• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ho-oh nerfnutej
    from base_stamina: 212, base_attack: 263, base_defense: 301
    to base_stamina: 193, base_attack: 239, base_defense: 274

    coz je dobre, aspon jestli fakt bude jako legendarni raid v prosinci, jak se obcas predpoklada, aspon vidim, ze neni duvod se moc ve snehu snazit :-) kazdopadne pokud s tim neni spojenej jeste nejakej dalsi rebalance, tak to vubec nechapu, Ho-oh uz tak stal za hovno s tim movesetem co mu pridelili
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cepice bude :)
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Mam ted 5K, ale ja to ted dost flakam, zapnu to jen cestou do prace a z prace. Proste vsechny berry co mam tak vykrmim, jediny co pouziju je normal malina na psa kdyz za moc nestoji a nechce se mi hazet zlata. Vse ostatni vykrmim, vetsinou na dalku.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: kolik mas nakrmeno? ja mam pres 8000 berries na medaili, a vsechno jsou to jen tyrani/blissey/apod. S aktualnim stavem gymu se da spotrebovat vsechno co vytocis, aniz by to nejak realne healovalo ty pokemony... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: tak doufejme nastane konecne doba, kdy zadny legendary raidy nebudou (krome EX)
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    tak novy medaile, ale radsi bych mel medaily jen na vsechny raidy nez rozdeleno norm/legendary takhle to nikdy neudelam
    UBU
    UBU --- ---
    XSI: Me to pada, ale nejsou to zadny kvanta. V gymech krmim jen Tyrany a Blissey, jedno jestli moje nebo cizi a obcas se holt podari. Ale ocividne to tak moc lidi nedelaji, kdyz vidim kolik co ma nakrmeno, zajimalo by me co s tim o ovocem delaji.
    GRIFTER
    GRIFTER --- ---
    TROFOZOIT: Mozna zalezi jakym stylem se krmi, kdyz tam nahazu vsech tech deset kousku, ruzne to prostridam, tj. banan, malina, ananas, obcas candy dostanu
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    Já pořád nezaznamenala, že by mi vypadla nějaký candy z krmení. Nikdy...
    XSI
    XSI --- ---
    Taky už na raidy nechodím. Byla jsem dvakrát nebo třikrát na Suicune (ani nevím), a jsem ochotná jít max. na Tyrana, mám jen jednoho, ale dlouho jsem ho v okolí nezaznamenala. Blissey candy chci asi spíš tak nějak z principu, že je to vzácný, no.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    Jako mě už candy skoro vůbec nezajímaj (až na rare no) evolnul jsem si dneska 100% Larvitara a následně i maxnul a zbylo mi přes 200 - takže si nějaký ty slabší Tyrany můžu trochu zlepšit abych měl něco lepsšího na Mew Raid (jestli na něj někdy vůbec půjdu protože při tom jak se EX raids momentálně vyskytujou mě přestalo bavit chození na raidy celkově) a jelikož je Bliss momentálně naprd tak další nepotřebuju a nehodlám nic zlepšovat i když mám 250 candy
    XSI
    XSI --- ---
    Tak mám teda fakt asi monstrozní smůlu. Dávám do gymů zásadně jen pokémony, jejichž candy mi teda vůbec vzácný nejsou, a tím spíš je dostanu. Meh.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: urcite padaji i z cizich
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    XSI: na 100% si jistej nejsem ale mám pocit že mi zrovna dneska padla z cizí Bliss
    XSI
    XSI --- ---
    Hele asi objevuju Ameriku, ale – padají candy z krmení i cizích pokémonů v gymu, nebo jen z vlastních? Nakrmila jsem stovkama berries cizí Blissey a počty mých candy se ani nehly, ale vždycky, když mi to přeskočilo na mýho a já mu něco dala, tak najednou něco vypadlo. Funguje to tak, nebo mám jen fakt smůlu?
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    SARGO: tak jako taky se mi to nelibi, ale zajima me ten zpusob detekce.
    SARGO
    SARGO --- ---
    WABICEK: Tý jo to je nějaký divný... co je mu do toho, co mám v mobilu nainstalovaný? A i kdybych měla, co to vypovídá o tom, jestli to používám a na co? Jestli se kolem tohodle bude něco dít, ať se jdou vážně bodnout, zase vocuď pocuď.
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    je porad bezpecne pouzivat calcy iv? respektive nasel jste nekdo jakym zpusobem to hleda jine nainstalovane aplikace? jestli podle package name nebo permissions?
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    ja prave pouzivam tohle.. a ten autocatch je super.
    Go-tcha Wristband for Pokemon Go - Codejunkies
    https://www.codejunkies.com/Products/Go-tcha-Wristband__EF001250V.aspx
    RIROUCH
    RIROUCH --- ---
    ... v praci se na mě kolegové dívali dost divně co mi to pořád drnčí na stole a žena zase nesnášela že v autě pořád mačkám plusko :)

    Takže ustřižení vibračního motorku byl pro mne krok 1 :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam