• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

    oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

    TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

    Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

    Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

    420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    CODE
    CODE --- ---
    EOLIS: dekuji, chtel jsem si jen byt jisty, tak jsem to zkusil znovu a presneji
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    CODE: jak jsem tohle pochopil.
    Jednou týdně můžeš poslat libovolného pokemona z PoGo do HOME
    za to se ti "nabije" mystery box, který funguje jako Incense pouze na Meltany (60 minut)
    z HOME do PoGo posílat pokemony nejde.
    CODE
    CODE --- ---
    MISOHU: OK, dekuji .. spatne jsem se vyjadril ;) tazke meltan zmenit nejde? :(
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    CODE: z Pokemon HOME nelze posilat do PO GO nic (lze jen opačně) . Meltana vlastně taky neposíláš, jen dostaneš odměnu v podobě mystery boxu z kterého se pak spawnujou (původně to šlo jen přes switch)
    CODE
    CODE --- ---
    Pokemon HOME - prosim jde poslat do PoGo jiny mon nez Meltam a JAK?
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    Já se v těch generacích nějak nevyznám ale moc jim toho už nezbývá ne, když teď budou i ze sword and shield
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    Dotaz.
    Lidi teďka na Redditu nějak řádí, že snad zase omezili bonusy na vzdálenost k Pokestopum, Gymum a pro remote raidy, ale já jsem žádnou změnu nezaregistroval. Čím to? Udělali ty změny jen nějak geograficky omezeně, nebo co?
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: dik, zkusil jsem si udělat na leadu abomasnow(tam by se mi XLka hodili) s cresseliou a s wampertem (narval jsem do něj elite tl pro pumpu takže čekám ze s další ligou ho nerfnou) a celkem to jde (a baví mě ten tým)

    s tím farmenim to chapu ze si proste setřím na charge útoky abych je využil ty co jsou zrovna proti danému typu slabý a swapowat se tak abych ušetřil štít a skočil soupeřovy do charged útoku který mi moc neudělá , nebo mi k tmou farmeni a zabranovani soupeřovy farmit ješte něco unika?

    jinak co tebe laka k hraní remix ligy? různorodost pokemonu kteří by se v normální lize nechytli? jsem koukal že s novou ligou se banujou pokemoni kteří v předchozí měli navrch a nějak se mi říkám že by mě nakrklo kdybych do něčeho investoval a šlo to pak pryč (jasně v normální lize bych to mohl furt ale v remix bych si musel hledat něco nového)

    a jinak teda znát útoky protivníka je teda dost důležitý, jak jsem koukal když jsem na soupeřovýho Sirfetch'da swapnul cresselii a dostal jsem night slash :)
    UBU
    UBU --- ---
    Predpokladam ze ano
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: nepotrebujes mit pamet, kdyz mas plan. Ja vetsinou hraju fakt jednoduchy veci s jednoduchym planem, nejradsi ABB tym, tj. taktiku, ze mas na leadu pokemona A, a oba pokemoni vzadu jsou silny na to, na co je slaby A, takze jednoho pouzijes jako safe swap, a nevadi ti, ze muze mit souper hardcounter odpoved, protoze obetujes B1 za energii, co pak nafarmi A, a doufas, ze souper nema dalsi odpoved proti B2, kdyz jeho nejlepsi uz jsi zabil. Treba ted hraju v remixu shadow Gliscor, Snorlax, Aggron. Pokud lead neni slabej na air, nebo to neni fighter, tak swapuju Snorlaxe tak, abych na nej chytil prvni charge. Takze pokud ma souper Machampa apod, tak ho urcite vytahne, ja ho pak zfarmim Gliscorem abych mel max ulozene energie, a je slusna sance, ze nabitej Gliscor a Aggron muze sjet zbytek jeho backline. Samozrejme muze existovat tym, co me dokonale counteruje, ale ciste dle pravdepodobnosti bych je nemel potkavat casto. ABB týmy jsou dost populární právě proto, že nevyžadují moc kvalifikovaných rozhodnutí, protože všechno máš rozmyšlený předem.

    MISOHU: XL nepotrebujes, hraj proste antimetu. Ja mam dohromady do vsech lig jedineho XL pokemona, kralika pro minulej greater, stal majlant a nakonec jsem zjistil, ze me nebavi ho pouzivat, tak jsem hral misto toho tym, kde vsichni tri porazi kralika.

    MISOHU: v podstate nejdulezitejsi skill je schopnost setrit si energii, a naopak nutit soupere plytvat jeho. Tj. musis umet pocitat fast attacky, a vedet, kolik jich kterej charge move potrebuje. Co treba ja umim tak trochu, pamatuju si tak pulku a navic nehraju se zvukem, takze treba pres Gliscora vidim uplny prd a jen hadam :-), a co vubec nezvladam je pracovat rovnou i s tim, aby souper co nejmene mohl farmit me. Je to proste o skillu, ne o nahode, coz je na tom prave dobry, ze jo, i kdyz nam to nejde... :-)
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    Ohledně community day (odkládám si sem odkaz https://i.redd.it/xq29zxu2osc71.png ) si můžu eevee s nachozenýma km a srdcema připravit dopředu že?
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    UBU: to s macknutim na charged a presto to da da normalni utok me taky vadi a nechapu to
    Jako taky jsem desne spatnej, zvlast s setrenim utoku, pouzivanim stitu a swapovanim pokemonu, co na kterej typ plati obcas pri stresu taky zapomenu ale spis me kolikrat prekvapi ze maj jiny utoky. Kazdopadne do ultra mam ted togekiss, cresseliu (jen jeden charged) giratinu (taky jen jeden utok), steelixe(nevymaxovanyho),venusaura a machampa, pak by se dalo najit par dalsich ale nemaj legacy utoky (treba swampert s tim jak hned ma hydro canon je sakra rozdil vuci obycejnymu) , abnechci si predstavit master ligu
    Super je aspon to ze muzu rychle vsechno prohrat a dostanu za to celkem dost dustu. Asi i ted bych se dostal na rank 20 kdyz se neklesa dolu po prohrach ale je to otravnejsi nez na greater lize. Jo a kdyz se mi za vcerejsek a dnesek povedlo 3x dostat na chytani (ostatni koncili 0/5 ci 1/4) , tak mi to ani jednou nehodilo dialgu
    UBU
    UBU --- ---
    MISOHU: Tak mi to nedalo a taky jsem se do toho pustil, ale uz ted tusim, ze z toho pikachu libre nebude, jsem uplne marnej. Pokese sem mel celkem dobry, dust taky nasetrenej, tak sem se do toho po procteni pvpoke pustil. Po trech dnech hrani jsem rank 10 a mam nasledujici poznatky. Great liga OK, kombo medicham, azumaril a galar stunfisk, ale vcera uz ulzra league a tam dostavam s teamem swampert, cresselia, obstagoon desne na prdel. Vetsinou vubec netusim jaly utoky pouzit tak to delam podle pocitu a vetsinou je to blbej pocit. Googlit ty mrchy proti kterym hraju a jaky maji resistence je pomaly a vetsinou uz je po battlu. Mam pocit, ze souperum se to nabiji mnohem lepe a navic je tam nejaka dementní mechanika a obcas mackam charged attack a ono to dela normalni utok a az za dalsi dve zmacknuti to hodi charged, to by me trefilo. Suma sumarum, tvuj rank 20 je pro me mission impossible 😆
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    teda rank
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    přechod na 20 level a rovnou na ultra ligu, z 10 zapasu 9 proher, nemam legacy utoky u niceho, nemam mraky candy (zvlast XL) a nemam DUSTY
    ....
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    CODE: ale bacha bude to jen při spotlight hodině
    CODE
    CODE --- ---
    MISOHU: skvele, MOC dekuji - na to cekam
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    CODE: August 24th - "A certain Pokémon" - 2* Transfer Candy
    UBU
    UBU --- ---
    MISOHU: Jo tak, já si myslel že jde o velikost pokeše :-) Díky
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    UBU: že do nich investuješ XL candy, třeba u azumarill máš při statech 0/15/15 CP 1400 takže můžeš jít nad 40 level pomocí XL candy, ale vysvětlit jak je to s nejlepšíma atributama pro pvp fakt nedokážu, výpočty co pro to ukazovali mi přišly šílený, v záadadě jde u nižších lig mít co největší def/sta a malej atack, n ejlepší si je to najít. Každopádně nějakýho takovýho hledat je opruz a já používám to co jsem si kdysi myslel že je nelepěí (všechny atributy na max) a dal jsem u něj evolve či power up takže nemám třeba ted ani candy na to
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Měl bych ještě dotaz k tomu PVP, když koukám na PVPOKE, tak jsou tam zvýhodnění někteří XL pokemoni, nikdy jsem ale o žádném XL bonusu neslyšel. Co je to zač?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam