• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ISLINGTONOzvěny Velké Písně - Letní Kempy 2016
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    /Dnes večír přibude nový vrchovanský drb. Těšíte se? My jo:)/
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    Což nabízí poměrně lákavou nabídku - nechce některá z dam hrát Ailinovu sestru Emer? Tím by se kruh uzavřel a hrát ve společnosti Járy a Půlnočnice... co se může pokazit? :D
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    Ailin Mac Tyra zabrán, vítáme na Vrchovině Dreada, neboli Járu :)
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    U jednotlivých postav na nástěnce doplněny i popisky (lze z nich vyčíst i nějaké nové info :))
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    ISLINGTON: šly by kdyžtak přidat popisky i k obsazeným postavám, ať víme, co je kdo zač? Pak už budu úplně spokojenej a dám pokoj, slibuju :)
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Já k tomu jenom přidám, že všechny postavy vám rozhodně nabídnou zajímavá témata do hry, která si můžete nejn vnitřně prožívat, ale i skvěle hrát ven.
    Nemusíte se bát, že pokud si vezmete předepsanou postavu, nezačopete si a nezaběháte si v lese. S tím se samozřejmě počítá.
    Ale máme pro vás připravené silné vazby, příběhy a emoce zasazené do Velké Písně jak se patří.

Pokud si vyberete skupinu, vězte, že v takovém případě je tvorba postavy mnohem více na vás. Máte prostě volnější ruce a s čím přijdete, to si rádi přečteme.

A navíc - pochází z pera toho hrozně slavného autora divadelních her, Petra Urbana!
    A to prostě chceš, aby ti napsal na ten úžasný larp fakt hustou postavu :D
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    Obsazené a neobsazené postavy přidány na nástěnku :)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    ISLINGTON: Nešel by hodit seznam hráčů a jejich postav někam, kde se to dá dobře najít? Třeba na nástěnku? :)
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    Některé věci jsou dost rychlé - Maev Mac Tyra zabrána :)
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    Jelikoz se obcas nekdo zepta, tak OTEVIRAME ZNOVU MOZNOST HRAT PREDEPSANE POSTAVY. Mrknete tedy nize, je tam stale co hrat-at uz mocnou Maev, carodejky ze Sklaire, Aski Ferragh a dalsi. Napiste nam, mate-li zajem:)
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    DEMONIC: Jsi nedockavejsi nez jarni tani, Tulaku:)A navic extra ty mas uz info v poste:)
    DEMONIC
    DEMONIC --- ---
    /Já bych se chtěl hlavně zeptat, kdy se objeví info ke zbraním a kdy se válečníci, co maj nestandartní povolání dozví, podel kterého systémového se budou řídit :)/
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MALAKK: Protože je na po potřeba 8 metrů tartanu, což je docela pálka a navíc v čechách těžko sehnatelnej artikl. A pokud to uděláš ze směsi polyesteru a viskózy, což je to co ti v Čechách většina obchodů prodá jako látku na kilt, tak v tom umřeš.
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    /Pokud chcete ještě nějak zareagovat na "Legendu o Paní Mlh", tak ještě do zítra můžete, poté uveřejníme zase další zkazku a budeme se těšit na vaše reakce. Jinak přesně, jak to píšete, tak je to super a moc díky!/
    KRYS
    KRYS --- ---
    https://www.kickstarter.com/...760824/celtic-faeries-deluxe-edition-book-by-jean-baptist?ref=popular - Vypadá to, jakože by to mohla být príma (i když drahá) inspirace k celokempáku. Končí to zítra.
    FICHO
    FICHO --- ---
    "Danu a jejím schopnostem vděčí spousta lidí za to, že jsou dnes naživu, ani já nejsem výjimka. Běda vám, jestli si na ni někdo otevřete hubu."
    --Maertyn Ferragh, stážce Danu Ferragh
    ITUSA
    ITUSA --- ---
    "Víte, já vám nechci odporovat, určitě máte důvody, proč si to tak myslíte, ale já to viděla na vlastní oči. Nebýt Dannu Ferragh, tak kdo ví, co by teď bylo s mými dětmi! Ale ona tam byla. A s ní mlha tak hustá, že jsem takovou nikdy neviděla. To nemohlo být náhodou."
    -- Annie, švadlena
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    "Mě to nějak smrdí. Ferragh si najala ty zbojníky a sehrála s nimi divadlo, aby se proslavila a mohla se prohlásit za sídhe. V Rychlejch říčkách přichází mlha pravidelně a stačí si jenom odpozorovat kdy přichází, zahrát divadlo a celá Vrchovina jí najednou leží u nohou. Je to tak vám povídám, celý je to ohromný spiknutí. Nesmějte se mi, nebo vás proměním v ovci. To kouzlo mě naučila poštolka."
    -- šílený Micheil, potulný ptáčník
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    "Ať si holka zůstane v Mlhách, dyk tam patří! Nebo ať se slušně vdá, jak se sluší a patří na mladou holku. Dyk je děcek pořád všude málo, jak nás přešla Bledá Smrt!"
    -- stará Berta z Tří jedlí, prabába a přadlena
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    "Inu, děvče má talent. A významný hlas ve Velké písni."
    -- Griselda Zelených šatů, Velká vědma
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam