Dopaminove kapky:
Jsem nemocny, chripka. Za me dobry, zena vypada jako nemocnej chlap (pravda, nema moc kozy)... kazdopadne ma kruhy pod ocima, teplotua zvraci, ale..
Varianta
A) vincentka a speed - nejsfektivnejsi je “holandsky speed”, coz nevis co je, bily prasek, nejvic kope pervitin, ale ten nechces, vedlejsi pocity jsou samo osobe chripkove, nejvic “posh” je kokain, ale rozpousti se to spis min nez vic, stejne nevis, co to je... ale pomer cena/vykon/otrava ma nejvejs cenu, uprostred vykon, nejmin otrava. Kazdopadne ten prasek rozpustit jak to jde ve vincentce. Pokud bys radej spal, tohle nepouzivej.
B) chilli a teatree oil: moje volba. Zas rozmychat ve vincentce do nasalniho aplikatoru. Nemas-livincentku, pouZij vodu slanou maximalne tak, aby ti chutnala jako polivka. Capsaicin neni rozpustny ve vode, ale olej tea-tree olej navaze. S obojim ooatrne: zn.podle chuti.
Ucinek: pali to, stejne jako kox to kickne trochu dopaminovej receptor. Vysusuje a zabiji to zbytky bakterii, melo, by to byt dost desinfekcni, ale nemam dukaz na tea tree oil. Kazdopadne v “prijemnem pomeru” nemas plny nos, a boli jen aplikace (chilli bolest, spis chchces nez nechces).
Vyroba: 2 kapky teatre, promychat na pastu s drcenym kaienskym peprem, pochvili shrnout do aplikatoru a roztrepat pokazde, nez aplikujes.
Oboji boli asi jako puchyr na noze, ale jen docasne. Imho varianta chilli a teatree je to same, co Cesky kokes, akorat 300x levnejsi.
Oboji funguje, variantu a) z minulych zkusenosti nedoporucuji, variantu b) rozhodne.
Keep safe, health and power, keep kicking!