• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LADY_CANDAR: jsem jeste mel dozvuk dneska, jsem se byl po obede projet tramvaji abych mel aspon par ballu, a za mnou stali nejaky dva desetilety a hrozne nenapadne si septali, ze pokemony uz dneska hrajou jen duchodci... :-)
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    EVILMIND: Me tam v jeden moment bylo hrozne lito jednoho malyho kluka. Mel oci jak talire a nadsene opakoval: "Vsichni hrajou pokemony! Koukej, vsichni maj telefony a hrajou pokemony!" a jeho matka/babicka ho drapla za ruku a vlekla pryc s tim, ze jsme vsichni debilni magori.

    Celkove tam bylo dost prevazne nastvanych matek, kterym vadilo, ze si dospeli hrajou a ze to proste neni normalni, pripadne od takovych tech rodinek, co chodi o vikendech shopikovat - prevazne hrozne vystylovana zmalovana mlada matka tlacici kocarek a vedle ni poslusne dusajici radoby macho borecek. Od tech bylo zaroven slyset nejvic sprostych slov.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    NECROMAN: raidy se vyplati taky chodit, treba i jen ty dvojkovy
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    NECROMAN: to docela chapu.. uz me to taky tolik neba.. takze maximalne tak to chci pustit na prochazce se psem.. a pustit plusko.. popr. cekat na nakej dalsi event a obcas, kdyz bude nakej raid v okoli..
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Nevím, jak vy, ale já si teď asi dám pauzu od PoGO. Pokedex mám plný až na regionálky, Mewtwo a Raikou, a až do uvolnění Gen3, příští eventy nebo protočení legendárek budu max točit denní stop a catch.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    plus není to tam napsaný, ale plusko konečně ukazuje gym, co chce točit
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Ty jo, to je zatim nejvetsi pokrok v rychlosti co v meziverzich byl. Fakt dobry.
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Cekas na 96+ s 15 Att? Ja tam mam ted 93 a taky vaham, teda je to larvitar z vejce, byt to Tyran z raidu, tak to do nej nasypu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jako prijde mi to fakt mnohem sviznejsi, zatim jsem doma, dojdu zkusit jeste gym/raid, ale treba krmeni na dalku je fakt o parnik jinde, jsme nakrmil blissey deseti malinama snad behem 5s, predtim jsem mel vzdycky lag jak prase mezi kazdou malinou
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: pan nema dobry IV tak setri :) a mam s buddym uz 1700km
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Pan je skrblik :-) To je jakt pekne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: mel jsem asi 400
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: 800? To je slušnej masakr, kolik si dal včera?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GRIFTER: jo, taky jsem si to rikal ze ty 2 tydny pockam - ale je to rozdil jen cca 50 candy, a jelikoz larvitara mam ted asi 800, tak jsem to smazal vsechno proste, potrebuju vic to misto v baglu, abych nemusel furt cistit... :-(
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    UBU: Jako nadával jsem tam včera děsně na to jak ty lidi chodili nebo kam si stoupli, základní věc chodit vpravo a nebo si stoupnout ke stěně ať ostatním nepřekážím spousta lidem prostě nedojde
    SARGO
    SARGO --- ---
    UBU: Trpělivost policejního auta projíždějícího na pěší zóně při čekání na to, až se houfeček hráčů pohne: patrně nekonečná, všichni okolo se už chechtali, zkazili to až náhodní kolemjdoucí, kteří do nich museli fyzicky strčit a to auto půl metru od nich ukázat... :-D
    UBU
    UBU --- ---
    Btw, mam slušně namoženej biceps na levé ruce jak sem jí měl furt zvedlou s telefonem, to by mě ani nenapadlo :-)

    Jo a s těmi nakupujícími - někteří hráči - evidentně z menších měst furt čuměli do mobilu a naráželi do lidí a pak vzniklo pár konfliktních situací, v tomhle jsou pražáci už tak průběžně vyškolený.
    UBU
    UBU --- ---
    Taky sem prošel všechny ty Chancey a Larvitary a nej Chancey 84 IV a jeden Larvitar 93. Takže to půjde vše semlít, pořád se víc vyplatí investovat do Raidovýho s dobrym IV, candy na stromě nerostou :-)
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: tak oni je totiž nepotřebujou určitě, všichni ostatní totiž nějakýho larvitara či Tyrana už 95+ IV maj :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam