• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUID_SOUNDUniversal Audio UAD DSP
    Auditko věnující se výhradně digitální platformě zpracování zvuku Universal Audio UAD. Simulace analogových i digitálních klasik, pluginy a slevové akce na ně. Jde hlavně o to, neotravovat s tim jinde. Enjoy!
    rozbalit záhlaví
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    RAVENIUZ: Jo ten web je strašnej. Když dám ALL PLUGINS tak mi je to neukáže všechny aresp. nějaký tam chyběj a beztak musim do těch skupin... Celý je to jako web nějaký neziskovky o nepálení podzimního listí a ne platforma mířená na profesionály. Fail. :/
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    Ja na tom novom webe neviem najst, kde mam kupony.
    Inak vramci akcie 3 za 399 som kupil Manley Variable MU a velka radost. Zatial na spevoch a na masterbuse som skusal.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Tak zejtra prej maj oznámit API2500...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    uaudio má novej web. Dost nepřehlednej imo... :/
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Btw. 224 byla v promotion tušim za 149. S promo kódem je to zkousnutelný.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Já 224 mám a přijde mi to fakt dobrá investice. Jeden z lepších plugin z UAD nabídky resp. z toho mála co mám. Tlustej plnotučnej reverb, kterej ale může za určitejch okolností resp. dokáže působit nemoderně. Někde se toho dá využít tj. dobrý, u dlouhejch decayů akustickejch nástrojů spíš ne. Asi jde o limitaci hw unitu (malá paměť). Na to ale mám PCM96. 224 je použitelná třeba i na jazz. Spolu s EMT140 je to hodně velkej arzenál.

Dobrá věcička na pop, co vim a mám i vyzkoušený, je Eventide 2016. Třebas desky Pink jsou s tim dělaný na lead voc. Už ho ale nemám.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: hmm to je jeden z plugu co mi chybi do arzenalu, pouzivam ten NI RC24 misto nej.. kdybych mel octo+quad misto quad+quad tak ho beru a i ten AKG BX20, z toho usiram slusne..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Sorry hejde to nalinkovat přímo... Nebo to s Fb videama neumim.

Mixing Techniques for Pop Music - Part 2
    Check out this episode of "Mixing Techniques for Pop Music" with Lynda.com as Brian Malouf does a shoot out of select UAD reverb plug-ins against popular competitors.

"If you chose the Lexicon 224, you were right."

https://www.facebook.com/universalaudioinc/videos/vb.23477253356/10155240521208357/?type=3
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    Mne to prijde vyhodne, hlavne co sa tyka drahych pluginov. Tie lacnejsie si viem kupit cez vianoce alebo black friday. Tu viem mat 3 350 eurove pluginy za 399 euri, takze ja to urcite vyuzijem.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Fakt vam to prijde tak moc vyhodny? Mne prijde, ze i ty nejdrazsi plugy maj obcasny vyrazny slevy tj. treba z $349 na $179. Prictu-li si, ze kdyz to porozlozim na ruzny mesice, mam aspon 3x$25 vouchery v mailu. Tady je imo spis vyhoda v rychlosti. Ale mozna se pletu. Ostatne sam jsem psal, ze Massenburg nezlevnujou nikdy...
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    RASTADELIC_T_: jj taky mi to doslo hehe docela vyhodny!!
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    a co akce vlastni bundle .. tvrdi ze nejvetsi sleva co kdy dali ..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Furt ty dražší věci, nespěchám ale na to. Massenburg (nebyl ve slevě snad nikdy), Manley Massive Passive a Vari Mu plus K-Stereo. To jsou věci který bych nejradši. V druhý řadě pak VSC-2, RMX16 a EMT250. Možná SSL G-Comp. To už ve slevě bejvá.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: me poslali nejdriv 50 a ted i 25 ale jebat je.. co chces poridit??
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Mně choděj jenom nudný $25. :/
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: hehe ja zdarne odolavam voucherum..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    To vypadá, že neni žádná promotion akce tenhle měsíc... :(
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    LEVOS_BOB: je to tak. Roland space echo zustalo. Galaxy echo poslali zadara. Podle zbeznych testu je to to samy jen maji jine presety(nazvy presetu).
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Imo pěknej článek s ukázkama

Adding Attitude To Drums Using 1176 Classic Compressor : Ask.Audio
    https://ask.audio/articles/adding-attitude-to-drums-using-1176-classic-compressor
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Mimojiné docela nůďo akce i s thank you couponem :(
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam