• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUID_SOUNDUniversal Audio UAD DSP
    Auditko věnující se výhradně digitální platformě zpracování zvuku Universal Audio UAD. Simulace analogových i digitálních klasik, pluginy a slevové akce na ně. Jde hlavně o to, neotravovat s tim jinde. Enjoy!
    rozbalit záhlaví
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    RAZIELUS: neco ve sleve je! BX10 spring rev... za 149€ ted a mam 50€ kupon.. asi ho beru... zni epicky
    RAZIELUS
    RAZIELUS --- ---
    uz by mohli byt zase slevy nejaky.. :D
    RAZIELUS
    RAZIELUS --- ---
    LIQUID_SOUND: ja jsem taky premyslel nad Apollo, meli jsme ho dlouho ve studiu, ktere jsme bohuzel uzavreli, a byl jsem s ni celkem spokojen, bohuzel byla kolegova a ten si ji odnesl do jineho studi.. ted sem pred dokoncenim sveho noveho studia na baraku a potreba co nejvic vstupu a vystupu kvuli analogove konzoli rozhodla o Antelope Orion 32.. jak jsem jiz psal, tak jsem UAD2 chtel primarne pro to, co nedotahnu na konzoli + mam v planu koupit UAD pluginy na mastering, pze ten se jak vsichni vime delat bez kvalitnich nastroju neda.. (zatim muj vyber ve wishlistu na mastering je: Bx_digital V3, Elysia Alpha master, Sonnox Limiter, SSL G, Studer A800)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    RAZIELUS: Gratuluju! Pro mě bylo pořízaní UAD asi největšim posunem před. Já teda vzal celá Apollo. Je to přesně to rozmezí, který chci/potřebuju. Skoro hw bez vopruzů, který s hw jsou. Jenom to utrácení za pluginy... ;)

Jojo ty channel stripy mívaj jeden chip na jednu instanci..

Tady maj (neaktuální) tabulku...
    RAZIELUS
    RAZIELUS --- ---
    tak jsem poridil OCTO konecne a prijimam pluginovou manii.. prvotne ale potrebuju koupit channel strip.. slouzit bude na kazdym vstupu do pultu Studer 963, jako simulace channel stripu, pac 963 ma jenom low a high shelf a jeden parametr. na EQ bez dynamiky. mam 24 kanalu, ale treba to novy SSL zvlada na OCTO jenom 8 stereo instanci??? :D tvl to je strasnej zrout.. API vision strip na OCTO zvlada 24 stereo, coz by uz davalo pro me smysl..nebo nenapada vas nejaky jiny reseni.. :D asi jsem uz stejne rozhodnutej, ale aspon tema pro diskuzi..:D
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Pro mě je zajímavý leda to SSLko.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Doprdele UAD sw 9.1 s novejma pluginama... :D

UAD SSL 4000 E Channel Strip Plug-Ins Collection
    http://www.youtube.com/watch?v=aJypbaR-ESM

UAD Moog Multimode Filter XL Plug-Ins Collection
    http://www.youtube.com/watch?v=ihJbYj3O4cI

UAD Fuchs ODS Guitar Amp Plug-In Trailer by brainworx
    http://www.youtube.com/watch?v=SoTgaI8u25U
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    UAD OTO BISCUIT Plug-In Trailer by Softube
    http://www.youtube.com/watch?v=Hc_e-BF5A00

UAD Subsynth Plug-In Trailer by brainworx
    http://www.youtube.com/watch?v=izVH0m5bTkA
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    LIQUID_SOUND: me jo ..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Vidim dobře, že February $25 kupóny nerozeslali?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Jak používáte resp. k čemu jsou Virtual outputs? Snažim se docílit jednoduchý věci tj. aby jeden stereo výstup se přiřadil jako stereo vstup do jiný aplikace. Bez fyzický kabeláže samo. Bohužel to vypadá, že k tomu tyhle Virtual outy nejsou.

(Dělám to přes Soudflower, ale musim to brát pře Pro Tools Aggregate i/o.)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    JUNGLE4EVER: Jojo občas jsem o tom něco zahlídnul. Imo to čeká na USB-c.
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    Tak kdo ceka prichod UAD 3? Jsou dostupne jiz delsi dobu nove Sharc procesory pocitam ze to mozna na nammu 2017 predstavi...
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    RAVENIUZ: recovery pouzivam A1 na grupy a jeste nikdy sem nemel potrebu ho menit... 4:1 GR 4dB max ve spickach.. uplna parada...
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    LEVOS_BOB:asi tak. Tym, ze je to relativne pomaly kompresor, dost zvyraznuje transienty, ale ako 2-3 dB lepidlo na grupach je super. Dokial som nemal Manley variable MU, tak aj na masterbus
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: 33609 mi zije na grupach a PIANU!!! ale nepouzivam na nem ten limiter..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Hehehehe na účtech už máte €50 kuponek JAN2017. ;)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Po tom co jsem ten 33609 koupil, jsem si tu s tim hrál a moc jsem z toho nadšenej nebyl. Klasika na nějakejch smyčkách atd. Ale teď už s tim dělám nějaký serióznější věci a je to prima. Testování je na hovno, všechny věci je imo potřeba zkoušet v boji.

RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    LIQUID_SOUND: to potom daj vediet, ako sa ti javi 33609 v porovnani s HW.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: nic! ode me letos neuvidi ani cent hehe.. letos budu vic investovat do modularu..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Tak co jste kolegove poridili pres svatky? ;)

Urval jsem Sonnox Limiter a s kuponem pak Neve 33609. Ten mame ve studiu jako hw. Tak jsem zvedavej, jaky to bude.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam