• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

    oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

    TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

    Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

    Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

    420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    EVILMIND: to je dobre pac jinak bych mel hovno :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: na to jsem mel ja tradicne smulu, krome jednoho laprase jsem mel vyhradne vetve a sisky, fakt neskutecny... ale byli v CCM i znami co jeli 9x inkubatory i na ty 2km, a ty lihli furt super veci. Jinak jiny nez festivalovy 2km vejce vytocit nesly, takze jsem si jich jeste 9 vezl domu, a uvidime (zatim dalsi 2 vetve).

    COBRA_: to neni "to najednou stopli", to je naopak ze to v 19 zapomneli vypnout :-)
    GRIFTER
    GRIFTER --- ---
    Ja se dneska fakt prekonal, v obchodnim centru vydrzim obvykle tak pul hodky max, nakoupim co musim a s hruzou prcham pryc, dnes.. dnes sem tam byl pres devet hodin v kuse.. ten zvuk alarmu u kas a rev/vyskot/vriskot/brekot malejch deti, ten me bude pronasledovat jeste dlouho

    Cil byl samozrejme lapit slusnou Chansey, z baraku sem odchazel s vedomim, ze jednu s IV 91,1 sem nechal bejt, protoze bych to pak nestihal na tu dvanactou a nechtel sem se tam pak nekde slozite doprosovat o kod. Po nekolika hodinach chytani (a priblizne 20+ chycenych kusech) zjistuju, ze sem mozna pro tu devadesatku preci jen mel jet :) Nakonec se teda zadarilo, nekdy ve trictvrte na sedm vecer, vedel sem ze ma patnactkovej attack a defence, coz taky mohlo znamenat 82,2, ale Niantic uz nastesti ten trolling prodluzovat nehodlal, a tak si privazim hezkej 93,3% kousek. Krome toho sem jeste chytil 2x shiny magicarp, 2x shiny pikachu, z vajec 2x 95,6 dratini, 1x 97,8 larvitar, ale to je fuk zejo, dulezita je ta Chansey :)
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    Tak ja sem pres noc vcera zapomnel dat nabijet mobil a vubec vsecko, takze dnes sem dopoledne evolvoval abych mel misto, nasledne to dal nabijet z nejakych deviti procent, v sedm vecer sem vyrazil ven a bylo to na 67% (ten Elephone je fakt mrdka :-)). Nicmene teda powerbanka drzela nabiti statecne, velkej pokrok zas oproti davnym dobam kdy to jelo stremhlav dolu i v nabijecce.

    No a presne ve 20:17 to najednou stopli, takze sem toho moc nenachytal, ale par kousku mam tak aspon neco no... :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    Na lov jsem měla jen kousek podvečera, ale uchodila jsem kde co - takže jsem například už zjistila, že z desítkových vajec natočených při safari se mi vylíhly samé chancey. Náhoda? Nemyslím si :-D A Václavák, to byla samozřejmě jistota. Tak mám pěkný obrázek na památku. "-)

    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Chlapík v kostýmu pak patrně přešel na Václavák :-D Tam bylo tak šíleně moc lidí! A zlurovaný všechno, od obzoru k obzoru. Tolik hráčů jsem nikdy neviděla, a velké skupinky cizinců k tomu. Na dvou mobilech překvapivě málo, a ten zmiňovaný pán s pultíkem vypadal tak, že bych se nedivila, kdyby se mu na benzín složila celá vesnice. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    Ja jsem spokojený. 3x shiny pikachu, 1x kapr a nepočítaně chansey, larev etc. Jen bych uvital, kdyby uz byl mewtwo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw to si musím jako postěžovat, Mystic a Valor zóny, wtf? To byla normálně urážka ty luxusní sedací vaky, v porovnání s těma vyfouklejma pytlema na brambory pro modré. Instinkt jsem nefotil, ty byli v druhém patře u záchodu... ;-)

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: toho jsem teda nevidel, me zaujal jen frajer co prisel v celotelovym frote kostymu pikachu (muselo bejt vedro jak prase v tom), ale potkal jsem ho jen jednou tak asi nekrouzil. Jinak jsem prekvapivene nevidel vubec nikoho hrat na vic mobilech.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Ten limit není zase tak obludně velký, dost mě překvapil... zeptám se :-D Možná na něj dojde až když ho dosáhneš opakovaně.

