• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TMHElektron: Magic Music mashines!
    VEX
    VEX --- ---
    WTK: akorát mi dochází, že když dám 1:5 a ne 1:4 podmínku, tak mi to v pátým opakování už nebude hrát...

GREGOR_PRIDE: spíš to pak nakreslim. Nejsem dobrej ve vysvětlování
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    1:8 za to krok s neg pre a posunout a zbytek treba dodat slicama, na 5:8...
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    Jeden 1:8 a neco 5:8 a neco (slicama) mozna zatim taky 5:8

Potrebuju kroky, neumim takhle :)
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    VEX: napis mi to v krocich?
    WTK
    WTK --- ---
    VEX: co kdyz das na prvni krok tu 1:5 podminku, na druhej podminku not pre a mictotimingem posunes pres ten prvni?
    VEX
    VEX --- ---
    OTZ: vsadim se, že seš nejnespokojenější uživatel, co to neprodal. To je obdivuhodný odhodlání, jen tak dál.
    VEX
    VEX --- ---
    Ahoj, Octa issue: Mám 16:4 sample. Potřebuju aby v patternu nejdřív 4x zahrál 4:4. Jinými slovy: je to bass o čtyřech tónech a první čtyři 4:4 chci aby hrál jen ten první tón. Pak ať už celej loop - tedy trig cond. 1:4
    Myslel jsem si, že dám trigger na první dobu s trigger count 4 a on po čtyřech přehrátí vypne a pak dám 1:5 condition na druhej trigger a nějak to zbastlim, ale nejde mi to. Trigger count asi nedělá co jsem si myslel, že dělá.
    Díky za rady.
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    Travoltalost.gif
    OTZ
    OTZ --- ---
    a tohle je teda taky humor :)) ..nejak nevim proc by tam cpali 4GB cip zbytecne a delali z lidi debily, nedava mi to logiku.
    OTZ
    OTZ --- ---
    hele projizdim elektronauts a ve vlakne DT suggetions me trklo tohle:

Artem_Rolar
    Jul 10
    Fix sidechain compression, now it works incorrectly

vsimnul jste si toho nekdo? ja teda zadnej zasadni pruser nepozoroval, jako muzu nahrat 1bar z nejakyho patternu z verze tyhle fw a predchozi (umi to downgrade vlastne..? :)) a porovnat je odectem ve wave editoru, ale kdovikdy se k tomu dostanu..a hlavne by toho byly asi plny internety kdyby to bylo fakt zly, ne?
    LDS
    LDS --- ---
    GREGOR_PRIDE: nn song mode mi vubec nepomuze, co bych spoustel vymejslim za chodu
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    LDS: vitej :)
    ale mozna ti pomuzou "pattern mutes", mrkni na to, pokud to neznas :)
    LDS
    LDS --- ---
    GREGOR_PRIDE: sux :)
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    LDS: Neni
    LDS
    LDS --- ---
    netusite nekdo, existuje na digitaktu neco obdobnyho jako na octatracku:kdyz sem v mix modu, muzu si pomoci drzeni FUNC navolit nekolik tracku co muzu zapnout/vypnou a projevi se to az kdyz releasnu FUNC
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    OTZ: Jo, jsou uz z dob md / mnm...
    OTZ
    OTZ --- ---
    anw leccos bude imho podobne na digitone i syntaktu

btw. Dave Mech me koukam predbehnul :D

Shop — Dave Mech
    https://davemech.live/shop#cheatsheets
    OTZ
    OTZ --- ---
    anw, proc sem lezu, updatnul jsem svuj DIGITAKT cheatsheet o vsechny copy/clear/paste (+undo:) zkratky, nektery jsem ani neznal dokud jsem to nezkusil :)

DIGITAKT cheatsheet colored v2.pdf - Disk Google
    https://drive.google.com/file/d/10uI_w68ii5AHNsV4bJuXZ1s1q8cA7DXB/view?usp=sharing

jestli tam nejaka chybi, let me know, ale nemyslim si :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    mno, me prijde trochu skoda, ze za ty prachy (20k nebo kolik) to porad umi jenom 2x in 2x out, a ty FX se ani nedaji sekvencovat (ano, da se to zaridit z jinyho gearu a sekvencer se na ten panel nema kam vejit, ale..)
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    SQARE: Ja nevim jak to myslis, tak se ptam jak to myslis...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam