• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: ja uz tejden nemuzu chodit, takze ty aktualni klony nemam a nebudu mit vubec. Event venusaura ti ale tradnout muzu, akorat teda ale mam jen vysokej level, tj. pro ultra ligu, s malym rizikem ze muzes dostat i takovy IV, ze to preleze 2500...

    Jinak u vetsiho levelu friendu se zvysuje IV floor (nejnizsi dolni roll, u nejlepsiho je to 5). Coz paradoxne pro great/ultra ligu moc nechces :-), ale jako nemyslim, ze se vyplati palit dust pokusama dostat 0 att s nekym, se kterym level nemas.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    FRAKIRA: šance na lepší IV po tradu je u friendu s vetsim levelem lepší ne? Klon se pocita jako novej
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    MISOHU: na to prece nepotrebujes frienda.. tipuju, ze venusaura mas. Nebo se klon pocita jako novy pokemon?
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    Evile ty asi taky nemáš na výměnu Venusaura s tím legacy útokem? (k zajímavý výměně bych měl asi jen Shiny Rhyperiora - s i bez legacy utoku) v Benešově jsem byl rád že se dohodl raid na mewto (ale o raidy na to aby měli lidi shiny Nidorina s cepickou byl zajem jak prase...) a do Prazskejch kancelari ted kvuli silenstvi nemam jezdit... Tebe mam ve friendech uz s nejakym vetsim levelem, tak zkousim nez napíšu na discord
    CODE
    CODE --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw na Netflixu novej film od patku ;)

    Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution | Official Trailer | Netflix
    https://www.youtube.com/watch?v=D0zYJ1RQ-fs
    LE_DECHU
    LE_DECHU --- ---
    FRAKIRA: dík moc!
    LE_DECHU
    LE_DECHU --- ---
    FRAKIRA: je a byl by link na ten discord? Dík!
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    LE_DECHU: k tomu seznamu od Misohu si pridej jeste Venipede
    Pokud jsi z Prahy, tak na discordu je i kanal ditto, kam se hlasi vyskyt ditta.
    LE_DECHU
    LE_DECHU --- ---
    MISOHU: dík moc!
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    LE_DECHU: chytat ručně základní pokemony: Weedle Paras Venonat Hoothoot Ledyba Spinarak Hoppip Remoraid Whismur Seedot Skitty Gulpin Nummel Bidoof. a čekat že po chycení se místo něj ukáže Ditto, pluskem jsem za dobu hraní chytil možná tak dva takže na to se nespoláhat dost totiž vyskakuje (už tím se dá poznat trochu)
    LE_DECHU
    LE_DECHU --- ---
    Dotaz do pléna pokud mohu, jak jste sehnali Ditta? Mám na něj asi 3 questy, ale ne a ne ho byt jen spatřit. Dík (p.s.: teď jsem delší dobu nehrál tak jestli se něco změnilo omlouvám se)
    CODE
    CODE --- ---
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: super dík
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: ty clone verze, co jsou ode dneska v raidech, maji prej eventove utoky, to je tvoje sance :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Niantic Support
    @NianticHelp
    Trainers, you may have noticed that there was an in-app change for the end time of GO Battle League’s preseason. Stay tuned to our official channels for upcoming information on the start of Season 1!

    master liga prodlouzena o dalsi dva tydny... doufam to je proto, ze pracujou na nejakejch fakt dobrejch vecech do prvni sezony :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam na stream pvp pro zacatek master ligy, abych trochu videl tu dmg a tak, a tenhle to proziva jako fakt mocne :-)

    https://www.twitch.tv/kingofcharmanders
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: no ja na tom teda budu na master lize stejne jako ted, hledat alternativy :-) giratiny nemam dobry ani candy, darkrai mam jen jako jednoho pro pokedex zapis bo jsem ho nechodil proste, a i s dalsima legendama to mam tak nejak podobne, rozhodne nikde nemam 100 candy navic na druhej utok. Z tech legend, co mam maxly na raidy, to vetsinou moc jako nevidim na nejakou slusnou sestavu, z principu veci to jsou vesmes glasskanoni. A protoze mam spoustu dustu ale zadny rare candy, tak minimalne tuhle prvni preseason to asi budu muset odehrat s necim jako Dragonite/Melmetal/Swampert. Mam krasnyho 100 Togepiho ted cerstve, ale vsechny candy jsem uz obetoval do toho co hraju v ultra, ehm. Proste bude to beh na dlouho no...

    Ale treba do ultra se ti hodi i stary veci, tech poliwrathu mam dokonce nekolik z roku 2016 jeste a uz maxly byli bo proste tehdy jsem je nejak pouzival, clefable treba chces maxlou a je to pouzitelnej charm caster kdyz nemas togepiho, apod. Akorat samozrejme pouzivani veci, co maxujou pod 2500 stoji vic dustu no.
    Naopak neco nestoji skoro nic, chvili jsem hral jako lead Articuna (counter na lead venusaura/giratiny/togekisse), jen s jednim utokem bez nejakejch investic, kolem nej se to da postavit v pohode.

    Navic Niantic nekdy pred tydnem tweetoval, ze uz maji pripraveny na ten dalsi mesic nejaky zmeny, lidi celkem cekaji, ze mozna okopirujou neco ze Silphroad Cupu, tj. ze by byly povoleny jen nejaky podmnoziny, to by jako byl jeste vetsi masakr. Ale tesim se kazdopadne na cokoliv pridaj, konecne po 4 letech hry se deje neco, na co realne potrebujes pokemony, doted jsi mohl mit proste partu random cehokoliv, stacilo jen v raidech pridat vic lidi.
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    MISOHU: ja cekam na master ligu jako na spaseni... ultra chodim prohravat s lvl1
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam