• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ALMIGHTY88: jsem ale nekde cetl, ze kdyz udelas tuhle modifikaci, tak prestane fungovat sleep?
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    EVILMIND: velký problém byl ještě ocean, zbytek v pohodě, mám kvanta Japonců, Norů, Finů i Kanaďanů
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    ALMIGHTY88: Přínos jsem žádný nezjistila. Je to čistě appka jen o spánku, jídle a zdraví, klasicky japonský…
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    FRAKIRA: Dá se to předělat na autocatch modrých a žlutých, když se propojí mínus na vibračním motorku a kontaktem hlavního tlačítka. Pro bezproblémové ovládání to chce přes vypínač. Vypínač se dá snadno umístit místo vibračního motorku. V podstatě to bez rozebrání nejde používat, protože i když nechceš dělat ten autocatch mod, tak chceš ustřihnout ten vibrační motorek, je strašně obtěžující. Pokédex to rozlišovat neumí. Na úspěšnost zatím nemám data, ale třeba automaticky chytaný meltan box byl zatím 26 kusů na pokéball vs. 35 kusů na great ball.

    Jinak navzdory očekávání (myslel jsem, že to půjde po týdnu do šuplíku) se z toho stal můj primární autocatcher, super je připojování bez nutnosti probouzet zařízení, nebo potvrzovat připojení na telefonu (to s týká jen androidů). Otravná Pikachu ukolébavka se dá ztlumit nějakým dvojstiskem tlačítek.

    NACITALKA: Je nějaký přínos sleep aplikace do PoGO? Zatím plním akorát ty úkoly na snorlaxe a samolepky taky dostávám, to jde bez Sleep aplikace.

    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    EVILMIND: Jj, to vím. Ale spinkající pokémoni jsou jedině tam :))) A mám slabost pro Snorlaxe! Uvidím, jak dlouho mi to vydrží… obávám se, že budu chtít stejně nasbírat všechny druhy spánku a evolvovat pomocníky atd. …
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NACITALKA: btw tu aplikaci nepotrebujes, vsechno do PoGO dela i bez ni

    FRAKIRA: hazi je to kdyz mackas rucne. Nastaveni na unknown nema.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    FRAKIRA: Tyjo, na autocatch to haže jen červený, ale můžeš nastavit, že při stisknutí to chytí žlutým nebo modrým. Vyfotím to nastavení… (to s pokédexem to asi neumí…). Úspěšnost nedokážu asi přesně definovat, zatím mi to přijde, možná tak 70% se chtytí?

    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    NACITALKA: hazi to tedy i modre a zlute bally? jakou to ma uspesnost chytani? Da se tam zapnout ze to nema chytat na autocatch pokemony co nejsou v pokedexu, jako to mela gotcha?
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Wow!

    Jinak jsem si pořídila plus+, takže teď necelý týden krmím Snorlaxe, zatím mne to baví. Zjistila jsem, že spím výrazně míň, než jsem si myslela. Má to dobré typy na spaní i inspiraci k jídlu. Krmí to srdíčkama i buddyho, dostávám za spánek stardust. Pikachu má roztomilý hlas a ty spinkající pomémoni jsou megakawaii…

    Ta aplikace je ještě padavá, ale to asi časem vychytají.

    Usínání s pokéballem 😅

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MOIRAIN: jsem dokoncil tenhle tejden, prijal jsem asi 70 novejch pratel z tundra regionu nez jsem konecne dostal tu posledni tundru... :)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    uf, konečně
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: nápodobně :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: omg totalni extaze :) i normalne trpim tesne pod max, navic ted ten adventure week nachytam za den i pluskem vic pokemonu co se vyplati trade nez je limit na trade, jsem musel smazat spoustu peknejch. Navic driv nam davali aspon +50 na CD, ale poslednich x nebylo vubec nic a pritom do hry vrazili tunu dalsich event hatu, xxl atd. To jsem nikdy nepochopil, proc sberatelska hra musi mit omezenej inventar, kdyz si navic jeho rozsireni platis! Niantic musi nenavidet penize asi.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    navýšili pokemon storage, tentokrát prý o 500 :)
    TRAMEK
    TRAMEK --- ---
    EVILMIND: v to doufam taky. Zrovna u tehle routy je jasne videt, ze nevede skrze cesty, silnice, ale leti primo pres baraky ci objekty, kudy se neda proste fyzicky projit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TRAMEK: jinak taky jsem leteckou reportnul, a zmizela hned druhej den... doufam je to diky kvalite nasledne kontroly, a ne proto, ze smazou vsechno co nekdo nahlasi... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TRAMEK: ja sel cestou z prace pres Karluv most, a cell byl uprostred, spawnuje to jako takova zelena hvezda na kterou musis kliknout, a nema vibraci. Bacha na to, ze cell je vetsinou na konci, ale muze spawnout jen pokud je cesta jeste aktivni, takze kdyz zafinisujes posledni metry tak proste nedostanes nic, cool design... :-) Takze je lepsi se par metru pred koncem zastavit a pockat.

    Jinak puvodne jsem sel dvema uctama soucasne, ale to se nedalo, mi to v pulce mostu uhnulo o malinkatej kousek stranou, a nez jsem si vsimnul, tak uz se to proste nechytne, a musel bych se vracet, tak jsem dal pauzu a zkusim navazat priste.

    Srandovni je taky, ze to chytani pokemon "while you follow route" funguje doslovne a jen rucne. Pokemoni z pluska se nepocitaji. Takze ucet, co trasu dosel, ten quest splenenj nema, zatimco ucet, co tam vubec nebyl, uz to ma hotovy - protoze jsem zapnul follow uz o hodinu predem a nachytal je rucne v kanclu - protoze technicky followujes... :)
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    TRAMEK: https://youtu.be/JuTj1FqTuBc?t=159 prý se objeví na mapě a musíš kliknout
    TRAMEK
    TRAMEK --- ---
    EVILMIND: dnes jsem zkusil jednu pres od hradu pres schody k malostranske, zahrady u hradu a karluv most. Vyjma milionu lidi to bylo v pohode, ale nacetl jsem i tu jednu leteckou a to se fakt neda. Hodil jsem tam hned report. Jinak jsem za ty 3 dokoncene cesty nenasel ani jednu tu cellu. Nevim, jestli se spawnujou nebo se daji vytocit ze stopu, ale ani jednu jsem nedal.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW seznam tras se zvetsi na celou obrazovku tim, ze to okno potahnete za roh. Jelikoz zadny jiny drag/drop mechaniky ve hre nejsou, tak jsem na to fakt sam neprisel, treba to nekomu taky pomuze... :-) A bez zvetseni ani neni videt tlacitko na filtrovani.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam