• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TMHElektron: Magic Music mashines!
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    Travoltalost.gif
    OTZ
    OTZ --- ---
    a tohle je teda taky humor :)) ..nejak nevim proc by tam cpali 4GB cip zbytecne a delali z lidi debily, nedava mi to logiku.
    OTZ
    OTZ --- ---
    hele projizdim elektronauts a ve vlakne DT suggetions me trklo tohle:

Artem_Rolar
    Jul 10
    Fix sidechain compression, now it works incorrectly

vsimnul jste si toho nekdo? ja teda zadnej zasadni pruser nepozoroval, jako muzu nahrat 1bar z nejakyho patternu z verze tyhle fw a predchozi (umi to downgrade vlastne..? :)) a porovnat je odectem ve wave editoru, ale kdovikdy se k tomu dostanu..a hlavne by toho byly asi plny internety kdyby to bylo fakt zly, ne?
    LDS
    LDS --- ---
    GREGOR_PRIDE: nn song mode mi vubec nepomuze, co bych spoustel vymejslim za chodu
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    LDS: vitej :)
    ale mozna ti pomuzou "pattern mutes", mrkni na to, pokud to neznas :)
    LDS
    LDS --- ---
    GREGOR_PRIDE: sux :)
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    LDS: Neni
    LDS
    LDS --- ---
    netusite nekdo, existuje na digitaktu neco obdobnyho jako na octatracku:kdyz sem v mix modu, muzu si pomoci drzeni FUNC navolit nekolik tracku co muzu zapnout/vypnou a projevi se to az kdyz releasnu FUNC
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    OTZ: Jo, jsou uz z dob md / mnm...
    OTZ
    OTZ --- ---
    anw leccos bude imho podobne na digitone i syntaktu

btw. Dave Mech me koukam predbehnul :D

Shop — Dave Mech
    https://davemech.live/shop#cheatsheets
    OTZ
    OTZ --- ---
    anw, proc sem lezu, updatnul jsem svuj DIGITAKT cheatsheet o vsechny copy/clear/paste (+undo:) zkratky, nektery jsem ani neznal dokud jsem to nezkusil :)

DIGITAKT cheatsheet colored v2.pdf - Disk Google
    https://drive.google.com/file/d/10uI_w68ii5AHNsV4bJuXZ1s1q8cA7DXB/view?usp=sharing

jestli tam nejaka chybi, let me know, ale nemyslim si :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    mno, me prijde trochu skoda, ze za ty prachy (20k nebo kolik) to porad umi jenom 2x in 2x out, a ty FX se ani nedaji sekvencovat (ano, da se to zaridit z jinyho gearu a sekvencer se na ten panel nema kam vejit, ale..)
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    SQARE: Ja nevim jak to myslis, tak se ptam jak to myslis...
    SQARE
    SQARE --- ---
    GREGOR_PRIDE: tak jasně že nemyslím separovanych 10 efektu pro kazdej track, nybrz pro vsechny tracky společný (kromě dry/wet poměru) nic co by nešlo udělat s jakýmkoliv jiným multi-fx
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    SQARE: Me by zajimalo tech 10 efektu jak a kudy si myslis ze dostanes...?
    LDS
    LDS --- ---
    SQARE: meanwhile Dataline:

The tutorial video goes through how Ableton Push 3 was integrated into my Liveset along with Erica Synths Perkons and a Midi controller.

After 20 years of gigging mainly with Octatrack & Elektrons - i find it so fitting to change workflow to Push - which acts like a bridge between Software & Hardware instruments. I can use my favorite plugins such as Fors Opal & Roland 303 - along side the great Perkons drum machine. With the help of a midi controller, I have all the controls I need in front me.

Dare I say, this workflow almost feels like an 'Octatrack 2 dream' of mine... don't let others stop your dreams.
    SQARE
    SQARE --- ---
    Podělim se o svý myšlenky na který se nikdo neptal))

Ten Elektron je hrozná nemoc :D Octa mám dlouho a bez něj se neobejdu, Digitone jsem měl, super, ale poslal jsem dál, A4 jsem měl, výborný, ale poslal jsem dál. Na liveset nebo produkci si z většiny vystačím s Octatrackem. Mám možnosti sekvencovat různej gear, tahám to i na akce, ale pak se stejně v půlce setu přistihnu že kroutim jen na OT a dohraju to na něm a nic mi nechybí.
    Ale… přepadaj mě hříšný myšlenky, představuju si co by šlo všechno dělat s tí Heat +FX. Nesdílím ten hate, kterej některý gearheads okolo toho výří, příjde mi nabitej. Ale nezapojoval bych to za Octa, čili z main out, ale hezky přes cue out, aby se dal každej kanál posílat zvlášť a mít pod kontrolou hlasitost dry a wet signalu u každýho zvášť. Tvl, to by bylo ultimátní! Jedna ze slabejch stránek (i když tak slabý mi to nepříjde) octatracku je kvalita efektů. Ale s tímhle propojením s octa to bude super věci, v podstatě můžeš získat místo 8 tracků každý o 2 efektech získat 8 tracků o nějakejch 10(?) efektech a to se vyplatí Horste. Na crossfader namapovat volume jendotlivejch sebdů a můžeš crossfaderem zajebávat super, dropy, glitche atd. Já osobně v tom prostě vidím upgrade octatracku)) Fuu. No měli na to dát taky crossfader)) ale má to ty 2 vstupy Control In, takže externí crossfader/modular/sustain pedal, a máš už hodně popiči modulací po ruce..
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    OTZ: Nezkousel jse, ale vlastne by se mi tohle moc hodilo, zkusim a dam vedet...
    Podle toho mechova videa to neni nic extra...dam vedet, az...
    OTZ
    OTZ --- ---
    funguje nekomu uspesne tohle? https://electric.kitchen/crunch/beta31/elk-herd/ ..Transfer se ma jeste co ucit :) viz. Dave Mech:

Project & Sample Management: Elk-Herd || Digitakt Tutorial #9
    https://youtu.be/P0NfvNJ6JM0?list=PLeTRqMtO-jBITNNy0l7Jq7WF1hPVZ7ddk

me se to povedlo rozchodit jenom tak napul.. :/
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    ANGLAN: zavolej mi, nechci se s tim vypisovat...

jde, ale...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam