• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    VLAKODLAK: tak až po půlnoci...
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    neměly dneska začít nějaké challenge ve 3? nic nevidím
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    Hdmbbk

074150981477

a referal KRJQ66KG9

:)
    PODVRH
    PODVRH --- ---
    PODVRH: Díky
    PODVRH
    PODVRH --- ---
    Ahoj, hledám kamarády. Pozvěte mě prosím.
    005177722556
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    GLOBALISTA: ok, tak tohle jsem jeste nevidela an8 ja :-) Vubec si neumim predstavit, jakjste se museli trefit, ze vam to hra povolila - mne hra vzdy dusledne oznamila ze tam uz takovy pokemon je i kdyz ho tam dotycny musel dat max vterinu prede mnou :-O
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    FRAKIRA: Já to ještě neviděla. Možná se to stalo i proto, že v tom samém gymu měl někdo stejného pokemona. Vtipné mi přišlo, že když jsem do gymu přidala Snorlaxe, tak se mi v přehledu zobrazovali oba pokemoni vedle sebe a pak ráno byli z přehledu smazaní oba, i ten Snorlax, který v gymu stále reálně byl.
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    GLOBALISTA: to je už vyhozená, ne? Tam to mají nějak zabugované už roky..
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: cosmog jde tradovat takze z jinejch uctu dostal kolik potreboval.

Jako ja ted pul roku vubec nehral, ale kdyz uz jsem se teda lognul na event tak jsem chvili hral i pvp, a zrovna tam je master liga - a odhadem tak 50 procent tymu i na tom nizkym ranku ma maxnutou stovku jednoho z nich. To lidi museli farmit jako blazni. Jsem to necetl predem tak jsem nastesti ani netusil, ze tam jsou i nejaky rare pozadi jako nova sberatelska vec... :-)
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Pominu že jsem udělal asi 60 raidu a ani jedna stovka a ob jich má po prdel, ale kde kurva vzal tolik cosmogu?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    FRAKIRA: oh no ...
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    srat na deti!
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    FRAKIRA: Nene..
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    Pujcila jsem malemu synovci telefon, ze si muze vybit raid ;-(

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    z kterych ukolu aktualniho eventu je double myš:
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    tak jsem si uvedomil, ze Pokemoni u me, maji lepsi zivotospravu nez ja - ji alespon 3x denne.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    GLOBALISTA: pro zajimavost, podle darku koukam, že jsme skoro sousedi :) takze pripadne se muzem sejit na trady :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw asian level of gaming :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem hledal jak to funguje ta fuze, tak treba to nekomu usetri cas - soucasne to odpovida i na to, ze IV se bere z Necra. Predpokladam i level, to asi budou lidi, co maji maxnuty Soly (a ze je v Master lize potkavam), cely nadseny... :-)

Q: How do I get a shiny Fused? Do both Necro and Sol/Luna need to be shiny?
    A: the new fused mon will inherit both shiny status and IV from the unfused Necromanza

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/1e38w1z/necromanza_faq_summary/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    RICARDERON: ted uz je pozde ale tip na priste, dobre misto na tenhle druh eventu, kdy spawnuje neco po pul hodine furt dokola vsude, a potrebujes to mockrat - z prvniho nastupiste na Hlavaku dosahnes bez chozeni na 4 gymy... :-) A vyhoda je, ze tam z vlaku vylezou mimoprazsti hraci, takze na kazdy naskoceni je vetsinou loby plna, opakovane.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam