• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    EVILMIND: já třeba o Latinas zájem mám, nechceš si mě přidat? 2419 2104 1006
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    si tady jen odlozim dobrej zpusob jak dat raidy o ktere vase okoli nema zajem (mega latios/latias v mem pripade), na tomhle subreditu jsem nasbiral ty candy behem chvilky
    vim, ze na to jsou ruzny aplikace, i neco v mobilu mam, ale ty vetsinou pohrbi nejaky snahy o monetizaci apod, tohle mi prislo fair

newest submissions : PokemonGoRaids
    https://old.reddit.com/r/PokemonGoRaids/new/
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    All users can claim the following Codes for an encounter with each of the Hoenn Regi Trio members

Regirock 6X4H9UCA8F7TT
    Niantic Offer Redemption
    https://rewards.nianticlabs.com/app/pokemongo/redeem/6X4H9UCA8F7TT

Regice YKG5ZPC4SLXAX
    Niantic Offer Redemption
    https://rewards.nianticlabs.com/app/pokemongo/redeem/YKG5ZPC4SLXAX

Registeel 6AKRAV5WJN5FS
    Niantic Offer Redemption
    https://rewards.nianticlabs.com/app/pokemongo/redeem/6AKRAV5WJN5FS
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Znáte id Modrinka? Mám s ním lucky friend trade a myslím, že ten jeho kód našel tady.
    KAREL07
    KAREL07 --- ---
    Hraju s přestávkama od launche myslím že to byl rok 2016. Poté jak jsem se z dědiny do města přestěhoval (plus během kovidu) jsem o hru přestal moc zajímat, ale vždy mě náramně bavila. Teď naposledy cca říjen 2022 jsem ji otestoval znova a bylo mi k pláči jak i naprosto zničili. Proč to dělají? Chytání pokémonu je ted tak jednoduché, že už ani nemusíte vycházet z domu, to platí i pro rejdy. Když to začínal tak ty první roky jsem musel nachodit kilometry abych se dopracoval k novému LVL a pokémonům opravdu jsem se připadal jako pokémon trainer. Teď vám hra všechno háže neustále pod nos v tak nesnesitelném množství, až je to nehratelné. Ted si sedni na gauč a ani nechod ven za den dva se na ten dalšé level dostaneš. Hnus.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Je to jedno ne? Jen takovej dex zapis, casem daji zadarmo druheho.
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    ELHO_CID: Už jsem koukal, prej denní.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Koukali jste už, jestli je lepší Cosmoem evolvnout hned, nebo počkat na noc?
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    poradil by mi tu prosim někdo ohledne koupě nějakýho pokemon (karetního) starter packu pro dva - chci klukovi (6 let) k vanocum koupit skutecnej pack (zatim ma nejaky fejky z poutě ve dvou balickach a neumí to ani hrát) - ale nechci s tim zatim ztracet moc casu, takze idealne "hotovy" dva baliky, ja se k tomu naucim jak se to hraje a zacnu s nim mastit. pokud ho to bude i dal bavit tak pak to zacnu resit serioznejs s balickama atd....

jasne ze sme koukal na ruzny alzy, vesely draky atd ale... moudrej z toho nejsem co je a co neni hotovej balik a co si musime pripadne poskladat atd...

pokud je to tu offtopic tak sry a smazu se, diky
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA: A teď je občas, skoro už dospěláky, nutím si aspoň nachvilku nainstalovat a obsadit se mnou gym, vyměňovat, vybattlit nějaký těžší raidy :)))
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    ELHO_CID: To mi připomíná, jak jsem to před šesti lety dětem zakázala, aby na tom nebyly závislý... no, závislákem jsem od té doby já (,,>﹏<,,)

8645 8467 4526
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    MACSKA: technicky vzato je to moje dcera. Ale víc hraju samozřejmě já.
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    ELHO_CID: Maki220817 jsi ty? (Loarek, klidně to otevřete)
    OPOSUM
    OPOSUM --- ---
    Ahoj, hraju s šestiletým synem.
    kód: 5026 2587 5721
    CODE
    CODE --- ---
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Tak už je to doma. A teď je chytim všechny :)
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Tak už to Číňani balej :)
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Dík kouknu na to, ale to už je pak total zevl 😂 . Na naplnění to bude super. Stejně máme hrozny chcipaky tak raidy moc nejedeme. Plusko mám taky už prez šest let a teď jsem ho po třech letech vyndal a jede do pohody.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam