Spustim iich osm? :(
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: 1073 taky zabira myslim jeden celej chip nebo pulku.. kazdopadne ten channel strip je killer i v ty legacy verzi, tu pouzivam porad.. myslim ze pro ten strip najdes vic vyuziti... a funguje i jako unison preamp.. deal!
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    NEOTO: Celej den mi to srotuje v hlave. Nevim jestli vzit 88RS. Prej je to hrozne vykonove narocny. Mam 2x Quad.

Nebo jestli vzit 1073 za min a jit od toho...

Ale asi 88RS. 229USD je i tak dost penez (holt zadna hospoda dva mesice, plus se to nesmi doma provalit ;)) a budu t jeste rozmejslet. Zas tak uplne super nutne to asi nepotrebuju ergo zkusim demo a uvidim. Asi by me stvalo, kdybych spustil treba jenom osm instanci. To bych se na to vyprdnul.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam