MEPHISTO: jako právě proto, že to je pro odreagování, to lidi můžou hrát různě. Já si to třeba i uvědomuju, ale taky mě sere, když to někdo hraje jinak, než mi vyhovuje, a ještě se u toho drze baví! ;-) I u sebe vidím, že se to mění v čase, jak hra běží dlouho - kromě raidu, což mě nebavilo nikdy. Takže třeba PvP mě sice baví, a osobně bych ho viděl jako cílový bod snažení, ale je příliš časově náročné to reálně dělat (když kromě eventů jako byl tenhle fakticky hraju jen v tramvaji), takže teď už vždycky jen dolezu pro TM a dál se nesnažím, grasshole i po pěti nerfech furt funguje tak není důvod investovat víc. Navíc je každou sezonu PvP v horším stavu technicky.
U nás na sídlišti jsou lidi, co jsou schopný vrazit tisíce do raidů v honbě za shiny. Ale mají přitom skoro defaultní velikost inventářů. Jako... já ani nechápu, jak to dělají, jako zaplatí za 80 Snorlaxů aby měli shiny v kabátu, a pak je všechny smažou? Zatímco já šel jednoho Snorlaxe pro zápis, a i tak mám 8800 inventář plnej.
Možná nejvíc mě baví teď vymejšlet, jak si to v rámci omezení hry ulehčit, teď jsem při dalším rage quit záchvatu nad plným inventářem konečně navrhnul myslím použitelný systém přejmenování/search stringu, díky kterému budu moct průběžně mazat značnou část pokemonů, a bejt furt v klidu. Jako jde to pomalu, ale mám z toho větší radost, než z shiny gigamaxe z vikendu! :-)