• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUID_SOUNDUniversal Audio UAD DSP
    _ELPH_
    _ELPH_ --- ---
    JUNGLE4EVER: Ne, ale nevidim duvod, preco by tam malo byt nieco ine, nez na PCI-E kartach (nekolik analog devices SHARC DSP chipov) + nieco na usb/fw/tb komunikaciu. Co presne z toho vnutra ta zaujima a preco?
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    Mel jste nekdo otevreny case od satelitu co je uvnitr?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    RAVENIUZ: Trochu hajzlovinka je, že na tu cenu pro vlastníky legacy verze tj. tu nižší, lákaj i nevlastníky. Tj. přijde ti mejl na 125USD, ty ho proklikneš a visí tam 199USD. :/
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    LIQUID_SOUND: Dik, je to tak ako hovoris...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    RAVENIUZ: jojo, ten s nižší cenou vlastní už Legacy verzi a upgraduje na plnotučnou
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    Stretli ste sa s tym, ze jeden plugin ma pre dvoch roznych zakaznikov roznu cenu ? Hadal som sa s kamosom, ze Fairchild stoji 80, ja ze 120, tak sme to porovnali... a bum dve rozne ceny...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Trochu mě se#e, že maj ty slevový akce tenhle měsíc tak nějak všude. A to jsem na to tak čekal. Safra to mám jako krást? 13k v čudu u Lexiconu a Waves a to jsem ještě nebyl u Universal audio.

Musim počkat než mi přijdou nějaký prachy a pak holt pořídim ještě nějaký uady. Pokud to neprose#u jako obyvkle. ;)
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    Ano, nedavno to zmenili. Ceny tie iste, len zmenili menu, cim zdrazeli pre EU trh ceny cca o 20%. Niekedy minuly rok.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    JUNGLE4EVER: no jo covece.. moje posledni dolarova 07/2015... to sem myslel ze je to uz dyl.. no taky me to zarazilo tenkrat, sem nadaval jak s nama vyjebali.. hehe... no a koukam ze uz mam zas kupon na 25 ecek, ale dalsi nakup az Zener limiter (doufam ze uz modelujou)..
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    LEVOS_BOB: Prej teprv minulej rok co jsem dohledal na UAD foru.A co sem dohledal fa na posledni nakup tak to bylo v USD a to jest 6/2015
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    JUNGLE4EVER: no to jo ale to uz je asi 4 roky zpatky co to udelali
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    Vsimnuli jste si ze UAD zmenilo politiku a zaclo nam evropanum davat sve pluginy v EURECH? ale jejich promoakce a vse kolem je udavane v dolarech.Bohuzel vim ze hodnota je stejna jen zmeni koncovka zda USD nebo EURA.Prisla mi odpoved ze je to kvuli Danim coz jim teda nebastim.Hold jsme zas jen ovce a ne zakaznici :-( ale u UAD jsem to necekal.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    No, este som nekupil, ale vyzera, ze zas zo mna vytiahnu vela. Zatial to vyzera na Fairchild, Manley massive passive, Emt140, moog multimode. Skoda, ze shadowhills a ocean ways su furt drahe...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Plus FU*K!!! Neni to sice UAD, ale…

PCMkový reverby za 300USD!

Lexicon Summer 2016 Plug-in Promotion | Lexicon Pro - Legendary Reverb and Effects
    http://lexiconpro.com/en-US/promotions/lexicon-summer-2016-plug-in-promotion-50-off-all-plug-ins
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Tak slevová akce vypukla ;)
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    LEVOS_BOB: Co jsem teda pochopil tak Sync je hlava na hlavu(nastaveni) a repro je jakoby hlava na pasce s nahranym signalem(Reprodukce).
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    JUNGLE4EVER: aha, hmm zajimavy...
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    LEVOS_BOB: udajne to ma bejt tak ze syncrem nastavis vstupni hodnoty podle zvuku co jde dovnitr tudiz vstupni urovne signalu aby nebyly treba v rudejch nebo aby si to nezesiloval a pote to prepnes na repro a tim se to pak zabarvuje ale nikde jsem nevidel v zadnem tutorialu ze by to tak u vst nekdo pouzival
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    JUNGLE4EVER: koukam ze pouzivam "repro" u obou tejpu..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam