EVILMIND: dik, zkusil jsem si udělat na leadu abomasnow(tam by se mi XLka hodili) s cresseliou a s wampertem (narval jsem do něj elite tl pro pumpu takže čekám ze s další ligou ho nerfnou) a celkem to jde (a baví mě ten tým)
s tím farmenim to chapu ze si proste setřím na charge útoky abych je využil ty co jsou zrovna proti danému typu slabý a swapowat se tak abych ušetřil štít a skočil soupeřovy do charged útoku který mi moc neudělá , nebo mi k tmou farmeni a zabranovani soupeřovy farmit ješte něco unika?
jinak co tebe laka k hraní remix ligy? různorodost pokemonu kteří by se v normální lize nechytli? jsem koukal že s novou ligou se banujou pokemoni kteří v předchozí měli navrch a nějak se mi říkám že by mě nakrklo kdybych do něčeho investoval a šlo to pak pryč (jasně v normální lize bych to mohl furt ale v remix bych si musel hledat něco nového)
a jinak teda znát útoky protivníka je teda dost důležitý, jak jsem koukal když jsem na soupeřovýho Sirfetch'da swapnul cresselii a dostal jsem night slash :)