• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    PLAGUEDIL: ja darky otviram, ale otevrit muzes jen 20 darku denne (limit pro poslani je az 100). Otviram tedy 20 darku od lidi, od kterych neco chci (a samozrejme taky maji problem s otviranim).
    Pro interakci staci kdyz otevre jeden.
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    FRAKIRA: just asking, v cem je dobre ty darky neotvirat?
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    GENEVIEVE: pokud budes 3x denne s nekym bojovat, tak budes mit shinohu dost.. nepadaji porad, ale padaji..

    jinak PrettyYenn (ale pokud ti vadi, ze nebudu otvirat darky, tak to neakceptuj.. darky jen posilam)
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    GENEVIEVE: Může být v týdenní odměně nebo za bitvu s friendem, kdy dostáváš denně za 3 bitvy nějakou odměnu a v těch odměnách je.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    dotaz... kde se dá sehnat Sinnoh Stone? Potřebuju ho k evolvnutí několika Pokémonů, ale absolutně se mi nedaří na něj narazit. Mám hafo ostatních, ale tenhle mi chybí pro asi pět pokémonů a trochu mě to prudí.

    Also, hodili by se mi nějací kamarádi :-)

    7632 2902 8135
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    PLAGUEDIL: Mám radar a spawnují se mi leadeři i grunti.
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    Kdyz mam radar tak se mi spawnujou jen leaderi a ne grunti ze. Takze by melo stacit vyhodit radar... Protoze na ty leadery nemam cas poranu a jeste par gruntu do kvestu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    konecne :)

    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    EVILMIND: Potvrzuju, dneska konečně zas čas, našla jsem Gčko z Diglettem a dva Tyrani a Latios s prstem v nose :)
    Celý týden jsem měla smůlu na "falešné" bossy, tváří se to jako Giovanni, ale když to protočíte, je tam jen Decoy Grunt.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to vubec nechapu teda, jestli je to jeste dalsi novej research, nebo se jen snazej podporit lidi, co jeste Giovanniho nesli?

    Prepare for increased Team GO Rocket activity! - Pokémon GO
    https://pokemongolive.com/post/teamgorocket-increasedactivity-nov2019
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    zas nějaká nabídka ex raidu

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw ted tu byl schvalenej novej stop poslanej uz z PoGO, asi jen po 4 dnech - to mozna ma nejakou prednost pred ingressovejma nominacema? zkousel nekdo?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tak můj setup super, Giovanni měl Digletta a zbyl mi ještě skoro celej Swampert
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TROFOZOIT: z ruznejch videi co jsem videl, tak me nejvic pobavilo tohle, vypada jako ze nevi co dela na tom Persianovi, ale pak stejne... :-)
    Giovanni Fight in Pokémon Go.
    https://www.youtube.com/watch?v=N7sgp9XzQU4


    Ja mam zatim pripravenej lineup: Swampert - Lucario - Mamoswine
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jo a btw ta mista jsou aspon pro vsechny stejny, takze pokud nekdo nasel Giovanniho, budou ho tam mit i ostatni (totez funguje i u tech tri minibossu).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    COUDAK: uz jsem se k tomu progooglil. Neni to na konkretni cas, vetsina tech bodu na miste jsou navnady (oni se tak i jmenujou), a proste to musis zkouset, nez nekde Giovanni bude. Asi se to zdalo Nianticu zabavny, ale co jsem koukal na redditu je nekdo u 25. pokusu, tak to asi jako nic moc... :-) Jako nevím, ale specialne kdyz hrajes nekde, kde tech stopu moc neni, tak to jsi asi dost v prdeli.
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    EVILMIND: mám pocit, že nejdřív musíš porazit všechny tři a v určitý čas v měsíci by se ti měl objevit Giovanni... Ale nějak jsem to ještě neprobiral abych si to přečetl detailně. Jen co jsem poslouchal u nás na jednom raidu.
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    EVILMIND: Ahajo ;) No to bude těžké, protože těch kombinací bylo nemálo, ale v jednom z těch nejvíc úspěšných byl tuším Tyranitar a Latios s Mamoswine (všichni L40).
    Latios byl shieldbreaker, ale začínalo se Tyranem, aby nabil Stone Edge (bohužel má na quick jenom Bite, doporučený je sice rock útok, ale ten je legacy) a v momentu, kdy ho skoro měl, se vyměnil za Latiose. To mě většinou stálo jeden štít a Tyran byl tak na poslední čtvrtině.
    Latios (Dragon Breath/Dragon Claw) dokázal úspěšně vybít dva štíty a domlátit Persiana jen quick útokem, a ještě poslední charge hodit na Hippowdona (on nabíjí fakt bleskově rychle), pak jsem přepnula na Mamoswine, který měl dva ice útoky proti ground typu Hippowdona. Toho sundal, ale stálo mě to jeden štít a většinu svině.
    Ještě si párkrát sekla do Articuna a pak zbývalo jen dobít zbytek charge Tyrana, jenže i Stone edge nesundá Articuna úplně a pak mi Tyrana dobil, zatímco mu zbýval ještě nějaký zbytek života.

    Varianty byly změnit shieldbrakera (druhého Tyrana, ale ten nabíjí prostě pomaleji, Blazikena co jsem používala na Sierru, ale ten nevydrží), nebo použít pak dva Tyrany (ale ice útok jednoznačně na Hippa zabírá víc), a pak změnit Tyrana za Rhyperiona, kterého mám s dvěma rock útoky, ale ten má horší staty než Tyran. Asi jsem ještě experimentovala i s Groudonem nebo tak.

    Další možnosti co se dají vyzkoušet jak jsem koukala jsou vodní a nebo nabít Latiose nebo Giratinu na Persianovi do zásoby a pak jen házet ty charge, to jsou věci, co někde byly popsaný.
    Musím vycházet z pokemonů a útoků co mám k dispozici.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    tak jsem se chtěla radovat, že dneska CD úspěch, protože ani ne za 2 hodiny 5 shiny, ale on je to všechno strašný odpad
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TROFOZOIT: ne, ja myslel jakou jsi ty mela partu svych pokemonu, co to nedali.

    BTW dnesniho nezajimaveho eventu jsem vyuzil k tomu, ze jsem si konecne obehal vsechny raketacke bosse. Ale kdyz jsem je odevzdal, a dostal jsem ten radar na Giovanniho, tak kdykoliv dojdu na misto, co je oznaceno na mape, tak je tam jen obycejny raketak. To je nejakej trik na to?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam