• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WABICEK: jo, to mam priblizne taky, a to je v poradku, tak by to pri nejakem rozumnem parovani melo bejt, a jsem s tim smirenej. Mam ranking cca 2900 ted, a problem je v tom, ze uz nikdy proste nebudu mit lepsi uspesnost nez tech 50 procent ==> nikdy nedosahnu konzistentne na odmeny za 4./5. boj ==> nejsem motivovanej pouzivat raid pas (i proto ten design ze strany Nianticu nechapu).

Zatimco nekdo, kde nema ten ranking "vylepsenej" o nesouvisejici medaile, se objevi na rank 7 treba s 2000 jenom, a co pisou lidi na redditu, tak pak maji treba 80% win rate, a dava jim to lidi s uplne random pokemonama. A ani pres tu win rate jim to nezveda vyrazne ten rank - tj. oni se sice nikdy nedostanou na max rank 10 (od ranku 7 uz se rank zveda rankingem, a ne jen poctem boju), ale jelikoz za to zadny odmeny nejsou, tak jsou vysmaty.
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    EVILMIND: no a jaký máš zatím skóre? já úspěšnost soubojů cca 50%.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: aha, tak se ukazalo, ze lehci souperi se nenahrnou, i se vysvetlilo, proc mam od sameho zacatku jen same meta party proti sobe - Niantic do toho neviditelneho rankingu (ktery se ukaze od ranku 7) zapocitava i medaile Ace Trainer a Master League Veteran, takze kdyz hrajete dlouho a mate je davno gold, tak automaticky mate obri rank hned do zacatku... :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nejlepsi web pro planovani PvP
    zatim jsem jako fakt spatnej, meli by to otevrit pro vsechny levely, aby se mi nahrnuli nejaky snazsi souperi... :-)

PvPoke | Open-Source Battle Simulator, Rankings & Team Building for Pokemon GO PvP
    https://pvpoke.com/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NACITALKA: ne, 5x a pak musis ujit 5km - pricemz mam pocit, ze se kilometry pocitaji uz kdyz das prvni boj, protoze vetsinou skoncim a mam treba 3km uz...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kurna jsem myslel, ze na zacatku muzes dat 10 pvp, nez musis zacit chodit (co jsem videl screeny), a me to vyfuckovalo uz po peti

navic jsem dvakrat ostudne prohral s nejakou mirror grupou :-)
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    RICARDERON: jsem :)
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    HANZO: nevim, proc to ma takovy popis. Na obrazku je "adjustable switches - manual and automatic"
    Pri pozici manual ctverecek vrni, kdyz je u pokemona/stopu, v pozici auto proste chyta a toci sam.
    Jestli funguje manual rezim netusim, nikdy jsem tlacitkem chytat nezkousela.
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    Když jsme u těch lucky tradeů... Není tu někdo:
    Matous0607
    K4zuoK1r1yama
    ?:-)
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    PLAGUEDIL: ja mam taky nekoho asi odsud, uz nekolik mesicu...:-)
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    To je nekdo odsud, ze.

HANZO
    HANZO --- ---
    FRAKIRA: není to automatický, podle popisu
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    Jinak kdyby nekdo chtel nahradu pluska a nechtel gotchu, doporucuji: https://www.lazada.com.ph/...nd-for-pokemon-go-plus-balls-smart-wristband-i373912875-s847582723.html (tohle je nahodny web, co jsem vygooglila, nevim, odkud je ta moje)
    Novou gotchu jsem nefungovala, tohle mi vyhovuje vic, nez ta stara, jednak velikosti (ja hodinky nemusim a tohle je takova spravna velikost do kapsy), jednak tim, ze nema zadne nastavovani a zadny displej - ma to jen manualni prepinac s pozici "toc, chytej automaticky" nebo "upozorni na pokemona/stop, chytnu si ho tlacitkem". Nastaveni, jestli stopy, pokemony, nebo oboji, bere primo z pokego, nehrozi, ze si neco omylem prepnu tim, ze tuknu na displej, nestane se mi, ze displej zlobi a ja na nej klikam jak debil, at zjistim, co tam mam vubec nastavene. Predpokladam, ze nova gotcha je mnohem inteligentnejsi, nez ta stara, ale to zpracovani se mi nelibi - jak rikam, naramek mi nevyhovuje, o usb zasunovaci do naramku bych se bala.

Baterky to nema, nabiji se to normalne kablikem.
    SARGO
    SARGO --- ---
    PLAGUEDIL: Electroword tuším jsem je brala... Odtamud mi vydržely, odjinud ne, tak jsem usoudila, že se moc nepoužívají, takže dobré je brát někde, kde se to točí. :-)
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    SARGO: prave, ale vsude jsem videl zatim jen ty tenke.
    SARGO
    SARGO --- ---
    PLAGUEDIL: Ty ikeácké jsou moc tenké, chce to ty tlustější. Použitelné jsou, cena dobrá... ale ty tlustější lepší :-D
    CODE
    CODE --- ---
    Taky vas tak desne potesilo, ze za ukol vychodit 5 vajec je ted ... pockejte si ... Vulpix? :D
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    Do pluska davate ty ikeacke baterky? To vydrzi tak 4 5 dnu. Original jsem mel od zari do prosince, tak bych idealne nejakou co nebudu kuset vymenovat kazdy den, ale ten model s h nikde nevidim.
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    SODOMITA: mne se tohle na uctu, ktery nema prihlasovani pres googlu, deje porad.. vetsinou restartuju telefon a funguje to ;-(
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam