• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TMHElektron: Magic Music mashines!
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    kdyby jste se nekdo chtel vratit k fillum
    Digitone_and_Digitone_Keys_OS1.32A.syx

GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    Songmode memes - #2 by DarkDialectCZ - General Discussion - Elektronauts
    https://www.elektronauts.com/t/songmode-memes/180394/2

**nahlaseno jak na elektronautech, tak na support elektron
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    vzdycky nez neco updatnes, podivej se na diskuzni fora, jestli to neco nerozbilo...
    treba ze nejdou locknout filly (fill+yes)...
    protoze nikdy nejsi prvni, kdo ten problém resi....

#hmmnekdyprvnijseshmmhura
    DOSTA
    DOSTA --- ---
    Support & Downloads for Digitakt | Elektron
    https://www.elektron.se/us/download-support-digitakt#resources
    DOSTA
    DOSTA --- ---
    Ha! Digitakt OS 1.4 ==> Song mode, Updated the CHROMATIC mode with additional functionality, i.e., keyboard fold and scales.
    LDS
    LDS --- ---
    nezbavuje se tu někdo Elektron Protective Cover PL-2 ?
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    nedavno jsem jeden kupoval... jakoze za 11, nebo 12...
    byl v hroznym stavu... a nevzal jsem ho...
    .. mk2 se da sehnat kolem 14 a narozdil od mk1 ma velkej displej s volume metrama ... a obecne ukazuje mnohem vic veci a lip...
    ...jakoze tu cenu mk1 niz JA nedostanu :) ... ale jakoze lepsi uz pritlacit na mk2
    *plus ty knoby - citlivost toceni, u ty dvojky muze bejt prijemnejsi...
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    Na midi je kdyztak heat mk1 za 11,5
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    SQARE
    SQARE --- ---
    LDS: tyjo, dík za info. Já bych udělal to samý, kdyby nás potkal stejnej shit. Celý studio bych do asi nenaložil, ale OT by jel se mnou :))
    LDS
    LDS --- ---
    SQARE: strašně dobrý, týpka vůbec neznám, co sem to teď tak narychlo prolítl, tak by to měl bejt ukrajinec, co měl studio v kyjevě a ty octatracky odtamtud odvezl za 5dvanáct
    PECH
    PECH --- ---
    SQARE: si dovolím semka hodit event na Altenburgu s Mendesidisem:

Anormal x ATG: Stef Mendesidis (Live), Janein , Marie Pravda, Monoloc, Pink Concrete, Theo
    http://facebook.com/events/1025922201624947/
    OTZ
    OTZ --- ---
    ..nebo ma OT za manzelky a popisky davno nepotrebuje :))
    SQARE
    SQARE --- ---
    Dobrej set!
    Na midi sync sere, dokonce to i vypadá že se vykašlal na popisky na Octas a celý to stříknul stříbrnou. Něco takovýho jsem chtěl udělat u svý MK I když sem jí měl už nehezky jetou

NECHTO - Stef Mendesidis (LIVE) | HÖR - May 18 / 2022
    https://www.youtube.com/watch?v=U3OKhbkS-7w&ab_channel=H%C3%96RBERLIN
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    mas se mnou velkej problem...
    s tim, ze mam 2 octy a ze to chvalim... ale s tim já nic neudelam... maximálně jich budu mit vic. stejne, nebo min...
    predstav si jen, ze by sis nasel stranku produktu a přečetl si to... a predstav si, ze by to cele zabralo min kliku a uhozu do klavesnice, nez přihlášení na nyx a napsani toho dotazu...
    je to jen predstava...

Ondro, jen jsem ti chtel rict, ze stejne jako se v popisu digitaktu uvadi, ze ma 8midi stop, se u octy uvadi ze ma 8midi stop...
    ...chtel jsem jakoby rict, ze to neni nic tajnyho...
    nic co by se skryvalo na zapadle strance velkeho manualu... a protoze te obdivuju v tom s cim vsim se dokazes zabyvat... nprm pro er1, ze mas modnuty volcy, nebo co...

tak do prdele jak... se takovej hustej týpek muze zeptat na takovou blbost ... a jeste tomu nasadis korunu s tim rozlisenim...
    ...kdo z nas tady vubec vi, ze neco takovyho existuje... a ty si jeste hned vysolis odpoved z rukavu...

to neni o me, ja nejsem nikdo, to si uz uvedom a pamatuj... je to o tom, ze "octa"...

a ty delas v telekomunikacich ne?
    Oktet je v informatice a v telekomunikacích jednotka informace, která se skládá z osmi bitů.

//a kdybych si ted chtel jeste rejpnout..
    tak vole mas Digitakt... a co jako... dal uz nesledujes proc jsou jaky masiny "oblibeny"...a proc? co umej?
    OTZ
    OTZ --- ---
    nebo o tvoji predstave na co se lidi smi nebo nesmi zeptat. jestli te to sere moc, bez radsi ven.
    OTZ
    OTZ --- ---
    uvedom si laskave ze tahle diskuze neni o tobe
    OTZ
    OTZ --- ---
    GREGOR_PRIDE: jasne, strejdo ;)
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    OTZ: vole myslim, ze efektivnejsi bude si ZAKLADNI parametr zarizeni dohledat v jeho popisu a nevymlouvat se na picoviny s manualem a nejakym clovekem znalim...
    OTZ
    OTZ --- ---
    a co myslis ze je efektivnejsi? zeptat se cloveka znaleho na miste k tomu urcenem, nebo lovit info nekde v manualu? obzvlast kdyz ty elektroni jsou lehce nestravitelny.

btw ja si to auto nekupuju, spis jsem sel kolem a zeptal se ridice, kterej zrovna vypravel, jak je to jeho auto skvely :))
    ovsem ten me misto odpovedi jednim cislem, maximalne vetou, posila radsi do fabriky na exkurzi :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam