EVILMIND: jsem nad tim premejslel a jako nevim co bylo cilem? Asi aby lidi co jedou za pass nemeli pocit, ze kdyz nahodou daji 0:5, ze nedostali nic? Coz se stat muze. Ale kazdopadne vedlejsi efekt je uplne neskutecnej support lidi, co uz ted tankujou ranking. Doted jsem to nedelal, protoze jsem moc soutezivej :-) a sere me prohravat bez ohledu na profit co to nese, ale jako s timhle jsem se rozhodl udelat test, a odtankovat svuj druhej ucet z 2300, kam jsem pracne vylezl ze startovnich 1500, nekam na hranici 1000, na to by ta nedele mela v klidu stacit. Fakt me zajima, jestli to funguje tak, jak na redditu tvrdi, ze pod nejakou hranici vyhravaji co chteji.
Protoze jednak mi prijde divny, ze by tyhle lidi nenarazeli na ostatni sobe podobne bez ohledu na rank, a pak si myslim, ze tehky souperi jsou jen mytus - obema uctama jsem lezl z 1500 na 2300, a jestli jsem behem tech vic jak tisic boju asi snad dvakrat potkal nekoho, kdo mel vyslovene spatny/podleveleny pokemony. Jinak jsem fakt nevidel rozdil, meta se samozrejme lisi, ale spis v case nez v ranking levelu.
Každopádně teoretickým cílem by mělo být hrát denně sety 4x4:1+0/15, coz predstavuje maximální reálně použitelnou odměnu a 16/25 ratio, tj. ranking by se nemel menit. O vysledcich vedeckeho pokusu budu informovat! :-)