• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: cosmog jde tradovat takze z jinejch uctu dostal kolik potreboval.

Jako ja ted pul roku vubec nehral, ale kdyz uz jsem se teda lognul na event tak jsem chvili hral i pvp, a zrovna tam je master liga - a odhadem tak 50 procent tymu i na tom nizkym ranku ma maxnutou stovku jednoho z nich. To lidi museli farmit jako blazni. Jsem to necetl predem tak jsem nastesti ani netusil, ze tam jsou i nejaky rare pozadi jako nova sberatelska vec... :-)
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Pominu že jsem udělal asi 60 raidu a ani jedna stovka a ob jich má po prdel, ale kde kurva vzal tolik cosmogu?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    FRAKIRA: oh no ...
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    srat na deti!
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    FRAKIRA: Nene..
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    Pujcila jsem malemu synovci telefon, ze si muze vybit raid ;-(

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    z kterych ukolu aktualniho eventu je double myš:
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    tak jsem si uvedomil, ze Pokemoni u me, maji lepsi zivotospravu nez ja - ji alespon 3x denne.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    GLOBALISTA: pro zajimavost, podle darku koukam, že jsme skoro sousedi :) takze pripadne se muzem sejit na trady :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw asian level of gaming :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem hledal jak to funguje ta fuze, tak treba to nekomu usetri cas - soucasne to odpovida i na to, ze IV se bere z Necra. Predpokladam i level, to asi budou lidi, co maji maxnuty Soly (a ze je v Master lize potkavam), cely nadseny... :-)

Q: How do I get a shiny Fused? Do both Necro and Sol/Luna need to be shiny?
    A: the new fused mon will inherit both shiny status and IV from the unfused Necromanza

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/1e38w1z/necromanza_faq_summary/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    RICARDERON: ted uz je pozde ale tip na priste, dobre misto na tenhle druh eventu, kdy spawnuje neco po pul hodine furt dokola vsude, a potrebujes to mockrat - z prvniho nastupiste na Hlavaku dosahnes bez chozeni na 4 gymy... :-) A vyhoda je, ze tam z vlaku vylezou mimoprazsti hraci, takze na kazdy naskoceni je vetsinou loby plna, opakovane.
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    Pobíháte někdo někde po Praze? Potřebuju se zbavit denních pasů.
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    Nechcete me nekdo prosim pridat do nejaky prazsky messenger skupiny? Jsem ochotnej cestovat. Diky
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    To je dneska masakr teda. Jsem normálně uraidovanej. Na slunečního už nemám energii :)
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    GLOBALISTA: už 3x :)
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    CHOCHA: děkuji, přibylo mi 2x tolik přátel, než jsem potřebovala :)
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    ZABAKA: kazdy pokemon se tradem zlepsuje nebo zhorsuje - kdyby to slo donekonecna, meli bychom vsichni same stovkove lucky pokemony :-)
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Máš to tam. Jestli chceš víc přátel můžu poskytnout v naší partičce.
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    kdo ještě nemá v přatelích globalistku :) potřebuji dva nové přátele, abych splnila task

Let's be friends in Pokémon GO! My Trainer Code is 267309093666!

(doufala jsem, že to bude qrko, tak pardon)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam