BILAKOBRA: pokebattleru bych teda moc neveril... :-0 Nejmin jsem dneska sel ve 23 a to jsme nedali, druhej pokus 28 uz jo. Ale jako lidi tam asi u toho moc nemyslej, vzdycky kdyz to startnulo a v moji ctyrce jsem byl jedinej Excadrill, tak jsem mel chut quitnout. A i v tech 28 na konci zilo jen 10 pokemonu, z toho 3 moje... :-) Jako lidi co tam maji Blastoise nechapu, jako proc to hrajou vlastne?
Ja teda nezazil co se na Hlavaku resilo, bo rano jsem zjistil ze nejede tramvaj, a kdyz jsem teda prejel busem na metro tak nejelo ani metro. Takze jsem dorazil decentne na sraz o hodinu pozde. Ale furt se slo checknout pro quest, a ukazalo se, ze ta funkce "ukaz polohu vudce" v Campfire je uzitecna. Bo kdyz vidim, ze dosel az na Zizkov, tak ho muzu ignorovat a jit strateticky cihat na Vaclavaku na dostatecne velkou pohybujici se skupinu s mobilama. Coz fungovalo paradne, a nakonec jsem na posledni dva raidy vyuzil i ten Campfire, kdyz jsem videl jak se RealAndroman plouzi ze Staromaku na Václavak, tak jsem si na ne ve Stepansky pockal.
Navic pozitivni vec od minule, uz to me to nechtelo slozite autorizovat po CheckInu, kdyz volam Campfire z PoGO appky, tj. museli to potichu zmenit, protoze minule jsem tu autorizaci nakonec udelal jen na jednom uctu, na druhem jsem se na to vykaslal takze si to nemohlo brat nikde ulozene.