    Jinak teda nejlepší byl pán, co měl dřevěný pultík na popruhu a na něm vyložených šest mobilů, dvě pluska, a jel. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jinak v Holandsky prej taky ten wristband nebyl
    HANZO
    HANZO --- ---
    EVILMIND: tak to me dost sere, říká jsem jim o vstupenku asi 5x,z toho 3x jsem tam šel s dcerou jako s rukojmim a nedali
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW nejlepsi zazitek na zachode, kdyz u musli stalo 5 lidi, obsazeno, a z toho tri dokazali pri chcani drzet v druhe ruce telefon a hrat. Za zady na to zirala z metru holka co tam vysypavala kos, skoda ze mi bylo blby fotit na hajzlu a tu scenu zvecnit, to by byl epicky czechpressfoto winner material! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Shrnuti - byl jsem fakt prijemne prekvapenej, ze vsechno bylo uplne v pohode zorganizovany. Fronta sice vypadala dlouha, ale myslim projela tak za 5 minut. Hlavne asi proto, ze nikdo nedelal vlny, zadny ID se neukazovalo, a vstupenky se od sameho rana rozdavaly uplne v pohode. Uz kdyz jsem dostal tu tasku (to je btw asi jedinej ojeb, i pres rozdelene fronty v tech baliccich nebyl ten tymovej swag, co meli jinde, ne? myslim nalepka/naramek/atd) tak jsem tam videl nejaky Holandany, jak oslovili kluka v poradatelskem tricku, ze nemaji vstupenku ale ze jsou zdaleka. Beze slova proste vytahnul z kapsy 5 vstupenek, popral jim peknou hru a sel - tak jsem to info pak hodil na FB a kluk z naseho sidliste sem taky rychle sjel na blind, a proste mu vstupenku dali. Pres obed jsem pak dokonce sedel u stolu s partou, kde hral jen jeden clovek driv, ostatni prisli s nim, u vchodu si proste rekli o vstupenku, a teprve potom si nainstalovali PoGo a zacali hrat! U obeda uz byli asi level 7, a meli jen samy ty rare pokemony... :-)

    Plus ocenuju, ze event jel od 7, a to i uvnitr, takze hned po registraci slo jit dovnitr, nebylo nutne cekat na desatou. Mnozstvi lidi v CCM mi prislo tak presne akorat, byly tam davy, ale ne tlacenice. Negativni reakce byly jen od lidi, co to nehrali, a prisli tam nelogicky nakupovat - nektery byli jako fakt nervozni. Jejich smula, jesteze jsme tam meli ochranku... :-)

    Skoncil jsem se trema shiny kaprama (12, 24, 37CP - je videt ze je chytalo plusko) a trema shiny pikachu, ale je pravda, ze jsem vsechno pochytal na zacatku, a pak poslednich par hodin taky nic (byt uz jsem nemel bally tak jsem nebral vsechno automatem), takze tam nejakej element stesti byl.
    XSI
    XSI --- ---
    No dobře, když to čtu, vlastně je trochu těžký vám to přát. ;-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: ja bohuzel taky, predpokladal jsem jinej pomer stop/spawn, na zaklade tech screenu odjinud, takze jsem o red prisel uz po 3 hodinach, nakonec jsem odchazel s jednim ultraballem :-) ale byl to akorat oser na miste, ze jsem musel prehazovat plusko na stop only obcas, cimz jsem prisel o dost dustu.

    UBU: podle me je limit bud 1000 nebo 3000, neco podobne obludneho, nikdy jsem to moc nesledoval protoze to me fakt nepali. Myslim ze kolem toho tisice jsem dneska ale dal, a rozhodne jsem shadowban nemel do konce.

    NECROMAN: jsem rikal hned tam - to urcite nekdo chytrej v Nianticu vzal nejakej config minuleho Safari, co bylo v dobe kdy spawnovali legendarni ptaci, a proste ho prdnul na ten region celej... :-)

    UBU: aha smula, ja celej den necetl Nyx, to uz by bylo moc aplikaci :(

    UBU: strecha byla option na ten puvodni termin, kdyz bylo 30 stupnu! :-)
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    HARALD: Tak to snad manželka dorazí domů... :-)
    OKEYA
    OKEYA --- ---
    To bude v Gymech nablisseno :-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    Tak, a je to za námi.
    UBU
    UBU --- ---
    MISOHU: V pohodě, já měl stejně společensky nekompatibilní styl a nakonec sem stejně pokud zrovna zvostra nechcalo běhal nahoře po střeše, protože GPS mi dole nefungovala zrovna nejlépe...
    Jinak v CČM masakr, mraky hráčů, možná polovina z ciziny, bavil sem se s poláky, němci, japonci, italy... Fakt srdcaři někteří. To množství spawnů taky super, jenže. Sem dost nasranej, chytal sem v podstatě jen Larvitary (300 candy) a Chancey (240 candy), plusko běželo na pokestopy a pak sem naklikával a pak i chytal všechny kapry a Pikachu, protože sem všude okolo slyšel - hele, dalsí shiny... No a hádejte co mam já - z toho šílenýho kvanta obou ani jeden. Fakt sem naštvanej, už to beru osobně. Byl sem tam asi do 4, na víc sem neměl sílu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam