• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TMHElektron: Magic Music mashines!
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    WTK: idealne by to mel byt grid s 4 nebo vic knoby per track. Na Faderfox jsem se dival, pekny.. ale uz trochu mimo muj rozpocet.
    WTK:W3R: to je na me dost geeky )
    SMETI: 1.9k — https://kytary.cz/miditech-usb-midi-host/HN183286
    W3R
    W3R --- ---
    uz jsem tu nekdy nekomu radil, pardon za opakovani, spolehlive pouzivam jako host propojujici dva slave (usb kotroler a synth) stary raspberry. zjistit nazvy periferii, pak aconnect (ala aconnect 'Teensy MIDI' 'Blofeld') ve startupu rc.local a jede to headless samo
    a jses pod litrem. nebo uz tu malinu doma stejne mas jako ja
    WTK
    WTK --- ---
    tohle by mozna stalo za pokus https://neuma.studio/rpi-as-midi-host.html
    SMETI
    SMETI --- ---
    ty midi usb hosty jsou hrozne drahy, koukal jsem asi za 2,5 se da sehnat neco nejlevnejsiho
    SMETI
    SMETI --- ---
    VIRUS31: ja pouzivam treba ipad na kontrolu Analog Four bud pres camera kit a usb midi nebo pres IO dock, (na ipadu pak lemur template primo pro a4 ale da se pouzit i neco free)

SPOQ
    SPOQ --- ---
    VIRUS31: Do Digitaktu budes muset jit pres MIDI. Obecne pokud ma masina hranatej USB(B). konektor, tak nejspis nebude fungovat jako Host.

Ja mam k OT tohle, ty fadery jsou teda uz hodne titerny, ale jinak je to sikovna vec, ma normalni i USB MIDI.
    Faderfox UC4
    http://faderfox.de/uc4.html
    WTK
    WTK --- ---
    VIRUS31: tak existujou, ale s trochu jinou cenovkou.. hezky veci dela faderfox, pak je treba 16n, 60knobs.. jako u vseho - zalezi co od toho cekas a co jses za to ochotnej dat
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Eh.. a existuje nejakej podobnej kompaktnejsi controller, kterej dalsi krabicku nepotrebuje?
    WTK
    WTK --- ---
    VIRUS31: potrebujes usb midi host
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Pls pro pripojeni Novation Launch Control XL do Digitaktu staci jen usb? Nebo je potreba jeste nejakej midi host?
    CZARINA
    CZARINA --- ---
    CZARINA: update, už je volný pouze rytm :)
    CZARINA
    CZARINA --- ---
    VIRUS31: poslal jsem ti do PM popis ;)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    CZARINA: a co chces za ten rytm?
    CZARINA
    CZARINA --- ---
    ahoj, uvažuji o prodeji Rytmu mk1 (ještě dva roky v záruce) a A4 mk1 (záruka vyprší tento měsíc) - oba to byly jedny z posledních kusů, co jsem kde sehnal. Celou dobu ve studiu, nikdy nikam netahané, vážně vypadají jako nové. Včetně původních krabic a všeho co k tomu má být. Jen zkouším než to hodím na web. ;)
    CZARINA
    CZARINA --- ---
    VIRUS31: to mi spíš příjde jako hrozná cena, za chvíli ta moje A4ka nebude mít žádnou cenu :)
    VODRHA
    VODRHA --- ---
    nejaky updaty fw, ob a tak :)

Support | Elektron
    https://www.elektron.se/support/?connection=overbridge
    CZARINA
    CZARINA --- ---
    KRAIF: to je právě to, co by tě nepřekvapilo, kdyby ses první podíval jak to funguje :)
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    KRAIF: tak to jsi se spletl, tady trenujeme bejt hnusny uz z dob pred facebookovych...

Na druhou stranu jsme my zase tak staromodni a naivni, ze si myslime, ze kdyz clovek chce pouzivat midi, na synchronizaci hw, tak si o midi neco treba i neco precte...

Takze na konci "kdyz rikas kucharovi, ze se ma kouknout jak jde varit s plamenem" muzes holt vypadat trochu hloupe...

Hotl s facebookvymi typy dotazů tu moc nepochodis, nejsme tu jesle... Jinac ti tu samozrejme urcite kdokoliv rad poradi... Kdyz z nej nebudes delat vola svou neznalosti zakladu...
    KRAIF
    KRAIF --- ---
    GREGOR_PRIDE: a já myslel, že jsou lidi na sebe hnusný jenom na fcb :D chtěl jsem jen s něčím poradit, nevyznám se v tom a nikdy jsem takhle synthy nepropojoval... jelikož neumím ani pořádně anglicky a ani nejsem hudební inženýr tak jsem to zkusil tady...to snad ze mě ještě nedělá debila a na černej humor chodim jinam...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam