• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TMHElektron: Magic Music mashines!
    OTZ
    OTZ --- ---
    KRAIF: co MSB vs LSB? banka vs pattern? ta "druha" je taky elektron?
    KRAIF
    KRAIF --- ---
    Zdarec,uz jsem se nad tim pozastavil , myslel jsem, ze octa treba nejak blbne...snazim se ho pouzit jako externi sekvencer pro jinou masinu.Obe maji stejnou kapacitu paternu takze A1-16 az P1-16 (tj 128paternu).Kdyz si na octa nastavim prepinani Ch (pres midi) tak mi na druhy masine nenaskoci A (banka), ale rovnou I, takze rovnou od druhe poloviny...Kdyz je na octa I, tak na druhe znova I...takze 2x tech samejch 64 paternu...(na RYTMu jsem tenhle problem nemel, tam jsou ty dve samy masiny synchronizovany). Da se to nejak nastavit, nebo to octa proste neumi?
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    VANJA: soplu?
    mam rýmu
    VANJA
    VANJA --- ---
    saplů neni nikdy dost :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    ehm, to tech samplu nemate za ty roky sbirani porad dost? :) ja uz nevim, kam to davat.. :))
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    KRAIF: ja jim psal minulwj mesic, ze samplepacky nejdou koupit.
    uz jdou, dostal jsem hovno ;)
    KRAIF
    KRAIF --- ---
    Tak o tohle se musím podělit...Sice přístroj ještě v záruce,takže bych mohl poslat zpět...Ale místo toho jsem psal přímo na elektron,ti mi napsali,že se jedná o vadnou kartu,že mi pošlou zadara novou a ještě k tomu si mohu vybrat jednu ze samplebanky,kterou mi poskytnou taky free...Prostě klobouk dolů, bezkonkurenční Support!
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    KRAIF: nevim no, dole pisou ze elektron snad priznava nejakou vadnou varku CF karet, zkus ji, pokud muzes načíst v PC, nebo jinou kartu jestli mas...

v majualu by melo byt i jak oct nabootovat v usb modu - ctecka, tim bys to mohl aapon zkusit prověřit
    KRAIF
    KRAIF --- ---
    Zdar, nez to opet poslu na reklamaci a prijdu zase o vse, co jsem na tom nakroutil...Prestal mi opet fungovat octatrack (mkII), nejdriv se mi to stalo ani ne po tydnu pouzivani a ted znova asi po po dvou mesicich...Po zapnuti nereaguje absolutne na nic, pouze po vyjmuti pametove karty pracuje,vse jak ma...Nekdo podobnou zkusenost, nebo tip jak to vyresit ?
    SQARE
    SQARE --- ---
    No pro jistotu bych začal šetřit
    DOSTA
    DOSTA --- ---
    btw zase tenhle clovek
    DT&DN #5 We Are The Good Guys - YouTube
    https://m.youtube.com/watch?v=LEp4CHbqN_Y
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    jako ten syntakt...
    na jednu stranu si myslim, ze by to mohla bejt velka krabice...syntak s digitaktem...
    resp nekolik "drum/sample" a nejkolik synth tracku... takovej analog rytm, ale digi...

a nebo malej...digi format. s možností volby typu masiny na tracku...ala monomachine/cycles

ale to uz vymejslim, co by slo...
    WTK
    WTK --- ---
    TMH: kdybys necet jen nadpisy, dozvedel by ses ze tam letos stanek nemaj
    TMH
    TMH --- ---
    VANJA: jako proč ne, tu měli udělat rovnou malinkou a možná by si získala tvoje sympatie :D Každopádně příští týden na Superbooth jedeme, tak to rovnou vyfízlujem. A taky se zkusim zeptat, zda někdy plánujou přidat performance makro page na Digitone :)))
    VANJA
    VANJA --- ---
    TMH:
    SUOTAM:

hlavně ne ale A4 narvaná do Digitonovy krabice :D .. (tak nějak tušim... hmmm, ale rád se nechám mile překvapit :)
    TMH
    TMH --- ---
    SUOTAM: malej analog synth v tomhle formátu by byl úplnej strop.
    OTZ
    OTZ --- ---
    DOSTA: popis toho, kudy ty zpravy jdou a kde se nastavujou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam