• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDNo Man's Sky
    A SCIENCE-FICTION GAME SET IN AN INFINITE PROCEDURALLY GENERATED GALAXY
    rozbalit záhlaví
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    DAVESADE: Jestli to nechces do sbirky (mel bys!) tak ti to rad pujcim. Je to za posledni dobu fakt herni klenot s pribehem! Hra co obnazuje hrace, hra co ukazuje kdo je kdo!
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Koupím na PS4 za 500! ;)
    BLOUBEKNT
    BLOUBEKNT --- ---
    rovněž prodám NMS ps4 za 900 :)
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    prodam NMS ps4 za 900!
    JCD
    JCD --- ---
    portaly?
    No Man's Sky Deciphering Portals
    https://www.youtube.com/watch?v=19Y6fb34OR4
    JCD
    JCD --- ---
    skakani na Z, to jsou kreteni, to nedam ;)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EZEE
    EZEE --- ---
    Prodám NMS PS4 1100,-
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    tak jsem tak ráno byl na oné místnosti a jako jiný tam mám celý ročníky časopisů a mezi tím tištěný Score.
    Si tak čtu staré číslo 259 s prewiev s Mafií 3, otočím, těšení se na Fallout 4, otočím, představení Dark souls 3 a otočím a hele, představení, zoom, na No Mans Sky.

    Tak si přečtu, co avizovali někdy v roku 2015 a nestačím se divit.
    Nadpis odstavce "makrokosmos samotářů" a celej je o tom, že ačkoliv to vypadá jako MMO, žádný MMO to nikdy nebude a MP to neobsahuje. Ještě připomenu, že jde o polovinu roku 2015. Jestli se hráši můžou potkat se ani neřeší, není to důležitý.

    Taky, že to nebude mít žádné klasické zadávání questů. Půjde hlavně o explorování a upgrade nástroje, skafandru a lodi... lze potřebné suroviny najít i v jedinné soustavě, ale chcete-li, můžete si skákat do kolika soustav chcete....
    co jediný tam je a nakonec ve hře není jsou frakce (i když... ony tam jsou, nejde se k nim připojit, ale tady píšou připojit během boje ve vesmíru....
    že se prokopat do jeskyň (jo, to jde)
    jo a grafika, zvířátka jsou alá Spore...
    Jako myslím, že tištěná media lze považovat za oficiální kanály a výstupy a tady v tomhle případě je takové zajímavé – že výsledná hra až na technickou stránku věci v zásadě vyšla tak, jak ji avizovali v polovině roku 2015.

    takže nikdo z normálních hrajících lidí se nezbláznil, jak probíhalo "obhajování" před "kritiky", tak skutečně je to tak že kdo sál z oficiálních zdrojů, dost se pak skutečně divil s čím začalo hodně lidí okolo si vyskakovat.

    Akorát otázka, mám to i naskenovat? Ono je to teda možná zbytečné, protože lidem praskají žilky z toho co ví z youtube (a ten přece nelže), ale kdyby náhodou někdo chtěl – je to číslo 259. A vsadím se, že časem při dalším sezení na hajzlu dohledám i zbytek oficiálních prezentací a bude to o tom samém. Protože si pamatuju, že někde bylo uváděno že hodně fičur se plánuje až na později – dalším patchem nebo DLC. Tam teda došlo ke změně, že i věci navíc už pak opravili na DLC za peníze, ale tady vidím problém, protože antikampaň youtuberů a diskuzí druhu hofyreddit už dokázalo hodně komunikačních kanálů doslova zacpat (a jak jsem zjistil, fanboyové hry NMS prej vyhrožují kritikům smrtí, jsou to chudáci, ti "kritici",a le jsou současně moc moc odvážní) a zjevně to dost změní politiku marketingu kolem MNS.

    Nic to samozřejmě nemění na tom, že hra vyšla technicky ve stavu, ve kterém vyjít neměla, ale nevidím nic špatnýho na tom, zastat se normálních hráčů kteří nezblbli z youtuberských šou, nočních TV šou, twiterů a sdíleným iluzím na diskuzácích, které se začínají podobat diskuzím na novinkách.

    Jo a taky zatímco v preview vypadá ten koncept dobře, tak ve zpracování to nakonec taková zábava není. To je taky fakt.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    Update from Hello Games on Steam. : NoMansSkyTheGame
    https://www.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/comments/4zwvsy/update_from_hello_games_on_steam/

    namatkou...
    -Fixed an issue that would cause your ship to be thrown in the sky at high speed when taking off (in rare cases could in turn lead to getting stuck).
    -Fixed an issue that would cause your ship to get stuck in terrain and prevent you from taking off, if the player managed to out run generation of terrain LOD 1, and land inside an overhang.

    a melo by to pomoci i s corrupted savem. o cemz se brzo presvedcim.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    LOJZEE: to není mixem modu, ale chybou ve hře, jak se dopočítává hmota. Mne takhle chytlo to "vejce" z mědi, kdy doskočilo na místo když jsem prolétal poblíž a proto se mi podařilo havarovat na planetce (ačkoliv díky jejich pojistce se to zdá nemožný). Taky postupně mizel štít i život. Loď se pak objevila nesmyslně na tom vejci.
    Je nutný rychle vzít předposlední save (dělá to snad dva), ale mně už se přepsal, takže jsem musel opravovat. Věci by měli v lodi zůstat a není-li na místě, musíš najít ten maják a přivolat si ji. Měla by mít postih, bude mít něco rozbitýho, ale inventář by měl bejt plnej. Hrobeček to dělá snad jen ve vesmíru, nebo když umřeš jen ve skafandru.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    vcera mi to na gondoli stahovalo patch 1.6 + 1.7. Mel kolem 600 mega tusim,tak snad to zas naky chybky vychytalo
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ted jsem se trochu urazil. mix modu big things a lowflight zpusobil, ze kdyz se vzletal, zamotal jsem se no vetvi stromu a zasekl jsem se a pomalu mi ubihal zivot az sem chcip a zmizely mi vsechny suroviny z lodi, kde jsem mel samy luxusni fialovy a zeleny ulozeny. a mrtvola lodi nikde.. :*/
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JUNGLER: max. kapacita inventare, ie pocet slotu
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    GANDHI: 48 čeho? Já zatím upgradoval jenom počet volných míst.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    GANDHI: já včera, vítej v klubu
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    FUUUUck! tak jsem prave zjistil, ze exosuit lze upgradeovat max na 48:)
    MARLLONE
    MARLLONE --- ---
    Nedávno jsem půjčil NMS kolegovi, a měli jsme zajímavou diskusi na téma o čem ta hra vlastně je. Nakonec jsme se shodli, že je to vlastně jen pocitovka. Na ničem nezáleží, není to o cíli a ani o tom objevování. Je to o tom, jak člověk prožívá ty jednotlivé okamžiky ve hře, o čem přemýšlí, jak nakládá se svobodou a bezcílností. No prostě vobrovský metafyzično a rezonérství.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    GANDHI: naposled se mi to stalo a zdrhal jsem pred tim robopsem, tak sem si rikal, jestli to s tim nejak nesouvisi :)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    GANDHI: bug. nedelas nic spatne.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    nema nekdo tuseni, proc mne to cas od casu kdyz vzlitam s lodi odpali az na orbit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam